< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (4190. sayfa)

-
-
Takıma bir ülkeden 2 den fazla adamı almamalıyız 2 iyidir 3 sorun 4 kümelenme
sonra 1 oyuncu ile problem yaşandığında otomatikman diğerlerine sirayet ediyor çünkü bu tarz oyuncular birbirleri ile sık vakit
geçirirler sıkıntı diğerine bulaşır
2 sırp 2 boşnak olur böylelikle hem arkadaşı ile hem takımdan diğer oyuncularla kaynaşması kolay olur
-
Stoper konusunda Savic ile görüşülüyormuş çok sevindim bu habere. Demek ki hoca da yönetim de Türk olsun diye şartlamamış kendini ki doğrusu bu.
Hocanın tek yapması gereken Mert Müldür'ü artık 11'e monte etmek. Osayi'yi oynatacağı maçlar da olacaktır elbet o maçlarda ortada İsmail oynar diğerlerinde Krunic.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 19 Aralık 2023; 19:4:56 > -
Belçika milli takım oyuncusu ve geçen sene 20 gol atmış Batshuayi, Spartak Trnava'ya karşı oynayacak kalitede değil yani?
-
Savic baba sutoper tanımının vücut bulmuş halidir. Yaşı 33. Sakatlık geçmişi kabarık desek yalan olmaz. Geçen sezon ayak parmağı kırılmış ve 11 maç sahalardan uzak kalmış. Bir de kas yaralanması yüzünden 8 maç forma giymemiş. Yani geçen sezon sakatlıktan dolayı 19 maç kaçırmış. 1.5 + 1 yıllık anlaşma ve bonservissiz olacaksa olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
53 kez milli takım forması giymiş ve 27 gol atmış. Geçen sezon da sakatlık geçirmesine rağmen iyi skor katkısı yaptığını düşünüyorum. Tabii bir Dzeko performansı ve katkısı beklememek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 19 Aralık 2023; 19:14:12 >
Kim ne diye transfer etti zaten anlamadım... Gereksiz transferlerde bugün. Tiago çukur, murat sağlam, barış alıcı, Berke özer..
adama şans verdin mi de performans bekliyorsun. zajc çöpü 748 dakika, bats 756 dakika süre almış. inşallah devre arası ayrılır. o bizden kurtulur, biz maaşından.
-
Bats Tadic çift forvet harika olurdu bence
-
Zajc, Crespo ve Kent ile yollar ayrılacak muhtemelen.
Spartak Trnava'ya göre değerlendirince yedek oyunculara kötü demek saçmalık.
-
Gereksiz demek yanlış olur. Deneme transferleri bunlar. Barış ve Berke biraz kazık denemeler oldu o ayrı tabii.
-
-
Sadece bats ile olmuyor batsın şanssızlığı süper lige gelmiş geçmiş en iyilerden biri veya en iyisi önünde
bunu bilmesi de dengesini bozdu sahada çok savruk yetersiz aldığı süreleri de düzgün değerlendirmiyor.
Öğrenmenin yaşı yok deyip Dzekodan bir şeyler kapsa keşke ama Hocada ona o ışığı vermiyor malesa, İsmail Hocanın Jesus kadar otoriteside yok, jesus mesela ittiriyordu bağırıyordu Batsa, ses etmiyordu bile adam
Herkesin mizacı farklı bunuda kabullenmek lazım Bats kafasına vura vura oynatacağın adam
-
-
Kırığı geçiyorum onun dışında abartı bir durum yok.
50-60 maçtan 10nu kaçırsın, çok değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X