Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (2543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144.214
Cevap
297
Favori
3.906.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25412542254325442545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkındamısın 6 numarasız sezon açacaksın Arao orijin mevkisi 6 numara. Jesus döneminde kötü oynadı diye her dönem kötü oynayacak diye bir kural yok bunu düşünen benim kafamda net futbolu bilmiyordur.... Diye bir cümle kurabilirim ama gereksiz.

Evet senin fikrine uymayan yorum yazılınca futbol cahili futbolu bilmiyor gibi kelimeler kullanmassin. Biriside sana aynı şeyleri tekrarlasa bomboş bir tartışma çıkar ortaya çocuk gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSadrazam -- 11 Eylül 2023; 9:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araoya ne gerek var maldonadoyu alalım

• Musrati zannedildiği kadar üst düzey bir oyuncu da değil bu arada ama böyle bir kalasa ihtiyacımız var, iyi bir kalastır kendisi.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Eleştiri bu. Bence araoyu öven insan futboldan anlamıyordur. Takımda 6 numara olmamasının alternatifi arao olsaydı demek değildir. İkisi ayrı konular.
    Ülkede cahile cahil diyemiyoruz hemen bizi aşağılıyorlar diye feverân koparıyorlar ya bu da aynı hesap. Arao seven yine sevsin ama futboldan anlamıyordur. Ona kendi dünyasında mutluluklar dilerim en fazla.

Yeter bu kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

eee bir sayfa öncesinde de araplar olmasaydı yazmıştım. araplar olmasa kimse 45 vermezdi.

• hotvote kullanıcısına yanıt

Aynen zaten yunanistan şampiyonu da futboldan anlamadığı için aldı ve oynatıyorlar. Futboldan çok anlayan biri 4132 sisteminde 1 olan adamın günah keçisi olabileceğini az çok tahmin etmeli. Arao fanı veya futbolunu beğendiğimi söylemiyorum. Geçen seneki oyun dizilişinde Appiah olsaydı çöplenirdi, aurelio bile ciddi eleştiri alırdı. Çoğu maçı 415 oynadı takım farketmediniz sanırım. Hatta 5-5 oynadık... Orta alanı boş bırakan bir sistemde o kadar alanı tek başına önünde Zajc yada crespo ile oynayan biri nasıl kapatsın?

Ayrıca Sofascore'u baz alırsak geçen yıl 7,03 ortalamayla oynamıştı. Övülüp durulan Torreira da 7,09 ile oynamış onu da belirteyim.

7,03

www.sofascore.com
    Willian Arão stats and ratings | Sofascore
    https://www.sofascore.com/player/willian-arao/242213

7,09

www.sofascore.com
    Lucas Torreira stats and ratings | Sofascore
    https://www.sofascore.com/player/lucas-torreira/754794

Daha öncede söyledim... Bu takıma 6 numara olarak Guido, Musrati, Mctominay, Jorginho vb. kalitede bir adam gelmeyecekse... Barinov, Misic gibi sıradan ön liberolar gelecekse, evet Arao'nun gitmesine gerek yoktu. İleri çıktığı maçlarda derin pas ve kanatlara uzun pas atabiliyordu ve bunlardan faydalanılabilirdi. Bu düşünce kalsın çok iyi futbolcu manasına gelmiyor. Bir adam gidecekse daha iyisi gelmeli demektir bu.

• David Attenborough kullanıcısına yanıt

"35 milyon eüro alaceük" desene anca 5 yapacak  

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt

"35 milyön öyrö alecöügh yeghenım"  

• 6 numara işi bayai uzadı. Bu konuda canımız yanacak gibi duruyor. İsmail ve Bartuğ u koyalım gitsin yapacak bir şey yok. Dünya para vereceğimiz adamlar bu saatten sonra bu ikisinden iyi çıkma ihtimali düşük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotvote kullanıcısına yanıt

Tamam güzel kardeşim forumda futboldan anlayan bi sen varsın birde geng.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

Gayet açıklayıcı olmuş kısaca söyledim ben futbol dahisi arkadaş bizi cahil ilan etti . İsmail ve Crespoyla sezona başlamaktansa Araonun gitmemesi daha iyidi .

• fbyram kullanıcısına yanıt
    İyi ki Arao fanı değilsin yarım sayfa makale yazmışsın.

Tamam kardeşim ne haliniz varsa görün de appiah ile araoyu bi zahmet karşılaştırmayın. Bir şeyin de cılkını çıkartmayın be. Başlayacağım araonuza.

İyi ki gitti ve evet siz futboldan anlamıyorsunuz. Arao gelirken gönderen takımın taraftarı bayram yaptı. Bizden gitti biz bayram yaptık. Hala arao sayıklıyorsunuz. Canı cehenneme araonun.

Onu bilemem ama anlamayan bir sen varsın bir de yandaşın.

• Arao ve jesus güzellemesi yapanları görmek istemiyorum. Blok.

• Arkadaşın algı sorunu var galiba.

Okursa şu iki yorumda soruna ilişkin değinmiştim. At gözlüğü ile bakmamak birini sevmek manasına gelmiyor.

https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-2022-2023-sezonu-ana-konu--152841413-5130#155961870

https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-2022-2023-sezonu-ana-konu--152841413-5130#155961561

Okursun okumazsın sana kalmış. Bloklamışsın, yaptığın saygısızlıktan başka birşey değil.

• Yağız Sabuncuoğlu on Xtwitter
    Selahattin Baki: 6 numara çalışmamız var. En iyisini almak istiyoruz. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız.
    https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1701132278611476816?s=20
  • Musrati ucuza alınabilinecek bir oyuncu değil... 20 mil. € serbest kalma maddesi var... 13-15 den aşağı olmaz gibi... bu paraları verebiliyorsak ndidi de alınabilir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir Josico'yu mis gibi.

• 
Sayfa: önceki 25412542254325442545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.