Şimdi Ara

[ANA KONU] ASUS K53TK - AMD Vision with Crossfire (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
810
Cevap
4
Favori
43.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sessizlik hakim artık forumda =)) herkes memnun pc'lerden tü tü maşallah bide ssd'ler ucuzlasa bak sen olaya
  • sandisk sata 3 destekli yeni nesil ssd lerini piyasaya sürecekmiş.. büyük ihtimal uygun olur.. 120gb likler 200tl olur
  • yok başkan hiç mod pod yok kız gibi makine anti filanda yok sildim bütün ekran kartı driverinlerini takılma oluyo ama çok değil seyrek yok denilebilicek kadar az eski driverini aradım açıkçası kafa yormadım bulamadım win 8 çin yeni fixler gelebilir diye tahmin içerisindeyim inş öyle olur yoksa halim harap : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopainnogain55

yok başkan hiç mod pod yok kız gibi makine anti filanda yok sildim bütün ekran kartı driverinlerini takılma oluyo ama çok değil seyrek yok denilebilicek kadar az eski driverini aradım açıkçası kafa yormadım bulamadım win 8 çin yeni fixler gelebilir diye tahmin içerisindeyim inş öyle olur yoksa halim harap : )

nasıl takılıyor anlamadım ki şu ana kadar beni üzen, takılan bir oyun asla olmadı.. hepsi de full çözünürlükte ama bazılarının ayarını hafif düşürmek gerekiyordu o kadar.. disk birleştirici gibi pc yi hızlandıran şeyleri yapıor musun peki?
  • pcyi göstermek lazım sana abi tüm performansı en üst düzeyde kız gibi diyorum ya akşamdan akşama kullanlıyorum zaten benim masa üstüm var ilk kendim toplamıştım 2 ram 2.80 amd işlemci bide 500 hdd hackerlık peşindeydim virusal studio ağır program yazma gram kasmıyodu he bide pcyi fişte kullanıyorum hep çıkarınca kasıyo ne illet şeymiş :(
  • quote:

pcyi göstermek lazım sana abi tüm performansı en üst düzeyde kız gibi diyorum ya akşamdan akşama kullanlıyorum zaten benim masa üstüm var ilk kendim toplamıştım 2 ram 2.80 amd işlemci bide 500 hdd hackerlık peşindeydim virusal studio ağır program yazma gram kasmıyodu he bide pcyi fişte kullanıyorum hep çıkarınca kasıyo ne illet şeymiş :(

fişte çekince güç tasarrufu moduna geçiyor cihaz.. fişteyken 2.5ghz pilde 1.5ghz de çalışıyor.. ekran kartıda 7670m den 6520g ye geçiyor..
  • aynen abi de neden yani napıcam :D
  • quote:

aynen abi de neden yani napıcam :D

yapacak birşey yok ama şunu deneyebilirsin.. catalysti açıp ön tanımlı mod seçiminden oyunu seç belki pilde de full performans çalışır.. sonucu burayada yazarsın.. ben evde pilsiz kullanıyorum şu an pil buzdolabında denerdim ama üşeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

yapacak birşey yok ama şunu deneyebilirsin.. catalysti açıp ön tanımlı mod seçiminden oyunu seç belki pilde de full performans çalışır.. sonucu burayada yazarsın.. ben evde pilsiz kullanıyorum şu an pil buzdolabında denerdim ama üşeniyorum

Hakan kardeş laptopun en son vizelere girmeden önce arızalıydı, yaptırdınmı? Bir de ben w7 ile devam ediyorum. Çünkü; orjinal simgeler sadece w7 de aktif. W8 günclleme sıkıntısı var vede kullanımı kolay değil. Çok dengesiz bir yazılım. Tahminim başlat menüsü olmayan, programların görünmediği bir işletim sistemi kullanım bilgisi az olan insanlara hiç bir cazibe arzetmeyecek. Ben kullanabilsem bile ailemden çoğu takılıyor, rahat kullanamıyor. O yüzden kurmuşken tekrar w7 ye döndüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: citto

quote:

quote:

Hakan kardeş laptopun en son vizelere girmeden önce arızalıydı, yaptırdınmı? Bir de ben w7 ile devam ediyorum. Çünkü; orjinal simgeler sadece w7 de aktif. W8 günclleme sıkıntısı var vede kullanımı kolay değil. Çok dengesiz bir yazılım. Tahminim başlat menüsü olmayan, programların görünmediği bir işletim sistemi kullanım bilgisi az olan insanlara hiç bir cazibe arzetmeyecek. Ben kullanabilsem bile ailemden çoğu takılıyor, rahat kullanamıyor. O yüzden kurmuşken tekrar w7 ye döndüm.

evet usta pc yi yaptırdım hatta baya da zaman oldu unutmuşum servise verdiğimi

sorun hdd den kaynaklanıyormuş.. yenisini taktılar.. birde şarjdayken kardeşim kabloya basınca şarj yeri yamulmuştu.. onu da anakartı değiştirerek halletmişler

pc yi dün kardeşime verdim yeni bir pc ye geçtim.. amd işlemcili laptop bulmak çok zor :( bir tek hp g6 da var ama onlarda çok ısınıyor ve dış plastiği parmak izi bırakıyor.. hp probook marka pc aldım bende.. intel i5-amd 7650m ekran kartı var..

itiraf ediyorum: eski pc mi çok özlüyorum :( tek güzel yanı ise yabancıya gitmemesi en azından isteyince yine alırım kardeşimden :) aslında bu hp yi ona almıştık ama adam oyun oynamaya bayıldığı için benim pc yi kaptı.. ee bu laptopta video işlemede aynı performansı sergileyince verdim kardeşime :)

• hocam keşke asus 7730m lı a10 lu urunu alsaydınız 1400 e alıklar fhd ısıklı klavyelı belkı cf olmazdı ama halı hazırda 7670m den ıyı kart

bende kullanıom makınayı sımdılık gıdıok bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

hocam keşke asus 7730m lı a10 lu urunu alsaydınız 1400 e alıklar fhd ısıklı klavyelı belkı cf olmazdı ama halı hazırda 7670m den ıyı kart

Metal kasasi cezbetti :) yoksa intel islemcili pc alacak adam miydim ben :D bu arada a6 ile i5 i yaristiracak birkac test yapip paylasmayi dusunuyorum bakalim neler olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hocam keşke asus 7730m lı a10 lu urunu alsaydınız 1400 e alıklar fhd ısıklı klavyelı belkı cf olmazdı ama halı hazırda 7670m den ıyı kart

Metal kasasi cezbetti :) yoksa intel islemcili pc alacak adam miydim ben :D bu arada a6 ile i5 i yaristiracak birkac test yapip paylasmayi dusunuyorum bakalim neler olacak :)

ps4 amd apu lu gelsın başka bırşey ıstemıyorum

• quote:

quote:

quote:

ps4 amd apu lu gelsın başka bırşey ıstemıyorum

Gelecek bence.. amd candir :D

• merhaba abi 15 tatilde pek internete giremedim o yüzden mesaj atamadım bu ara da bilgisayarda oyunlar supernatural derken yer kalmadı harcici hdd alcam 500-2000 gb arası bişey hangi marka alayım bildiğin gördüğün ucuz hdd varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: S2Killer

merhaba abi 15 tatilde pek internete giremedim o yüzden mesaj atamadım bu ara da bilgisayarda oyunlar supernatural derken yer kalmadı harcici hdd alcam 500-2000 gb arası bişey hangi marka alayım bildiğin gördüğün ucuz hdd varmı

geçen real de 1tb samsung 160tl di.. gördüğüm en kral fiyat buydu.. marka olarak 1. tercih western digital.. biraz pahalı muadillerine göre (15-20tl) ama beni hiç üzmedi bu marka.. tabiki kullanımada bağlı.. sonra samsung.. en son seagate.. seagatelerde her 5 üründen 1 inde arızalı çıkma oranı var.. ayrıca geçmişi kara bu firmanın.. yeni firmware ile kendi hdd lerini kullanılmaz hale getirdiği görülmüştür :) wd hem köklü hemde daha iyi bir marka..

internetten alamam dersen;

http://www.gold.com.tr/U105445/Wd-Elements-SE-1TB-Siyah-Tasinabilir-Disk

kral fiyat ama internetten alabilirsen - daha önce burdan çok alışveriş yaptım.. sıkıntısız bir yer hiç korkma -

http://www.hepsiburada.com/liste/western-digital-elements-1tb-25-5400rpm-usb30-tasinabilir-disk-wdbpck0010bbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd131147&categoryId=100225

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 10 Şubat 2013; 22:45:35 >

• daha büyük bi sorunum var galiba abi :) abim kendi bilgisiyarını iyi kullanırken benimkini hor kullanıyor kafasına göre ben kullanırken alıyor kapağıyla kasasını hızlıca kapıyor dün aynısını yaptı bozdu bilgisayarı :) hdd okunmuyor ilk basta görülen asus ekranı geç açılıyor sonra açıldımı geç gidiyor ve o gittimi ileriye gidemiyor plesa reboot and select boot device gibi bişey diyor açılmıyor bildiğin hdd yi okumuyor pc ha bide açılırken hoperlörden mik mik diye ses çıkıyor şimdi ben bi verim bile kaybolmadan nerden nasıl yaptırabilcem abime ne kadar pahalı olursa okadar iyi pahalı olsunki bidaha cesaret edemesin bide tek verim gitmeden servisimi yoksa baska yerdemi yapılmalı ? :) bu arada bilgisayarın sigortası garantisi var ve hiç hdd değiştirmedim.

• servise gönder bence.. ücretsiz değişim yapma ihtimalleri var.. sorunları söylersin hoparlör bozuk e harddisk çalışmıyor dersin.. zaten hatalı kullanımsa para keserler anlamazlarsa (aslında anlıyorlar ama işte sevabına ) ücretsiz yaparlar..
  • benim için asıl önemli olan hdd değilde içindekileri fotoğraflarım , dizilerim , oyunlarım :) bu arada sigortası var zatende o verileri nasıl kurtarabilirim hddyi alsam içinden pcyi hddsiz olarak göndersem ? belki anakartda sorun vardır çunku abim pcyi aldiginda pc calisiyodu ve supernatural izliyordum sonradada aldiktan sonra hic kapamadi ve sarja takmadi orda sarjı bitti pc kapanınca anakart zarar görmüş olabilirmi ? bide pcyle verilen 5 dvd vardi onlari kullnsam olurmu ? not: sorun bence ya enerji kesilmesinden yukarda anlatdigim gibi (son zamanlarda cok oluyodu yanlislikla pil yokken pc acikken sarjin ucu cikiyodu) yada abim pcyi hizlica kaparken hdd zarar: gordu (cok hizli kapamadi yeni aklına recep ivedik gelmesin :) bide geçen pcyi çantamdan beton taşa düşürdüm ama boyum çok uzun değil bide çalışmıştı ozaman ama hddnin olduğu tarafta usb portlarinın koşesinde çizikler vardı ve o ikinci dusurusumdu birincisi 45 cm den falan haliya düstu sert dusus degildi ama pcnin prnt scr tusu cikti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S2Killer -- 12 Şubat 2013; 23:37:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S2Killer

benim için asıl önemli olan hdd değilde içindekileri fotoğraflarım , dizilerim , oyunlarım :) bu arada sigortası var zatende o verileri nasıl kurtarabilirim hddyi alsam içinden pcyi hddsiz olarak göndersem ? belki anakartda sorun vardır çunku abim pcyi aldiginda pc calisiyodu ve supernatural izliyordum sonradada aldiktan sonra hic kapamadi ve sarja takmadi orda sarjı bitti pc kapanınca anakart zarar görmüş olabilirmi ? bide pcyle verilen 5 dvd vardi onlari kullnsam olurmu ? not: sorun bence ya enerji kesilmesinden yukarda anlatdigim gibi (son zamanlarda cok oluyodu yanlislikla pil yokken pc acikken sarjin ucu cikiyodu) yada abim pcyi hizlica kaparken hdd zarar: gordu (cok hizli kapamadi yeni aklına recep ivedik gelmesin :) bide geçen pcyi çantamdan beton taşa düşürdüm ama boyum çok uzun değil bide çalışmıştı ozaman ama hddnin olduğu tarafta usb portlarinın koşesinde çizikler vardı ve o ikinci dusurusumdu birincisi 45 cm den falan haliya düstu sert dusus degildi ama pcnin prnt scr tusu cikti)

Ne kadar saglam pc mis :D neyse o zaman garantiye girmez bosuna zaman kaybi olur.. hdd siz de yollayamazsin servise.. hdd yi harici disk kutusu alip icindekileri kurtarabilirsin tabiki hdd bozulmamissa.. onun disinda pc ne yazik ki çöp olmus durumda.. servis yeni anakart icin 350 den falan kapiyi acar..yeni pc alisin biraz daha katip.. eger disinda iz miz olmayaydi o zaman garanti ucretsiz bile yapabilirdi.. sigorta sansini bir dene derim.. belki yenisiyle degisim olur..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.