Şimdi Ara

[ANA KONU] Acer Aspire Switch 10 [PAYLAŞIM] [DENEYİM] [KULLANICI KULÜBÜ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eric_cantona

    quote:

    Orijinalden alıntı: volkann86

    quote:

    Orijinalden alıntı: eric_cantona

    ben bu ürün satın aldım 3 gün sonra ürün açılmaz olduhttps://www.youtube.com/watch?v=mme6tbm_tIA
    bu link teki video daki gibi ürün şarj oluyor ama açılmıyor aldığım ürün Atom Z3735F işlemcili 1280 x 800 çözünürlük olanı buton sorunu ve açılmama sorunu acer switch 10 da çok fazla olduğu gördüm acer topluluk sitesinde ve diğer yabancı forumlarda 4 aylık 2 aylık 7 aylık cihazda buton sorunu açılmama sorunu çıkıyor bende 3 gün sonra power buton sorunu yada açılmama sorunu olmaya başladı cihaz şimdi hiç açılmıyor bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu.
    birde bu ürün iade adep asusun bu ürünü almayı düşünüyorum sizce nasıl bir ürün
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-t100tar-b1-gr-transformer-book-2si-1-arada-fiyati,172638.html#product-tabs

    ilk aldığımda benim cihazda kapanıp bi daha hiç açılmamıştı.

    servise gitti geldi bi kere. bi daha böyle bi hata olmadı.

    ürünün kapanıp açılmama sorunu hastalık yada hatalı bazı serili üretimi var herhalde
    ürünün iadesi kabul edildi onu verip birde şansımı asus dan deniyeceğim çünkü acer bu ürünü beni kedinden den soğuttu
    acer ekranı asus daha iyi ama donanım olarak çok fark olacağını sanmam sadece acer ekranı asusun işlemcisi iyi aradaki fark bu olacaktır diye düşünüyorum nette acer buton sorunu çok fazla sizinkilerde olmaz inşallah.

    Tavsiyem yeniden acer al. Arada bariz kalite farkı var. Ozellikle ekran kalitesi acer fark atiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bir kere üründen nem kaptık hiç alacağımı zannetmiyorum yurt dışı acer forum sitesinde bile çok fazla şikayet var kapanma sorunu olarak. Birde pil süresi çok kısa gibi geldi ürün 3 saatte şarj oluyor. wi-fi netten video izledim 3,5 saat sürdü biraz daha fazla gitmesini beklerdim ekran büyük ihtimal gorilla glass oldugu için şarj süresi biraz kısı. acer harici başka bir ürün ne önerirsiniz ben asus ta karar kıldım Intel® Atom™ Z3775 işlemci olanını alacaktım 860 TL gibi bir ücrete İstanbul bilişimden oda tükenmiş bu hafta sonu bunu alıcam galibahttp://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-t100taf-b1-ms-transformer-book-2si-1-arada-fiyati,172652.html#product-tabs




  • Bu yıl Şubat ayında yurt dışından (Rusya)almıştım 64 GB olanını. Klavye ingilizce ve rusça. Benim yazı çizi raporlama analiz (SPSS 20.0) dahil olmak üzere tüm işlerimi görüyor. Şarjı da yaklaşık 3 saat gibi sürüyor. Açıkçası performans olarak beni şaşırttı ve bu açıdan kesinlikle tavsiye ederim. Fakat gözlerimi yorması sebebiyle (10.1 ekran ilk kez kullanıyorum ve günde 8-10 saat çalışmam gerekiyor) bir türlü adapte olamadım. Toplamda 1 hafta bile düzenli kullanamadım diyebilirim. Seyahatlerde yardımcı olur diye düşündüm ama seyahat de çıkmadı bu aralar şanstan :) Her neyse uzatmadan, çevrenizde ingilizce klavyeli ve neredeyse hiç kullanılmamış bu ürünü alabilecek kişiler olursa bilgi verin lütfen. Biliyorum burası alım-satım yeri değil ama kusura bakmayın. Fiyat olarak klavye ingilizce olduğu için 32 GB en düşük ikinci el fiyatı üzerinden değerlendireceğim. 650 TL en son fiyattır. Benim aldığım fiyat yaklaşık 1.150 TL idi. Selamlar.




  • Arkadaşlar merhabalar... Bende de 10E modeli var 2 ay önce hdmi çıkışı bozuldu, yeni aparat aldım farklı şeyler denedim ancak bir türlü çalıştıramadım. Nerde tamirini yaptırabilirim, daha önce benzer sorun yaşayan oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.