Şimdi Ara

Ana Kartıma Uygun Yeni Bir İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuanda Intel Pentium 4 CPU 2.40 ghz işlemcim var işlemcimi yükseltmek istiyorum daha iyi bir işlemci, olursa çift çekirdekli.Eğer mümkünse Uygun İşlemcinin işlemcinin marka modelini yazarsanız sevinirim.

Anakartım:ASROCK P4i45GV

Şimdiden sağolun...

• Socket 478 ve AGP yuvalı bir anakart...Şu durumda hiçbir sıfır işlemci alamazsınız. İllaki yükseltme yapacaksanız ikinci el işlemcilere bakmanız gerekli, bunlarda çift çekirdekli olmaz. En fazla HT (sanal çift çekirdek) işlemcileri destekler.

görünürde kullanabileceğiniz en üst işlemci soket 478 olması koşulu ile P4 3.06 (northwood çekirdek, 512kb cache) Ancak bu yatırıma değeceğini düşünmeyin...Mümkünse bilgisayarı komple yenileyin.
  • hmm anladım ozaman yeni bi bilgisayar toplıycam şöyle bi liste yaptım sizlere sunuyorum bi bakarsanız eksik varmı veya herhangi bir uyumsuzluk varmı öneriniz varmı söylerseniz sevinirim parçalar:

İşlemci: BX80571E5300 INTEL E5300 CoreDuo 2.60GHz, 2MB Cache
    BX80571E5300

Anakart: GA-G31M-ES2L GIGABYTE GA-G31M-ES2L SC-775,G31,SES,LAN,SATA,DDR2 1066(OC),1600MHz (OC)FSB [%18]

Bellek: KVR667D2N5-2G KINGSTON 2GB, 667MHz, DDR2, RAM Memory KVR667D2N5-2G

Sabit Disk: HD502HI SAMSUNG 500 GB, 5400rpm, 16MB Cache, SATA-II HD502HI

Kasa: 2031A QUAKE 2031A 230 Watt,ATXMicro ATX,1 Fan,Siyah Kasa

DVD Yazıcı: SH-S223C SAMSUNG SH-S223C DVD-RW, Dahili, 22X Kutusuz Siyah SATA
  • Kasa olarak quake alma. sahte güç kaynagi bulunuyor icinde. Onun yerine Asus lari tercih edebilirsin. Cooler master da olurdu fakat cooler masterin da taklitleri geziyor piyasada. Asus alman daha mantikli yada nereden alacagini soyle bizde ona gore yardim edelim.
  • kasa olarak gigabyte tavsiye ederim hem fiyat 75 tl civarı hemde orjinal 420w power var.
  • Teknomarketim diye biyer var google aratırsanız sitesini göre bilirsiniz orada pc toplama sihirbazından topladım hepsi birbiriyle uyumlu olarak topladığından çünkü donanımsal bilgim çok az ordan yaptığım bi bilgisayar ve büyük ihtimalle oradan alıcam sahte olacağını pek sanmıyorum görüştüm müşteri temsilcisiylede bi bakayım kasayı değiştireyim olmazsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EVEREST-5830BK EVEREST 250 Watt,ATXMicro ATX,2 Fan,Siyah Kasa

BU kasa nasıl?
  • fazla çıkmak istemiyorum ama sorun yapacak bi bilgasayar almaktansa almam daha iyi o yüzden siz bilgili abilerimin dediğini yapıcam ama fazla çıkamıyıcam...
  • Everest , Quake , Bien ,Snopy , Firsby, Bross vs vs... bunlar malesef ki sahte urunler
    Aopen , Asus, Thermaltake, Zalman, OCZ, Cooler Master, Corsair bunlar gercek urunler...
    Tavsiyem
    http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=VENTO-TAD51
    iyidir gucludur. en ufak derdinde distributoru sorunsuzdur.
  • Msn pek kullanmiyorum diyelim.

Benim tavsiyem eski sistem yerine yeni birseyler alman.
    DDR3 sistem alman daha mantikli
    ne kadar butcen var yaz ona gore birseyler yazayim bende
  • sen bilirsin abi saygımız sonsuz herkesin özeli vardır :)

max. bütcem 600 tl bilemedin 20-30 daha çıkarım o kadar ondan sonrası olmaz.Ve teknomarketimden bi sistem çıkarırsan sevinirim veya başka bir siteden teknomarketimi seçme nedenim montajını yapıp göndermeleri...
  • Konuyu Sistem Tavsiyeleri bölümüne açınız ==>http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.