Şimdi Ara

Ana karakteriniz hangisi ve neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
3.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ana karakteriniz hangisi ve neden?

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2018)
Giriş
    Death Knight. Kart mekanikleri ne olursa olsun oynanmayacak kadar sıkıcı bi class cıkarıcagını sanmıyorum blizzardın wowda da son 3 yıldır dk oynayan biri olarak direk dk ya geciş yaparım...

Not:Blizz ek paketlerin gelicegini ve bu ek paketlerle dk ve monkun ve bilmem kaç tane kartın daha oyuna eklenicegini söyledi ama ne zaman onu söylemediler bildigim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -S2K- -- 23 Mart 2014; 0:52:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Death Knight. Kart mekanikleri ne olursa olsun oynanmayacak kadar sıkıcı bi class cıkarıcagını sanmıyorum blizzardın wowda da son 3 yıldır dk oynayan biri olarak direk dk ya geciş yaparım...

Not:Blizz ek paketlerin gelicegini ve bu ek paketlerle dk ve monkun ve bilmem kaç tane kartın daha oyuna eklenicegini söyledi ama ne zaman onu söylemediler bildigim kadarıyla

Bence hiçbir class sıkıcı değil. Ben sadece kartları beğenmeyebilirsin diyordum. Atmosfere bakarak oynuyorsan ayrı tabi.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Aynen Dk'nın atmosferi cok cekiyo beni cıkarttıgı army of deathi attıgı death coilleri summonladıgı gargoyleı anlayamazsınız...

• Druid ve Rogue

Ruh halime göre nedeni değişiyor.
  • Warrior ve shaman seviorum.

Warrior'un sebebi= Victory or death
  • Priest...wowda da priest oynuyorum,disc pri.ama acikcasi hsde en zayif pri bence.gunde 50 oyun oynuyorsam bunlarin 40 tanesi magelere karsi.lock ve pri cok az cikiyor karsima.mageler biraz op herhalde bu aralar.

• Hunter Rush deck çok eğlenceli
  • En cok oynadıklarım priest,mage,warrior.Nedeni ,elimde iyi kartlarının olması ,kişisel bişey yok
  • Ben genellikle warlock ve rogue ile oynuyorum.Mage'i hiç sevmem hiçbir stratejesi yok spell at at rakip ölsün aşırı basit oyunun metasına aykırı bana göre.Anduine zaten açıklama bile yapmak istemiyorum allah belasını versin.Shaman oynadım fakat yeteneğim yok beceremiyorum.Hunter rush deck yapanlar sayesinde tiskindim.Warrior ara sıra takılırım aşırı weapon kullanmasından dolayı mage rogue ye yem oluyor.Paladin biraz zayıf yapılmış bir sınıf fakat arenada çok iyi olduğu aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

Ben genellikle warlock ve rogue ile oynuyorum.Mage'i hiç sevmem hiçbir stratejesi yok spell at at rakip ölsün aşırı basit oyunun metasına aykırı bana göre.Anduine zaten açıklama bile yapmak istemiyorum allah belasını versin.Shaman oynadım fakat yeteneğim yok beceremiyorum.Hunter rush deck yapanlar sayesinde tiskindim.Warrior ara sıra takılırım aşırı weapon kullanmasından dolayı mage rogue ye yem oluyor.Paladin biraz zayıf yapılmış bir sınıf fakat arenada çok iyi olduğu aşikar.

Rank seviyen nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Ben genellikle warlock ve rogue ile oynuyorum.Mage'i hiç sevmem hiçbir stratejesi yok spell at at rakip ölsün aşırı basit oyunun metasına aykırı bana göre.Anduine zaten açıklama bile yapmak istemiyorum allah belasını versin.Shaman oynadım fakat yeteneğim yok beceremiyorum.Hunter rush deck yapanlar sayesinde tiskindim.Warrior ara sıra takılırım aşırı weapon kullanmasından dolayı mage rogue ye yem oluyor.Paladin biraz zayıf yapılmış bir sınıf fakat arenada çok iyi olduğu aşikar.

Rank seviyen nedir?

Şuan 10

• quote:

quote:

Rank seviyen nedir?

Şuan 10

• quote:

quote:

quote:

Rank seviyen nedir?

Şuan 10

Spell at rakip ölsün mantalitesi olan mage ile 2 gün oynarmısın rica etsem? Bakalım legenda çıkabilecekmisin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rank seviyen nedir?

Şuan 10

Spell at rakip ölsün mantalitesi olan mage ile 2 gün oynarmısın rica etsem? Bakalım legenda çıkabilecekmisin.

Mage zaten spell üzerine oynanan karakter.Minyon üzerine oynayan pek ilerleme kaydedemez.Mage'e kötü demiyorum zaten hem oyunda hem turnuvalarda en çok seçilen karakterdir.Turnuva demişken izlediysen mage oynayanlar sadece ellerinde spell biriktirip aoe damage speller yada minyonlar ile masa kontrolü sağlanır speller ilede hasar verilerek oyun bitirilir.Rank derecemide sorman çok saçma bunu sormanin altındada başka bir sebep yatıyor diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rank seviyen nedir?

Şuan 10

Mage zaten spell üzerine oynanan karakter.Minyon üzerine oynayan pek ilerleme kaydedemez.Mage'e kötü demiyorum zaten hem oyunda hem turnuvalarda en çok seçilen karakterdir.Turnuva demişken izlediysen mage oynayanlar sadece ellerinde spell biriktirip aoe damage speller yada minyonlar ile masa kontrolü sağlanır speller ilede hasar verilerek oyun bitirilir.Rank derecemide sorman çok saçma bunu sormanin altındada başka bir sebep yatıyor diye düşünüyorum.

Yok başka bir sebep yatmıyor gerçekten, aklıma geleni söylemekte çekinmem yani emin ol. Bak rank 10 muşsun düşük değil, oyunu bildiğini varsayarak söylüyorum. Her karakterin kendine has yöntemleri vardır. Mageninki spell kullanmak evet. Rogue kombolarıyla 30 canlı adamı tek seferde pert eder, priest çıldırtır. Warlock 6 manaya gelmeden bitirir, warrior 30 +30 cana sahip olur. Her heronun belli başlı özelliği vardır kendine has. Benim demek istediğim ki hatta açıkça dediğim şudur. Madem ki magenin bir olayı yok spell at rakip ölsün. O zaman önüne gelen rakibi öldür ve 2 günde legend ol ve bunu bize kanıtla. Aksi taktirde teorin suya düşer. Spell at ölsün diye bir şey yok.

• ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Orda abartma yaptığım bariz belli zira 30 hasar veren bir spell yok.Herneyse asıl demek istediğim karakter bence! düz mantıkla oynanan bir karakter.Oyuncuya lafım yok çünkü karakterin kendine has kartları oluşturabileceğimiz opsiyonlar çok az.Benim hoşuma gitmeyen yanı bu.

• quote:

Orda abartma yaptığım bariz belli zira 30 hasar veren bir spell yok.Herneyse asıl demek istediğim karakter bence! düz mantıkla oynanan bir karakter.Oyuncuya lafım yok çünkü karakterin kendine has kartları oluşturabileceğimiz opsiyonlar çok az.Benim hoşuma gitmeyen yanı bu.

Adam gibi minyon olmadan spelle bağlı oynamak biraz challenging bence. O yüzden kendine has bi orjinalliği var magein. Bence asıl düz mantık olan paladin. Tamamen minyonun atak-can değerlerini oynamayla alakalı. Kendine has bi mekaniği orjinalliği yok.
  • Mage-Druıd. Mage genel olarak dmg üzerine ilerliyor. 4-5 tane sağlam taunt ve extra stat ile defans yapılıyor. Şahsa ve aoe dmg ile oyun alınıyor. Druıd ise minion üzerine ilerliyor. Ve düşük manaya, kaliteli bufflar mevcut. Kaliteli bir playerlık ile çok keyifli oluyor. Her 2sininde negatif yönleri klass skilleridir. Mage de 2 manaya 1 dmg.(Çok istisna durumlarda müthiş işe yarııyor onun dışında gereksiz.) Druıd için 2 manaya 1armor+1dmg. (Bu da çok kritik noktalarda yararlı onun dışında mage'e nispeten armoru işe yarıyor.)
  • quote:

Şu konuyu bir uplayalım. Ayrıca bir yöneticiye anket ekletme şansımız var mı? 9 heronun ismini versek de eklese ne güzel olur.

Anket ekledim. Keşke daha önce PM'den haber verseydiniz, bunca zamandır epey katılım sağlardık.

@ALAK_
  • quote:

Orijinalden alıntı: U G

Mage-Druıd. Mage genel olarak dmg üzerine ilerliyor. 4-5 tane sağlam taunt ve extra stat ile defans yapılıyor. Şahsa ve aoe dmg ile oyun alınıyor. Druıd ise minion üzerine ilerliyor. Ve düşük manaya, kaliteli bufflar mevcut. Kaliteli bir playerlık ile çok keyifli oluyor. Her 2sininde negatif yönleri klass skilleridir. Mage de 2 manaya 1 dmg.(Çok istisna durumlarda müthiş işe yarııyor onun dışında gereksiz.) Druıd için 2 manaya 1armor+1dmg. (Bu da çok kritik noktalarda yararlı onun dışında mage'e nispeten armoru işe yarıyor.)

Hocam mage klass skili muhteşemdir yaw.Hem tauntları aşabiliyor hem karakterin damage yemiyor mesela 1-8 lik bir miniona elinde rogue olsa evlat acısı yaşarsın ki taunt arkasına saklandıysa bide intihar sebebi hemde kendi minionlarına vurabiliyorsun magede buda birçok kartta efsanevi avantaj sağlıyor acolyte vorgen vs. Priest ve mage klass yetenekleri diğerlerine göre çok çok ileride bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.