Şimdi Ara

An itibariyle nazara inanıyorum (1 yorum bırak lutfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler siz siz olun, cok iyi yaptıgınız herhangi bir seyi herkese anlatmayın, hava atmayın.

10 sınav olduk.
    İlk 7'sinde turkcem full 40 da 40 evet.
    Son 3 sınavdır 20'i gecemiyorum. Cunku okudugum hicbir seyi anlamıyorum.

Eski cozdugum ve full yaptıgım paragraf cart curt testlerini cozuyuroum 5 6 yanlıs cıkıyor.

Beyler son senem. 390 ia basladım, 300e dustum. Her turkce cozdugumde aklıma geliyor, ders calısmayı bıraktım. Psik. gittim kullandıgım ilaclardandır diye yok zihin acıcı yazdı.. Yine aynı .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 31 Aralık 2011; 13:31:28 >

• Çekemeyenler yüzünden her aracımda 1 tane, Alfamda 3 nazar boncuğu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat dan kaç yapıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

Mat dan kaç yapıyorsun ?

en az 36 idi. Hic calısmama ragmen. Geo dısında hep full cekerim.

Simdi 30a dustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Çekemeyenler yüzünden her aracımda 1 tane, Alfamda 3 nazar boncuğu var

Benim aracta kaputta cikinti olan yerde 1 gocuk, sol kapiya adamin teki vurdu orada bir gocuk (adamdan 400 nakit aldim hasar icin) sag arka kapida bir hayvanin yaptigi cizik, on tamponunsag tarafinda bir hayvanin cikarken yaptigi surtuk, arka tamponun sol tarafinda bir hayvanin boydan boya yaptigi surtuk ve yerinden cikmis park sansorleri var. Nazar boncugu da vardi arabada bir ise yaramadigi icin de cope attim arka tampondaki hasari gorunce.

İsin nazarla alakasi yok istanbulun luks semtlerindeki suruculerin umursamazsizligi, bazi insanlarin cekememezligi ve dikkatsizligi ile ilgisi var en onemlisi de park edecek otopark olmamasi ile ilgisi var.

Nazar diye bir sey yok.

• Acaba size uygulanan denemeler zorlaştığı için olabilir mi? Hangi dershane?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Benim aracta kaputta cikinti olan yerde 1 gocuk, sol kapiya adamin teki vurdu orada bir gocuk (adamdan 400 nakit aldim hasar icin) sag arka kapida bir hayvanin yaptigi cizik, on tamponunsag tarafinda bir hayvanin cikarken yaptigi surtuk, arka tamponun sol tarafinda bir hayvanin boydan boya yaptigi surtuk ve yerinden cikmis park sansorleri var. Nazar boncugu da vardi arabada bir ise yaramadigi icin de cope attim arka tampondaki hasari gorunce.

İsin nazarla alakasi yok istanbulun luks semtlerindeki suruculerin umursamazsizligi, bazi insanlarin cekememezligi ve dikkatsizligi ile ilgisi var en onemlisi de park edecek otopark olmamasi ile ilgisi var.

Nazar diye bir sey yok.

Adam olayı özetlemiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • einstein'misin. 40'da 40 yapıyorsun .
    ss isteriz.
  • 1 yorum.
  • denemeler zorlaşmıştır.ilk sınavdan beri aynı konular çıkmıyor son çıkan konuları bilmiyorsun belki

nazar diye bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS

denemeler zorlaşmıştır.ilk sınavdan beri aynı konular çıkmıyor son çıkan konuları bilmiyorsun belki

nazar diye bir şey yok

Nazara inanana vardır, inanmayana yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Acaba size uygulanan denemeler zorlaştığı için olabilir mi? Hangi dershane?

final. 4 sınıf birden dustum.
    1 yorum diye yazan son arkadas, gereginde ciddi olsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Acaba size uygulanan denemeler zorlaştığı için olabilir mi? Hangi dershane?

final. 4 sınıf birden dustum.
    1 yorum diye yazan son arkadas, gereginde ciddi olsanız.

Hangi şube ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Nazar diye bir sey yok.

Nazar var fakat , nazardan korunma yöntemi nazar boncuğu kullanmak değil

• Nazar diye birşey vardır, ancak süresi bu şekilde uzamaz. Ve işleme şekli terstir.

Mesela küçük bir çocuğa bakarsın, çok sevimli gelir yüzünü başka yöne çevirir ve tekrar bakarsın. Bunu istemsiz yaparsın. Burada birşey yok.

Yüzünü başka yöne çeviremeyip takıldığında nazar geçebilir; misal çocuk o an düşer vs. vs...

Yani nazarın gerçekleşme süresi çok kısadır. "Nazar değdi ve arabamla kaza yaptım." diyebilirsin ancak "Nazar değdi ve arabam çok yakmaya başladı." diyemezsin.

Dolayısıyla başarı grafiğinin düşme sebebi, zorlaşan sorulardır diye düşünüyorum.
  • Nazar İslam dinine göre de vardır.Yani Müslümanlar nazara inanır.Ancak nazar boncuğu gibi şeylerle nazardan korunmak şirk e girer.O yüzden Allah a dua ederek ve yanımızda ayet,sure taşıyarak nazardan korunuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious67

Nazar İslam dinine göre de vardır.Yani Müslümanlar nazara inanır.Ancak nazar boncuğu gibi şeylerle nazardan korunmak şirk e girer.O yüzden Allah a dua ederek ve yanımızda ayet,sure taşıyarak nazardan korunuruz.

Kucuklugumde bir komsumuz vardi, arabasinin kapi kolunda bismillahirrahmanirrahim, aynada ufak bir kurancik, kemerin oldugu yerin ustunde bir ayet vs vs vardi. Bir kere bindim arabasina o zaman da dua edip binmisti. Her neyse daha sonra kendi sucu olmayan bir sebepten dolayi kaza yapti ve oldu.

Nazar varsa da nazardan korunabilecegini dusunmuyorum, illa kendinizi bir seyden korumak istiyorsaniz onlemlerini alin.

•  An itibariyle nazara inanıyorum (1 yorum bırak lutfen)

• Ne oldum değil ne olacağım demeli insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

An itibariyle nazara inanıyorum (1 yorum bırak lutfen)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.