Şimdi Ara

Amrabat'tan iddialı açıklama !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fas Milli Takımı ile birlikte Londra Olimpiyatı’na giden Galatasaray’ın yeni transferi Nordin Amrabat, sarı-kırmızılı forma altında büyük başarılara imza atmak istediğini söyledi.

Radyospor’a konuşan yıldız futbolcu yeni sezonda Burak Yılmaz’a çok gol attıracağını iddia etti. Hayallerinin gerçek olduğunu kaydeden Amrabat, “Transferimde emeği bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Burak fantastik bir oyuncu. Geçen sezon Trabzonspor’da 33 gol attı. Ona sayısız gol pası vermek istiyorum. Umarım vereceğim gol paslarıyla bu sezon Galatasaray’da daha fazla gol atar. Gerçekten çok önemli bir oyuncu” diye konuştu.

• istekli olması güzel tabi. iddialı bişey göremedim, klasik yeni transfer olmuş oyuncu heyecanı, sevinci ile konuşmuş işte.
  • bu adamı nedense çok yapmacık buluyorum
  • Ne yapacağını şaşırdı adam. Helal olsun bizim senin gibilere ihtiyacımız var
  • Bana balon gibi geliyor. Çok şişirildi sanki.
  • Ya valla ben bu adamı çözemedim.
    Galatasaray da oynamak istiyorum dedi, daha imza atmadan GS formalı resimleri çıktı, bonservisinin bir kısmını kendi ödedi.
    Bu açıklamalar bu davranışlar bana pek normal gelmiyor.Adam ya harbiden balon kendini şişiriyor.Yada gerçekten Galatasaray hayranı.
    2. seçenekse eğer ve canını dişine takıp dur durak bilmeden oynayacaksa eğer Galatasaray taraftarının yeni sevgilisi olabilir.
    Yani yeni bir Hasan Şaş diyebiliriz.
  • abi şu taraftarları anlamıyorum. zaten gereksiz yorum yapmam bile gereksiz ama, takıma gelmek için yırtınan, maaşını düşüren futbolcuya laf atar, gider para için başka takımlara giden futbolculara, para için gelmeyen futbolculara laf söyletmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nazara geleceksin bi sus bi sus
  • olimpiyat maçları nezaman
  • Bu adam bu sezon liginde şampiyonlar ligininde altından girip üstünde çıkacak usta görürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

abi şu taraftarları anlamıyorum. zaten gereksiz yorum yapmam bile gereksiz ama, takıma gelmek için yırtınan, maaşını düşüren futbolcuya laf atar, gider para için başka takımlara giden futbolculara, para için gelmeyen futbolculara laf söyletmez

Olay bitmiştir. +1
  • Ribery v2 geliyo sonu benzemesin .
  • artık bi sus lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: clinteastwood10

artık bi sus lan

Bende aynısını senin için düşünüyorum artık konu açmasan ne kadar iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

artık bi sus lan

Mesela KIZI KADIRDIM diye bi konu vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyleri Arda söylese çok konuşuyor ama Amrabat yapsa oooo lalalallalalalayn sexi amrabat oley dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kel Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

artık bi sus lan

Mesela KIZI KADIRDIM diye bi konu vardı

Bloklayın gitsin.
  • Merak etmeyelim beyler, kanattan atak yapacakmışız.
  • Kanatlardan atak yapacaz, hocamız merak etmesin..
  • bugünkü maçı izlemediler heralde amrabat kanattan hondurası mahvetti.golde atardı adamın biri bencillik yaptı yan ağlara vurdu.
    volume 2 ribery görürsünüz.
    Ben zaten FB-Kayserispor maçında FB Amrabatın kanadını koruyamamıştı o gün anladım bu adamda iş var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.