Şimdi Ara

AMORE MİO nedemek????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen varmııııı anlamını öğrenmek istiyom

• Yapay Zekanın Yanıtı

AMORE MİO Ne Demek?

İtalyanca bir ifade olan "amore mio", "sevgilim" veya "aşkım" anlamına gelir. "Amore", aşk anlamına gelen bir isimdir ve "mio", "benim" anlamına gelen bir zamirdir.

"Amore mio" ifadesi, sevgi ve şefkat duygularını ifade etmek için kullanılır. Romantik ilişkilerde, eşler veya sevgililer tarafından birbirlerine hitap etmek için sıklıkla kullanılır. Ayrıca arkadaşlar veya aile üyeleri arasında da yakınlık ve sevgiyi ifade etmek için kullanılabilir.

"Mio" zamiri, "amore" ismiyle birlikte kullanıldığında, sevginin belirli bir kişiye ait olduğunu belirtir. Bu nedenle, "amore mio" ifadesi, "benim aşkım" veya "benim sevgilim" olarak çevrilebilir.

"Amore mio" ifadesi, İtalyan kültüründe yaygın olarak kullanılır ve diğer dillere de geçmiştir. Örneğin, İspanyolcada "amor mío" ve Portekizcede "amor meu" olarak kullanılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sev beni falan herallde.
  • amore mio ** tisore mio delircem yaa
  • "Seni seviyorum" demek diye biliyorum
  • hayır seni seviyorum demek diil onu biliyorum
  • amore= italyanca da sevmek fiilinin isim hali yani sevgi, aşk anlamaında
    mio= benim demek ama bunların beraber kullanılısını gormemistim. cunku seni seviyorum " ti amo"
  • amore mio >> "love mine" diye çevirdi altavista ama ben pek güvenemedim .. pek iç açıcı değil bunun anlamı eğer doğru çevirdiyse
  • amor ispanyolca ask demek

mio yıne ıspanyolca benımkı demek...
  • Bailamos mu dinliyorsun?
  • millet AMORE MİO nun anlamını buldum AŞKIM demekmş ama TİSORE MİO yu bulamadım :(
  • AMORE MIO = ASKIM BENİM

TISORO DEĞİL,

TESORO MIO = TATLIM BENIM, CANIM BENIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.