Şimdi Ara

Amoled Ekran LCD Ekrandan Daha mı İyi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
3
Favori
5.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın o arkadaşa cevap vermeyi.kendisi yeterli olmayan İngilizcesi ile buradakilere hesap sormaya kalkmıştır.o kadar bilgi verildi hala aynı kafada devam ediyor söylemlerine.son cevaplarındada zaten seviyesini ortaya dökmüştür.bu kafadaki insanlarla tartışmak bir zamandan sonra bizlere bir şey kazandırmaz...
  • ips en iyisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Bırakın o arkadaşa cevap vermeyi.kendisi yeterli olmayan İngilizcesi ile buradakilere hesap sormaya kalkmıştır.o kadar bilgi verildi hala aynı kafada devam ediyor söylemlerine.son cevaplarındada zaten seviyesini ortaya dökmüştür.bu kafadaki insanlarla tartışmak bir zamandan sonra bizlere bir şey kazandırmaz...

ingilizcen ortada senin samsung 500 derken 700 diyen YALANCI arkadaş sensin.üstteki arkadasa da displaymate kotu dediginde hanginiz kaynak olarak display matein dedigini taktiniz da simdi super diyince kral yaptiniz? ikiyuzlulugun bu kadari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amoled ekranlar s3 e kadar hatta s3 de dahil kötüydü ama son cikan s4 note3 s5 de kendini bayagi geliştirdi diğer ekranlarla farkı kapattı tek sıkıntı cok yavaş gelişti yada bilerek yavaş yavaş geliştirdiler kendi görüşüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Bırakın o arkadaşa cevap vermeyi.kendisi yeterli olmayan İngilizcesi ile buradakilere hesap sormaya kalkmıştır.o kadar bilgi verildi hala aynı kafada devam ediyor söylemlerine.son cevaplarındada zaten seviyesini ortaya dökmüştür.bu kafadaki insanlarla tartışmak bir zamandan sonra bizlere bir şey kazandırmaz...

ingilizcen ortada senin samsung 500 derken 700 diyen YALANCI arkadaş sensin.üstteki arkadasa da displaymate kotu dediginde hanginiz kaynak olarak display matein dedigini taktiniz da simdi super diyince kral yaptiniz? ikiyuzlulugun bu kadari.

Kardeş şakamısın sen.arkadaşın paylaştığı yeri İngilizce bilen birisine okut komik duruma düşme daha fazla.yaşın küçük bence çünkü tartışmanın gidişatından diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum.ayrıca displaymate geçmişte ips iyi dedide biz inkar mı ettik hayır böyle bir tartışma hatırlamıyorum göster bizde görelim.artık bırak bu tartışmayı farklı noktalara çekmeyi.daha fazla düşürme kendini...

• quote:

quote:

quote:

Kardeş şakamısın sen.arkadaşın paylaştığı yeri İngilizce bilen birisine okut komik duruma düşme daha fazla.yaşın küçük bence çünkü tartışmanın gidişatından diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum.ayrıca displaymate geçmişte ips iyi dedide biz inkar mı ettik hayır böyle bir tartışma hatırlamıyorum göster bizde görelim.artık bırak bu tartışmayı farklı noktalara çekmeyi.daha fazla düşürme kendini...

galaxy s3 incelemesinin yorumlarini oku da gel arkadasim yasim kucuk felan degil hatta gittigim okulla belki senden cok daha zekiyim.bilip bilmeden insanlari yargilama.

• Tabiki amoled farkı lcd ekranli monitöre geçince anlıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 11 Mayıs 2014; 14:18:37 >
  • quote:

quote:

Sen daha neyi uzatıyosun ya. Senin övüp durduğun lumialar 600 nitslerde sürünüyorken samsung 698 nits e taşımıştır bu parlaklığı. Ayrıca güneş ışığı altında ekranda yansıtma az olunca amoledlerde fark baya bi açıldı. Git biraz makale mi okuyon ne yapıyosan bilgilerini geliştir öyle yorum yap. Yalancı olduk birde. Ayrıca 700 nits diyen benim. Alıntı yaptığpın arkadaş değil. Bunlarda yazılı kanıtları

Phone Arena
    Samsung details its new Galaxy S5 display: the brightest, most efficient OLED screen to date can hit 698 nits
    http://www.phonearena.com/news/Samsung-details-its-new-Galaxy-S5-display-the-brightest-most-efficient-OLED-screen-to-date-can-hit-698-nits_id54767

www.displaymate.com
    Samsung Galaxy S5 Display Technology Shoot-Out
    http://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm

Bu da video olarak kanıtı

TechCloudyoutube
    Sony Xperia Z2 vs HTC One M8 vs Samsung Galaxy S5 - Screen Sunlight Visibility Test
    http://www.youtube.com/watch?v=7Mn1Vk73LF0

Hadi şimdi bir iki makale oku sağda solda böyle saçma yorumlar atmayı bırak. Kanıtlanmış test edilmiş bütün dünyaca kabul edilmiş ekran değerlerini sana sunuyorken kalkıp yalancı falan demen hoş değil. Bilmiyorsan bilmiyorum de yorum yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 11 Mayıs 2014; 14:28:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

galaxy s3 incelemesinin yorumlarini oku da gel arkadasim yasim kucuk felan degil hatta gittigim okulla belki senden cok daha zekiyim.bilip bilmeden insanlari yargilama.

okul zeka ne alaka konumuzla.öncelikle yabancı dilini bir geliştirki buralarda komik duruma düşmek zorunda kalma.okula gittiğine göre çok büyük olasılıkla senden büyüğüm.konumuz bu değil senin hala bazı gerçekleri kabul etmek istememen...

• cok yanlis bilgi vermissiniz ledlerin dizilimi vs diye bu konuda bilgi yoksunlugu bu kadar olur diyorum tam anlamiyla sacmalamissiniz.

• tartismaya bile girmek istemiyorum artik evde hem fullhd super amoled hem true hd ips plus panel telefon varken siz gidin videolara bakin.

• Adamlar hala Amoled, Ips'den daha iyi diyor. Kafayı duvarlara vuracağım.
    Madem Amoled, IPS'den daha iyi neden Asus'tan tut Dell'e kadar tüm monitörler IPS ekran kullanıyor ?

Amoled canlıdır. Ancak amaç canlı olması mı gerçek olması mı ? IPS'nin renk paleti daha geniş ve daha gerçek renkler sunuyor abartı yok neyse o... Amoled renkleri şişirdikçe şişiriyor yurdum insanı da kanıyor gelip buraya daha iyidir diyor. Vallahi şaka gibi.

• burda bazı samsung fanboylar var amoledin ips tek iyi olduğu telefon s5 fakat onuda g3 geççek bizim orda 2 arkadaş var birinde g2 birinde s4 var ekranda video oynatınca s4 oyuncak gibi kalıo ve güneş altında g2 en az 2 kat daha iyi görünüor gidin pcye amoled koyunda gamerler size sövsün 20 gb oyun açıoz pastel boya oynuoz

• quote:

Orijinalden alıntı: SsSs4S

Eğer Galaxy S5'in AMOLED'inden bahsediyorsan sana Ekran konusunda kısaca şunu diyim anlarsın; Galaxy S5 > Diğer tüm telefonlar. Ve S5'in AMOLED ekranı her renkte ıps ve lcd'den daha iyidir. Yukardaki arkadaşta sallamasın en çok enerji harcar diye, tam tersine tüm renklerde (beyazda dahil) daha az enerji harcıyor Bazılarda sallamasın hala AMOLED'ler beyaz rengi vermiyor diye. Gidin S5'e bakın şu anda en iyi beyazı veren telefon da S5'tir

şu forumu trolleyip kaçmayın

• samsung, kullanıcıları en zayıf yerinden vuruyor. alıyolar telefonu eline bakıyo off ekran çok dolgun tamam bakıyolar bi arayüze çok güzeeel falan.
    ama amoled tamamen şişirme ve touchwiz inde sadece görsel olduğunu bilmeden alıp 2 hafta sonra forumu ağlama duvarına çeviriyorlar. acemiler samsung alır biz keyfimize bakar elimizdekini çoluk çocuğun elinde görmeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Adamlar hala Amoled, Ips'den daha iyi diyor. Kafayı duvarlara vuracağım.
    Madem Amoled, IPS'den daha iyi neden Asus'tan tut Dell'e kadar tüm monitörler IPS ekran kullanıyor ?

Amoled canlıdır. Ancak amaç canlı olması mı gerçek olması mı ? IPS'nin renk paleti daha geniş ve daha gerçek renkler sunuyor abartı yok neyse o... Amoled renkleri şişirdikçe şişiriyor yurdum insanı da kanıyor gelip buraya daha iyidir diyor. Vallahi şaka gibi.

Iyide AMOLED ekranları benim bildiğim Samsung'dan başka geliştiren firma yok üreticisi samsung olunca nasıl Dell asus Vs firmalar kullanabilsin. Birazcık mantıklı düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Adamlar hala Amoled, Ips'den daha iyi diyor. Kafayı duvarlara vuracağım.

Iyide AMOLED ekranları benim bildiğim Samsung'dan başka geliştiren firma yok üreticisi samsung olunca nasıl Dell asus Vs firmalar kullanabilsin. Birazcık mantıklı düşünün.

IPS paneli LG geliştirmesine rağmen Samsung, Dell, Asus, Aoc, Philips, Viewsonic, BenQ gibi monitörler kullanıyor. Senin mantığınla LG'nin sadece kendi kullanması lazım. Başka markalara kullandırtmaması lazım.

Ayrıca Samsung'un Amoled teknolojisi şuana kadar hiçbir monitöre uyarlanamadı. Nitekim Samsung ya başaramadı ya da böyle bir girişim yapmadı. Lakin yapsaydı monitörlerde de görürdük.

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    karli da degil. kucucuk boyutta bile lcd nin 2 kati maliyeti var. zaten pc ye girmesi icin bir 2 senesi daha var en az mukemmelle ulassa bile maliyet inmeden buyuk uretimler samsung zor yapar ayrica amoledde burn in olma olasiligi var ledlerden dolayi belkide hic el degmeden 5-6 saat calisan pc ler var sabit goruntuyle o kadar uzun sure durmasi nedeniyle omru lcd kadar uzun olmayacaktir hicbir sekilde telefonda boyle bir sorun yok cunku ekran kullanilmiyorken kapali kullaniliyorkende sabit degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Eğer Galaxy S5'in AMOLED'inden bahsediyorsan sana Ekran konusunda kısaca şunu diyim anlarsın; Galaxy S5 > Diğer tüm telefonlar. Ve S5'in AMOLED ekranı her renkte ıps ve lcd'den daha iyidir. Yukardaki arkadaşta sallamasın en çok enerji harcar diye, tam tersine tüm renklerde (beyazda dahil) daha az enerji harcıyor Bazılarda sallamasın hala AMOLED'ler beyaz rengi vermiyor diye. Gidin S5'e bakın şu anda en iyi beyazı veren telefon da S5'tir

şu forumu trolleyip kaçmayın

SAKIN BİR DAHA BENİM MESAJIMI ALINTILAMA BEYİN YOKSUNU İNSAN Kimseyi trollediğim yok, bir yere kaçtığımda yok S5'e yakından bakmadığın o kadar belli ki Sizin gibilere cevap vermek bile beni iğrendiriyor kendimden

1-ekranın güzel olup olmaması kişiden kişiye değişir mesela amoled aşırı doygun.
    2-açık renklerde amoled rezalet üstelik aşırı güç tüketiyor
    3-2 de çok daha fazla enerji tükettiğini söyledim üstelik açık renklerde rezalet.
    4-amoledler beyaz renkte rezalet görüntü veriyor.
    5-amoledlerin çözünürlüğü iyi olmuyor.
    Sen.neden touchwizin genellikle koyu temalar kullandığını zannediyorsun.
    En iyi ekranlar ips ledlerdir (bana göre)

• Kimse amoled ekranların çok kolay kırıldığını yazmamış

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.