Şimdi Ara

Amnesia: The Dark Descent Yayını Yapıyorum[YAKINDA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar her şeyi "Amedra"'nın konusundan feyz alarak hallettim bende xfire üzerinden yayın yapacağım bu gece daha çok deneme yayını yapmayı düşünüyorum sistemi tamamen kavramak için. Yayında kamera mikrofon dahil olacak ve oyunu ilk kez oynayacağım eğer fazla aksiyonlu olmadığını düşünüyorsanız hemen custom story tavsiye edin onu da oynayabilirim.

xfire adım: sanal180 (tamamı küçük harflerle, reklam yüzünden bir tane "a" büyük görülebilir)

Yayın olduğunda buradan izleyebilirsiniz:http://www.xfire.com/live_video/sanal180/

DÜZENLEME: Şu anda en büyük problem yorum yapılamıyor oluşu. Bunun için Amedra'ya mesaj attım ayarını bilen varsa pm'den veya buradan yazarsa iyi olur. Derbi dolayısıyla cumartesi günü yayın olmayacak pazar ya da pazartesi günü House of Creep ile yayına başlayacağım sorunlar çözülmüş olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrerano -- 12 Mayıs 2012; 2:43:47 >

• Küçük bir sorum var yayındayken izleyenlerin yazdıklarını görmenin kolay bir yolu var mı? Cod'da ki gibi ekrana düşmesi gibi bir şey var mı?
  • Yerimi alayım.

Evet hocam sağ alt köşede yazılanlar çıkıyor.
  • Teşekkürler.

Justine mi oynamalı White Night mı karar veremedim bi' fikri olan var mı hangisi daha fazla eğleniriz?
  • Yerimi alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Teşekkürler.

Justine mi oynamalı White Night mı karar veremedim bi' fikri olan var mı hangisi daha fazla eğleniriz?

Yanılmıyorsam justine daha iyiydi. White nightta pek aksiyon yoktu. Bu arada bugün sadece deneme olacak dimi? Gerçek yayın yarın gece olursa daha iyi olur.
  • Başarılar dostum. Yarın gece ve hafta sonu yayın yaparsan yayın konusunda yardımcı olmaya çalışırım benimde işlerimden ötürü geç saatlere kadar kalamadığımdan yayın işini artık üstlenemiyorum bu konuyu gördüğüme sevindim hem

Bu arada white night mod'u çok sade geçiyor, House of Creep haritasını öneririm

İyi geceler, iyi eğlenceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amnesia nedir biri anlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezerv.justine seçmelisin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Teşekkürler.

Yanılmıyorsam justine daha iyiydi. White nightta pek aksiyon yoktu. Bu arada bugün sadece deneme olacak dimi? Gerçek yayın yarın gece olursa daha iyi olur.

Evet bugün deneme olacak sadece yarın gece Justine'i bitireceğiz böyle düşündüm.

Yayını izleyenlerin yazdıklarını görmek için arkadaş olmak zorunluluğu yok sanırım di mi?

• Rezerve
  • Yok diye biliyorum. Bu arada canın dediği gibi House of Creep modunu da oynayabilirsin. Seçim sana kalmış. Unutmadan facecam yapmayı düşünüyor musun? Belki kayda alıp, youtube'a upload edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Yok diye biliyorum. Bu arada canın dediği gibi House of Creep modunu da oynayabilirsin. Seçim sana kalmış. Unutmadan facecam yapmayı düşünüyor musun? Belki kayda alıp, youtube'a upload edebilirim.

Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıcam kamera mikrofon hepsini kullanmaya çalışıcam 23.15 te bi' denemeye başlayalım diyorum.
  • sorumu cevaplar misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheEdgeOfGlory

sorumu cevaplar misiniz

Amnesia: The Dark Descent adlı bir korku oyunu. Çoğu oyuncu tarafından en korkutan/geren oyun olarak kabul ediliyor.
  • quote:

amnesia nedir biri anlatabilir mi?

• reserve
  • quote:

quote:

sorumu cevaplar misiniz

Amnesia: The Dark Descent adlı bir korku oyunu. Çoğu oyuncu tarafından en korkutan/geren oyun olarak kabul ediliyor.

Anladım.peki yayında ne yapıcaksiniz ki?

• quote:

quote:

quote:

sorumu cevaplar misiniz

Anladım.peki yayında ne yapıcaksiniz ki?

Sadece oyunu oynamaya çalışacağım.

Deneme yayınını başlatıyorum bakalım yazışmaları tam olarak istediğim gibi mi olacak.

• Reserve
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.