Şimdi Ara

Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
20
Favori
20.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: illest

Xiaomi yiden iyi midir cekimi yoksa ayni mi amkovun ? Bir de bu eken h9 kafami karostirdi ayni cihaz olmasin ikisi 83 dolar vermek istemem 48 dolara satilan cihaza simdi. Yorumunuza gore siparis vericem hocam.

Xiaomi yi resim çekim kalitesi olarak 1 tık yukarıda. Netlik video anlamında bence renkler ve kalite Amköv'de daha iyi. Sonuçta Xioami yi 24 bin Mpbs bu ürün 28 bin Mpbs netlik veriyor.
  • Olgu hocam,
    Kamera yola çıktı geliyor. Bugün yarın yedek pilleride sipariş vereceğim. peki xiaomi yi'nin diğer apartları bu kamera ile uyumlu mudur?

Özellikle bisiklet aparatı (bisiklette kullanmayacağım) uyar mı? Hatta vakumlu bir aparat daha arıyorum.
  • Edit : forum hatasından dolayı çift mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihcet -- 26 Ocak 2016; 8:51:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nihcet

Olgu hocam,
    Kamera yola çıktı geliyor. Bugün yarın yedek pilleride sipariş vereceğim. peki xiaomi yi'nin diğer apartları bu kamera ile uyumlu mudur?

Özellikle bisiklet aparatı (bisiklette kullanmayacağım) uyar mı? Hatta vakumlu bir aparat daha arıyorum.

Kamerada Xiaomi yi gibi monopod vida giriş yuvası yok onu unutmamalı. Ama çerçevesi var o çerçevenin dışında vida girişi olduğu için her türlü xioami yi aparatı ile uyum sağlamakta.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Uyarın ve bilgi için teşekkürler hocam.

Peki videoda 08:15'de tanıttığın aparat kameraya sabitlenen yüzeyde her yöne hareket yeteneği kazandırıyor. Yanılıyor muyum? Eğer öyleyse bu parçaya ihtiyacım olacaktı almama gerek kalmayacak.

Ayrıca cam, mobilya veya metal yüzeylerde kaliteli yapışan vakumlu tutucu tavsiyen var mı? Bu vakumlu tutucular çok garip bazen kalitelsiz görünmesine rağmen çok sağlam tutuyor. Bazense tam tersi. Örneğin G1W-C aparatı müthiş tutuyor.
  • quote:

Uyarın ve bilgi için teşekkürler hocam.

Peki videoda 08:15'de tanıttığın aparat kameraya sabitlenen yüzeyde her yöne hareket yeteneği kazandırıyor. Yanılıyor muyum? Eğer öyleyse bu parçaya ihtiyacım olacaktı almama gerek kalmayacak.

Ayrıca cam, mobilya veya metal yüzeylerde kaliteli yapışan vakumlu tutucu tavsiyen var mı? Bu vakumlu tutucular çok garip bazen kalitelsiz görünmesine rağmen çok sağlam tutuyor. Bazense tam tersi. Örneğin G1W-C aparatı müthiş tutuyor.

Doğru 8.15 teki parça çok kullanışlı, her yöne dönebilme olayı var. Ayrıca vakumlu aparatlar için çok doğru tespit etmişsiniz örnek bizi g90 araç kamerası vakumu delirtti düşe düşe ama g1wc efsane tutuyor.

Ucuz pahallı ayrımı yok tamamen dizaynlarına bakıyor deneme yanıma yöntemi ile artık şans :) seçerken hangi kritere bakılır bende çözemedim. Bombesi daha fazla olanlar daha iyi gibi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah hocam. Galiba en mantıklısı uygun fiyatlı işlevsel bir model alıp denemek. Alıp denedikten sonra deneyimlerimi paylaşırım.
  • quote:

Eyvallah hocam. Galiba en mantıklısı uygun fiyatlı işlevsel bir model alıp denemek. Alıp denedikten sonra deneyimlerimi paylaşırım.

Ya ben devamlı aparat aldım ama yavaş yavaş uzun aralıklarla acele etmeden :) Yazı bekliyorum artık
    Kısmetse iki aya kalmaz bebek geliyor. bu nedenle bahsettiğim aparatları hemen alacağım. Zaten kamerayla gelen aparatları da oldukça işlevsel. Başka ihtiyacım olursa dediğin gibi zamanla alırım. Teşekkürler...

• quote:

Kısmetse iki aya kalmaz bebek geliyor. bu nedenle bahsettiğim aparatları hemen alacağım. Zaten kamerayla gelen aparatları da oldukça işlevsel. Başka ihtiyacım olursa dediğin gibi zamanla alırım. Teşekkürler...

Hadi hayırlısı çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah. Artık emekleme, ilk yürümesi herşeyi kayıt altına alırsınız :)
    Sağolasın hocam. Allah kısmet ederse hastaneden itibaren planlıyorum.

• elinde indirim kodu olan vrmı hepsi iptal olmuş :D almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzcannn

elinde indirim kodu olan vrmı hepsi iptal olmuş :D almayı düşünüyorum

Araştıralım

• Benim kameralar yarına gelir, başakşehir'den çıkmış
  • Sarı Rengi 82.99$ şu anda
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Kac gun oldu alali hocam? Hangi kargo sirketi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eniaccroy

Kac gun oldu alali hocam? Hangi kargo sirketi?

22 ocakta gearbestten sipariş verdik galiba, 25'inde kargoya verildi hollanda kargosu.
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    14-15 gun cok iyi. Bende gearbestten Netherland Post ile aldim. Bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eniaccroy

14-15 gun cok iyi. Bende gearbestten Netherland Post ile aldim. Bekliyorum.

daha önceleri isveç kargosu ile de gelen siparişlerim olmuştu 20-35 arası değişen sürelerde teslim aldım ama NL Post 15-20 günde geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.