Şimdi Ara

AMK iddaa ekini takip edenler bi bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu amk iddaa ekine bugün bi göz attım sağlam birşeye benziyor en azından fanatik iddaa dan daha ayrıntıya yer vermişler.
    bu iddaa ekini düzeni takip edenler ; bu iddaa eki iyi maç kazandırıyor mu ? yani tüyolar sağlam mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

arkadaşlar bu amk iddaa ekine bugün bi göz attım sağlam birşeye benziyor en azından fanatik iddaa dan daha ayrıntıya yer vermişler.
    bu iddaa ekini düzeni takip edenler ; bu iddaa eki iyi maç kazandırıyor mu ? yani tüyolar sağlam mı ?

evet kazandırıyorlar hiç araştırma yapmadıysan amk iddaa bölümündekilerle yetinebilirsin.hatta bi keresinde 2 sayfadaki tüm maçlar tutmustu felan.bayağı tutturuyorlar.can tongo felan yalan aklıma geldikçe sövesim geliyor o adam ne diyorsa tersini oyna .D
  • gazetelerin iddaa ekleri kaybettirmek için yapılır ... tahmin yapan yazarlar sitelerde günlük yapar ve oranı düşenlere bakar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 24 Şubat 2013; 2:48:58 >
  • Başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Başlık sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

arkadaşlar bu amk iddaa ekine bugün bi göz attım sağlam birşeye benziyor en azından fanatik iddaa dan daha ayrıntıya yer vermişler.

bu hafta sonu orada 3 kupon yaptım 3 üde geldi iyi analiz yapıyorlar
  • isminden kaybediyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.