|
Bildirim
heh işte bunu diyoruz. ne çentik ne delik ne bir şey.
|
İsterse işlemci yerine jet motoru taksın. Yazılım piyasadaki en kötü yazılım. Donanım kullanamadıktan sonra ne işe yarar. Yorumlara aldırmayıp x8 aldım. Çok pişmanım.
|
arkadaş biz 16th kullanıyoruz tam bir canavar...millet takmış kafayı yazılıma..sanırsın programlama yapacak..altı üstü pubg oynayacak...uğraşmayın boş işlerle parası olan alsın
|
satıp 1500TL ye alabildiğiniz en iyi cihazı alın. 1000 kat pişman olun. Verdiğiniz parayla alabileceğiniz en iyi ürün. Şaka gibisiniz piyasanın en kötü yazılımıymış. Sayın bir kötü özelliklerini de herkes öğrensin boşa sallamayın.
|
Nedir bu büyük sevdası. tablet değil telefon bunlar telefon. 6,2 bile büyük, daha küçük ürünler de isteyenler var.
|
Meizu kullandınız mı hocam? Kaç sene Boyunca Flyme güncellemesi veriyor? Özellikler yenileniyor bir bilginiz var mı? Android Güvenlik güncellemesi gelmiyor mu sanıyorsunuz?
Ayrıca Meizu Android güncellemesi verdiği dönemler(2017 ve öncesi) OPPO HİÇ güncelleme vermiyordu. İLK DEFA 2 ay önce Android güncellemesi verdi oda OPPO değil REALME isimli alt marka cihazlarına. 999Dolarlık OPPO FİND X Android 9 oldu mu sanıyorsunuz? Ben bu markaların geçmişini de biliyorum şimdi ki zamanınıda OPPO daha özürlü olmasına rağmen Meizu ile aynı fiyata çöp sunmasına rağmen hiç güncelleme mevzusuna girilmiyor. Keza vivo da aynı şekilde :) Bence bildiğiniz markalar hakkında konuşun. Picker ın alternatifini gösterebilirmisiniz? Veya tam anlamıyla mBack sistemini? |
Çentik delik sevdası ne zaman sona erecek? Şöyle bir telefon yapmak çok mu "tü kaka"? Keşke yazılım desteği iyi olsa idi, alacağım telefon bu olurdu...
|
Tasarimiyla budur derim ... Delik centik damla vs ekranin butunlugu bozulmamis oluyor. Guncel islemcili de ... Performans/fiyat orani epey yuksek almayi hak edilecek bir cihaz gibi...
Kamera ozellikleri detaylanmalidir gerci ... |
Bir çok firmanın gördüm. KOCA KOCA EDİTÖRLER Bugün tutmuş Huawei P30 Pro da bildirim sıkıntısı var diyorlar Neden? Çünkü Iphone kullanmaktan beyinleri bulanmış Akıllı arkaplan seçmek yerine, Arkaplanda her zaman açık konuma getirmeliler. Bu dediğim ayar çinli telefonların en safında bile bulunurken samsung sony lg htc google gibi markalarda yok. Bilmedikleri bir sistemi kullanamadıkları için cihaz mı suçlu oluyor?
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 28 Ağustos 2019; 21:26:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |