|
Merhaba Arkadaşlar, Yıllardır Honor ekosistemini kullanan ve markayı çevresine tavsiye eden bir kullanıcı olarak, son dönemdeki güncelleme politikalarından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Honor'un şu anki stratejisi, sadık kullanıcılarını markadan uzaklaştırmak üzerine kurulu gibi görünüyor. Göz göre göre yapılan bu ayrımcılığın sebebi nedir? Orta Segment > Amiral Gemisi mi? Yeni çıkan orta segment Honor 600 serisi için 6 yıl güncelleme sözü verilirken; bizlerin ciddi paralar ödediği, markanın vitrini olan Magic 8 Pro gibi amiral gemisi cihazların daha kısa destek alacak olması hangi mantığa sığıyor? En iyi donanımı alan kullanıcı, neden yazılımda üvey evlat muamelesi görüyor? Bölge Ayrımcılığı: Avrupa’da yasalar zorladığı için verilen uzun süreli destek sözleri, neden Türkiye ve diğer global pazarlarda esnetiliyor? Bizim ödediğimiz paranın değeri mi farklı, yoksa kullanım hakkımız mı daha az? Rekabetin Gerisinde Kalmak: Rakipler (Samsung) artık cihaz ayrımı yapmadan standart 7 yıl destek sunarken, Honor’un bu karmaşık ve adaletsiz "pazara göre destek" stratejisi güven sarsıcıdır. Bir amiral gemisi kullanıcısı olarak, cihazımın donanımı 6-7 yıl canavar gibi çalışacak güçteyken, yazılımla erkenden emekli edilmesini kabul etmiyorum. Eğer Honor bu tutumunu değiştirmezse ve amiral gemisi kullanıcılarına hak ettikleri değeri vermezse, bu benim son Honor cihazım olacak. Honor yetkililerinden bu strateji hatasını düzeltmelerini ve bizlere net, adil bir takvim sunmalarını bekliyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sizce de amiral gemisi kullanıcıları bu politikayla mağdur edilmiyor mu? #Honor #Magic8Pro #Honor600 #SoftwareUpdate #UpdatePolicy #HonorGlobal #HonorTurkey |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler