Şimdi Ara

AnTuTu açıkladı: Mart 2026'nın en güçlü Android telefonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • AnTuTu açıkladı: Mart 2026'nın en güçlü Android telefonları
    AnTuTu, 1-31 Mart 2026 tarihleri arasında toplanan verilerle Android dünyasının en güçlü modellerini duyurdu. Bu ay hem amiral gemisi hem de üst-orta segment listelerinde yine değişim var. Özellikle Snapdragon 8 Elite Gen 5 ve Dimensity 9500 zirvede dururken, orta segmente MediaTek işlemciler hakim oldu. İşte en güçlü telefonlar...

Mart ayının en güçlü Android telefonları

Mart ayı amiral gemisi performans sıralamasında zirvenin sahibi yine değişmedi. iQOO 15 Ultra, Snapdragon 8 Gen 5 (Extreme Edition) ve 16 GB + 1 TB konfigürasyonuyla test edilen model 4.174.911 puan alarak liderliğini korudu. Onu 4.164.561 puanla OnePlus 15T takip ederken, Dimensity 9500 işlemcili vivo X300 Pro ise 4.081.260 puanla üçüncü sırada yer aldı.

AnTuTu açıkladı: Mart 2026'nın en güçlü Android telefonları
    Dördüncü basamakta 4.041.008 puanla realme GT8 Pro bulunurken, beşinci sırada 4.028.118 puanla Red Magic 11 Pro+ yer alıyor. Listenin devamında iQOO 15 (3.929.410), Honor Magic 8 Pro (3.847.437), Honor Magic 8 (3.820.462), Honor WIN (3.802.483) ve OnePlus 15 (3.801.551) modelleri sıralanıyor.

Okları Apple'a çevirdiğimizde, iPhone 17 Pro Max ortalama 2.374.676, iPhone 16 Pro Max ise 1.947.255 puana sahip. Tabii ki burada iOS ve Android'i birbirinden ayırmamız gerektiğini söyleyelim. Listede dikkat çeken bir diğer detay ise performans yarışının artık çok daha dar bir aralığa sıkışmış olması. Keza ilk 10'daki cihazlar arasında ciddi farklar bulunmuyor, bu da üreticilerin benzer donanım seviyesine ulaştığını gösteriyor. 

• iQOO 15 Ultra – 4.174.911

• OnePlus 15T – 4.164.561

• vivo X300 Pro – 4.081.260

• realme GT8 Pro – 4.041.008

• Red Magic 11 Pro+ – 4.028.118

• iQOO 15 – 3.929.410

• Honor Magic 8 Pro – 3.847.437

• Honor Magic 8 – 3.820.462

• Honor WIN – 3.802.483

• OnePlus 15 – 3.801.551

Orta-üst segmentte tablo değişti

Orta-üst segment tarafında ise tablo biraz daha farklı. Bu kategoride iQOO Z11 modelinin zirveye yerleştiği görülüyor. MediaTek ise fiyat/performans odaklı modellerde büyük bir kullanım oranına sahip. iQOO Z11'in devamında yer modeller ise, Honor Power 2, OPPO Reno15 Pro, OPPO Reno15, Redmi Turbo 5, OPPO Reno14 Pro, iQOO Z10 Turbo, Redmi Turbo 4, vivo Y300 GT ve OPPO Reno14.

• iQOO Z11 – 2.323.935

• Honor Power 2 – 2.218.987

• OPPO Reno15 Pro – 2.106.946

• OPPO Reno15 – 2.103.948

• Redmi Turbo 5 – 2.067.756

• OPPO Reno14 Pro – 2.056.360

• iQOO Z10 Turbo – 2.001.990

• Redmi Turbo 4 – 1.951.563

• vivo Y300 GT – 1.916.893

• OPPO Reno14 – 1.607.076

Kaynak:https://www.antutu.com/doc/136533.htm

• Samsung hiçbir listede ilk 20 de olamıyorken en çok satan olmayı başarıyorsa aslında bu başarı değilde müşteri kitlesini gösteriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

çinli telefonlarda genellikle "ucuz ve dandik" algısı var. samsung koreli olduğu için bu algı yok. ayrıca samsung senelerdir kendini kabul ettirmiş marka. note7 olayından bile hemen kurtulup yükseldi. patlama olayına rağmen imajı zedelenmedi çinli olmadığı için. samsungun telefonlarında da bir sürü sıkıntı var ama görmezden geliyorlar nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 2 Nisan 2026; 20:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yada benim gibi tapu takip işlemleri esnasında ayda 300-400 bin dolarlık bir işlemde ve zamanla yarıştığınız bir iş ortamïnda ayda en az 4 işlem yapıp. 3 ultra parasını TLF.la çıkarıyorsunuz. Müşterinin imzasını S penle TLF.dan (ortalama 15 sayfa PDF) attırıp dokümanı tapunun sistemine yükleyip para kazanıyorsunuz. Ve tapu genel müdürlüğü sistemi parmakla atılmış imzayı başka bir TLF.dan (ultra dışında) imza sirkülünü kabul etmiyor. Görüldüğü gibi Samsungu kullanan kitle diğerlerinde olmayan 2 önemli özellik için kullanıyor..En azından ultra kullananlar. O yüzden insanların anlamakta zorlandığı şey tam olarak bu.. Diğerlerinin işe yaramadığı kritik yerlerde Samsung fersah fersah ilerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 2 Nisan 2026; 21:30:49 >

• vortex3399 V kullanıcısına yanıt
    hangi markayı öneriyorsun kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ffgul F kullanıcısına yanıt
    ben şahsen keyif icin kullanıyorum memleketteyim mesela yanima tasinabilir ekran Bluetooth klavye mouse aliyorum dex modundan geforce now ps remote play veya ppsspp gamehub gibi uygulamalardan oyun oynuyorum alttada dizi flim açık bi yandan arkadaşıma ekran açıyorum teamsden yeri geliyor video fotoğraf düzenliyorum araştırma yapıyorum laptop almaktan vazgectim bu yüzden istedigim her işi görüyor telefonu speni kamera kontrolu icinde kullanıyorum uzun pozlama için ayrica goodlocktaki routines uygulamasi sayesinde bazi spesifik senaryolarda verimliliğimi şarjımı ve odağımi arttırıyor ai özelliklerini sayamıyorum bile özellik hakkinda muazzam bi cihaz ama yeni kamera sensörü 10 bit ekran eski Bluetooth spen desteği ve slikarbon bataryaya geçseler gıdım gıdım veriyorlar biraz

Bende Samsung Tab S10 plus tablette var.(Bende bilirdim lite versiyonunu bekleyip almayı. Ne kadar ekmek o kadar köfte bu işler)
    Orjinal kendinden bluetoothlu ve mıktanıslı Klavyesini + hub ını da satın aldım. Pc den farksız.
    O ara Eşimin Asus vivobook labtobı bozulunca öyle bir iş gördü ki tabS10 plusa (dex modu ile) 1 yıllık office 365 lisansı alıp işlerinin yürümesini sağladım. O arada da bozulan 1 yıllık pc yi servise gönderdim. Öyle olmasa dar boğaz yaratacaktı. Tlf.daki herşeyi tabletede senkronize edince her iki (s23 ultradaki) taraftada bütün uygulamaları anında tablettende yürüttü. İşler aksamadı üstüne kazanç sağlandı..
    Eksiklerine gelince hiç bir cihaz 4/4 lük değildir. Evet eksikler var fakat artıları ve kazançları eksilerinin yanında deve pire.
    (çantamda 10bin mamp.anker power bank+ arabada 20.000 mamp power bank+ çakmaklıtan 167 watt anker şarj adaptörü hep bulunur. Şarj sorunum diye bir şey söz konusu bile değil)
    11 gün sonra samsung S26 ultra (1Tb) lığını alacağım. Benim işime yarayacak çok özelliği var. Tapudayken tapu harçlarını yatırırken yanımdaki emmiler ücretleri yatırdığımı göremeyecek.
    Konserlere çok giden biri olarak. kolum yorulduğunda horizantal lock çok işime yarayacak. Apv kodek keza öyle (1tb gen 3.2 typ-c li flash belleğim var) Ayrıca tapunun içinde çekmeyen yerlerde tlf.nun dahili telesekreteri (Yapay zeka ile) çok işime yarayacak. Benim için İnavasyon budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 3 Nisan 2026; 01:22:43 >

• ffgul F kullanıcısına yanıt
    şahsen benim için s26U ya geçmek için sebepler değil ama spesifik olarak gerekliyse saygı duyarim ki gerekli anladığım kadarıyla evet dediğiniz gibi 10/10 cihazi yapsalar kimse yenisini almaz zaten bende s24U galaxy watch 7 ve buds 3 pro ile kullanıyorum samsung m7 tv de dahil yakinda ekosisteme tab s serisinide eklemek istiyorum

Tab S serisi ayrı bir klasman alırsanız mıknatıslı orjinal klavyesinide almanızı tavsiye ederim. Ne kullandığınızı tam anlamıyla farkına varmış oluyorsunuz. Zaten Yağ gibi akıyor. Yapay zeka tlf daki gibi muntazam çalışıyor. Ui 8 de şuan. 8,5 da alacak. Saat olarak watch 5pro var bende. Eşimede geçen sene buds 3 pro aldım. Bu senede 26ultrayı aldıktan 1 ay sonrada kendime buds 4 pro yu alacağım.(Beyazı güzel duruyor) Çağrılarda yabancı dil çevirisi 3 prodada güzel çalışıyordu. 4 de de iyidir diye düşünüyorum. Yani bir almanla yada rusla konuşurken..

• ONEPLUS 15 AMİRAL GEMİSİ MODELİNDE LPDDR5X ULTRA KULLANIRKEN, BİR ALT SEGMENT OLAN 15T MODELİNDE LPDDR5X ULTRA PRO KULLANIYOR BÖYLE FİRMALARA KIZMAMAK ELDE DEĞİL PARANLA REZİLLİK.

• Olm Honor 400 pro niye yok la 2.2m puan alıyor antutuda Orta üst segmentde olmalı

• Aga honor magic 8 pro nun çin sürümü 4 milyon ama türkiye modeli 2,8 ve listede xiaomi 17 ultra nerde 3,8 antutu puanı var

• Samsung nerede işlemcisi hız şaşırtmalı birde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.