Şimdi Ara

Amiral Cem Gürdeniz'in tutuklanması Yunanistan'da sevinçle karşılandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
11.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt

    Yunan medyasinin Imamoglu'na TIRNAK ICINDE "Greek" demesinin sebebi, AKP medyasinin surekli kendisinden "Yunan" diye bahsederek propaganda yapmasindan dolayi. Zaten o yuzden "Greek" ifadesi tirnak icinde, ifade Tayyip avanesine ait oldugu icin.

  • Montrö çöptür.
    Boğazlarda tam hâkimiyet biZim olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben akp nin gerçekten bir proje olduğunu düşünüyorum.

  • Düzgün konuş!!! Daha Türkçe bilmiyorsun. Wallaha ne? Asıl beyinsiz senin gibi mahlukatlara denir. Ayrıca üniversite zamanında gördük senin gibi beynini kullananları. Önce feto köpeğine tapıp, sonra pkkya yanlayanlar mı diyor bunu? 17-24’te bakan çocuklarını aldırmasalardı hala hocağğğğ diyordunuz. Şimdi yallah geldiğin çukura.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 8 Nisan 2021; 12:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp ne yapmaya çalışıyor? Türkiye'nin lehine işleyen bu anlaşmadan çıkıp uluslararsı arenada ne diplomatik ne ekonomik olarak güçlü bir durumda değilken montrö antlaşmasında çıkıp boğaz hakimiyetimizi azaltıp kanal İstanbul'u kaçınılmaz hale getirmeye mi çalışıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eryıl34 kullanıcısına yanıt

    eee! ne de olsa keşke yunan galip gelseydi diyenlerin torunları.

  • Erdoğan şunu istiyor, ben çok zekiyim, ben her şeyi hallederim, kimse bana muhalif olmasın, tek laf etmesinler. Böyle bir şey mümkün değil. Kimse her şeyi çok iyi yapamaz. Osmanlı padişahlarından gördük, onlar Erdoğanı belki katlar bile, ama onların bile hataları var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kocamanman

    Akp ne yapmaya çalışıyor? Türkiye'nin lehine işleyen bu anlaşmadan çıkıp uluslararsı arenada ne diplomatik ne ekonomik olarak güçlü bir durumda değilken montrö antlaşmasında çıkıp boğaz hakimiyetimizi azaltıp kanal İstanbul'u kaçınılmaz hale getirmeye mi çalışıyorlar

    Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskaca amiral olmuş bu hükümetin neye ne tepki vereceğini öğrenememiş. Yunanistanı sevindirmiş. Belkide yunanlılar sevinsin diye bilinçli yapmıştır. Algı operasyonları zamanı artık. Kim neyi ne için yapıyor neyi amaçlıyor. Çok karıştı herşey...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

    Erdoğan şunu istiyor, ben çok zekiyim, ben her şeyi hallederim, kimse bana muhalif olmasın, tek laf etmesinler. Böyle bir şey mümkün değil. Kimse her şeyi çok iyi yapamaz. Osmanlı padişahlarından gördük, onlar Erdoğanı belki katlar bile, ama onların bile hataları var.

    En güzeli Atatürk ve İnönü nün uyguladığı tek partili seçim sistemine geçmek. Atatürk te bu sisteme geçmek istemiş ama huhalefetin yarardan çok zarar olduğunu görüp vaz geçmiş. Muhalefet oy sayısını arttırıp başa geçmek için hükümeti karalıyor bu arada devlete zarar veriyor.


    Padişahlar bile kendi yönetememiş ki. Bizdeki darbeler gibi yeniçeri isyanları ile kellesi giden çok var. Asker kendine yakın bir padişah geçirmiş başa devam etmişler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 8 Nisan 2021; 9:28:34 >




  • https://en.protothema.gr/ekrem-imamoglu-the-greek-who-conquered-istanbul//


    Habere bakıldığında Yunan haber sitesinin İmamoğlu'nun seçilmesine sevindiklerini anlamak için uzman olmaya gerek yok. Sevmedikleri birine neden "Mayor of Constantinople" desinler.


    Hee bu arada rum, kanada veya fransız vs. kökenli biri ülkemizde başkan seçilemez diye bir şey yok ki. Konu İmamoğlu'nun seçilmesinin Yunanistan'da sevinçle karşılanması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nötron yozluğu -- 8 Nisan 2021; 9:37:6 >
  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt

    Millet istedi yiğenim millet.


    Adam bir yasin okudu, bütün fetih dualarını yendi. Evliyalar mı yardım ediyor nedir. Bak yağmurlar da yağdı, barajlar doldu. Göklerden emir geldi herhalde yiğenim bütün insanlık seviniyor herhalde İstanbul emiri olmasına.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D:D Kendi özvatanındaki şehir için Constantinople denmesi zoruna gitmeyen ve buna açıklama getirmeye çalışan herifin walla kelimesini kullanmam zoruna gitmiş. Zeka'ya bakarmısınız. Bunlar şaka desen şaka değil harbi harbi ciddiler.


    Komple organı mı aldırdınız daha kesin çözüm olması için, bi nevi doğum kontrol mantığı gibi??




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zırtapod -- 8 Nisan 2021; 10:20:54 >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    https://www.yenisafak.com/gundem/hdpden-ekrem-imamogluna-demirci-kawa-tablosu-demirci-kawa-kimdir-3614197


    Aynen Hdpliler de çok seviyor hediyeleşiyorlar sürekli. Küreselciler de, Yunanlılar da bayılıyor ona. "Mayor of Constantinople"

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rasyonel teletabi

    Bu mesaj silindi.

    Yargımız "akadamisyenlerin kanlarıyla duş alacağız" sözüni bile düşünce açıklaması kabul etmiş ve sözü söyleyen şahıs beraat etmiştir, o da edecektir, neticede Anayasa, kanun önünde herkes eşit yazmış, bazıları daha eşit yazmamış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt

    İstanbul’un emirine karşı fetih surelerini okuyun durun.

    Bir yasinlik işiniz var


    Benim çok dindar akrabam Beylikdüzü’nde Cuma çıkışı İmamoğlu yemek verdiği için ona oy atmış. Çok da iyi biliyor dindar kesimin gönlünü almayı. Alnı secdeye de değiyor. Maaşallah İmama

    41 kere Maşşala tütütütü




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 8 Nisan 2021; 11:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefeti de iktidarı da ihanet şebekesi. Bunlar birbiriyle kavga halinde gibi gözükürler. Ama tek bir merkezden yönetilen kuklalar. Tam bir gölge oyunu. Ülke menfaatine çalışan millici, ulusalcı bir parti yok mecliste. Baştaki tek adam zaten Bop'un eş başkanı olduğunu ilan etti. Güvenilecek hiçbir kimse yok. Birliğimiz , düzenimiz pamuk ipliğine bağlı. Bu kadar vatan hainine rağmen ülke iyi dayanıyor. Çünkü vatandaş sağ duyulu. O kadar kışkırtmalara , kutuplaştırmalara rağmen kendi halinde takılıyor. İhaneti şuradan bile anlayabilirsiniz. Temmuz seçimlerinde akp tek başına iktidar olamıyor. Seçimler yenilenecek Kasıma erken seçime gidilecek. Arada geçen aylarda terör hortluyor. Sonra kasımda akp tek başına iktidar olunca ne hikmetse terör olayları bıçak gibi kesiliyor. Kimse de bir şey sormadı. Ne oldu o arada diye. Çünkü millet düşünmekten , sorgulamaktan yoksun bırakılmış. Bıkmış usanmış artık yoksulluktan düşünecek hali yok.





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.