AMIGA 1200 BİLGİSAYAR STANDART 2 MB RAM HAFIZA + WORKBENCH SİSTEM DİSKETLERİ + TV SCART GÖRÜNTÜ VE SES KABLOLARI + ORJİNAL AC GÜÇ ADAPTÖRÜ VE BİR KUTU DOLUSU OYUN DİSKETİ ( içlerinden hangileri çalışır durumda bilinmiyor eski disketler kimisi HD kimisi DD yaklaşık 100 adet kadar var. makinada sadece mouse yok iki tuşuda çalışmıyor zaten yenisi 3-5 milyon ) makina çok temiz ve çalışır durumda isteyene foto yollanır. Bana Pm yoluyla yada 0532 4867208 den ulaşabilirsiniz hafta içi çalıştığım için özellikle bu hafta sonu alışveriş için uygun olur istanbul avrupa yakasındayım deneyip test edebilirsiniz: 140 YTL
GENEL ÖZELLÝKLER ÜRETİCİ Commodore TİP Home Computer ÜLKE U.S.A. ÜRETİM YILI October 1992 FİYAT £399 (UK, 1992) £329 (UK, 1995)
TEKNİK ÖZELLİKLER PROGRAMLAMA DİLİ AmigaOS 3.0, Kickstart 3.0 İŞLETİM SİSTEMİ Amiga DOS Release 2 + WorKBench 2.x KLAVYE ÖZELLİKLERİ full-stroke keyboard with 10 function keys and cursor keys and separate numeric keypad, 96 keys CPU (Merkezi İşlem Birimi) Motorola MC68EC020 HIZ 14,19 MHz in PAL version, 14,31MHz in NTSC YARDIMCI İŞLEMCİLER Alice (AGA display controller), Lisa (AGA graphics coprocessor), Paula (audio and I/O controller), Gayle (system address decoder and IDE controller) RAM 2Mb CHIP RAM + 8Mb Fast RAM max. (and more with an accelerator board installed) VRAM ROM 512 Kb YAZI MODU 60 or 80 characters x 32 lines, emulated on graphic screens GRAFİK MODLARI from 320 x 200 pixels noninterlaced 50 Hz up to 1280 x 512 pixels interlaced 50 Hz or, 640 x 480 pixels noninterlaced 60 Hz or, 640 x 400 pixels noninterlaced 70 Hz... RENK AA Graphics System, colour palette: up to 16.8 million colours (24 Bit), 256 of them displayable simultaneously or up to 524288 in HAM-8 mode SES 4-Channel Stereo Sound standard, each 8 Bit PCM I/O BAĞLANTILARI ''Clock'' port, 150 pin local bus expansion, PCMCIA 2.0 expansion bus, RS-232 serial port, Centronics parallel port, 2 mouse/joystick ports, Colour composite video port, 15kHz colour RGB analogue video port, 31KHz SVGA video output, 2 stereo audio output ports, external floppy, internal AT IDE, internal floppy DAHİLİ MEDYA 3.5-inch double density disk drive (880 KB/1.76 MB formatted) or any IDE hard disc drive (orginaly 40 MB, up to several GB) GÜÇ KAYNAĞI External PSU, 110 volt/60Hz 23 watts (220-240V/50Hz for Europe)
Kardes sanirim sen 1992 fiyatlarini goz onune alarak fiyat belirledin...
Tower'ı,monitörü ve ekleme yapılmış olsa140 eder.Ama bu cihaz boş.O fiyata imkansız.
Antika Dukkanina bir git istersen dostum bu fiyata biras zor cunku burada bendee bi karistirsam benim eskileri bi comodore 64 wardi ya ne haldedir allah bilir.
Beyler boşa yorum yapmayın fiyatları az çok biliyorum amiga 500 ler 70 YTL lerden gidiyor takmayın kafanıza müşterisi çıkar elbet acelesi yok ihtiyacı olan alır siz ilgilendiğiniz alanlara bakın ilanlara da çamur atmayın
bence arkadaş haklı amigaturk.com forumuna bakında görün , a1200 150- 200 milyondan gibiyor , asıl siz bilip bilmeden yazmayın
quote:
Orjinalden alıntı: kliwaj
bence arkadaş haklı amigaturk.com forumuna bakında görün , a1200 150- 200 milyondan gibiyor , asıl siz bilip bilmeden yazmayın
kliwaj desteğin için teşekkürler kardeşim, şükür az çok piyasayı biliyorum yoksa yarı fiyatına alacaklar atmacalar böyle havada av arayan daireler çizen yırtıcı kuşlar gibi bekliyolar valla allah buraya paraya ihtiyacı olanı düşürmesin yarı fiyatına gidiyor güzelim parçalar 5-10 YTL deseler neyse hadi, hurda değilki makina tıkır tıkır çalışıyor aciliyetide yok alan olmazsa dursun zararı yok..
Satış ilanı halen geçerlidir ilgilenen arkadaşlara duyurulur !!!!!!!