Şimdi Ara

Ami Biosda İşlemci ve Ram e Overclock Yapmak Resimli Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar size ami biosda overclock yapmayı anlatacağım bildiğiniz gibi ami bios diğerlerine göre daha kolay öyle frekans voltage fbs ayarlamamıza gerek yok onları kendi ayarlıyor.

Overclock Nedir?:Overclock Nedir? Okumadan yapmayın çünki çok riskli bir iştir eğer bilgisayar hakkında fazla bilgiye sahip deyilseniz yapmayın aksi taktirde çok ısındığından yanma ihtimali yüksek

1. Olarak ilk olarak bilgisayarımızı yeniden başlatıp delete veya f2 ye basarak biosa giriyoruz.Ve Advandec sekmesinden JumperFree Confuguraiton a tıklayıp giriyoruz

2.Olarak AI Overclocking e tıklıyoruz açılan pencereden Overclocking Profileyi seçiyoruz.

3. Olarak Cpu nuzu ne kadar overclock yapacaksanız seçıyorsunuz fazla abartıya kaçmayın ne kadar fazla o kadar çok yanma riski.

Biosdan Çıkıyoruz

ve Sonuç:

%15 Yaptım 1.80 ghz 2.10 a yükseldi eğer %30 yapsaydım 3.00 ghz olacaktı ama soğutma sistemım kötü olduğundan %15 yaptım aynı şekilde ram i yapabılırız

• konunuzu tasitin. Burasi overclock yeri degil..
  • ya yanlış yere açtığımın farkında deyildim mod arkadaşlar taşırsa sevınırım
  • Farkında değilsenizde farkında olun. Forum kurallarını kimsenin okumaması hata bence... Ayrıca siz kendiniz tasitin mod arkadaslar her konuyu inceleyip bunu tasiyayim demez + olarak imzaniz 4 satır olması lazım 5 satır imzanız.
  • İmzam 4 satır iyi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneShadow71 -- 13 Haziran 2012; 20:22:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.