Şimdi Ara

Amfi veya paket sistem tavsiyesi (Tv+Pc+ps3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • güncelleme: pioneer vsx 323k alındı, sub araştırıyorum

arkadaşlar merhaba. creative thx550 vardı amfisi bozuldu. ses sistemlerine baktım kafam allak bullak oldu. 2. el megaworks subu bulamadım. z5500 e yöneleyim dedim fiyatlar uçuk. 2.el paket sistemlere baktım teknik bilgim olmadığından karar veremedim.

thx550 nin uyduları duruyor ve sağlam. bildiğim kadarıyla 70w değere sahip. şuan ki düşüncem amfi alıp bunları kullanmak. thx550 nin subu pasif olduğundan o kullanılamayacak galiba. bunu bir şekilde bağlamanın yolu var mıdır?

diğer düşüncem amfili bir sistem alıp bu uyduları elden çıkartmak. sizce thx550 uyduları satılır mı? ne kadara gider?

sahibinden de şu ilanları gördüm. forumda da olması lazım

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-yamaha-5-plus1-ses-sistemi-teac-amfi-ile-i-248397815/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-sony-str-de-475-amfi-ve-5-plus1-surround-ses-sistemi-subwooferli-263484816/detay/

mesala bunlar ile thx550 veya z5500 karşılaştırıldığında farklılıklar nelerdir?

son olarak film, müzik dinlemek ve pc oyunlarında kullanmak üzere;
    1-en çok 600 TL olmak kaydıyla (uydular 250 tl ye giderse bu kadar bütçe ayırabilirim) paket ses sistemi tavsiye edebilir misiniz?
    2-paket sistem olmaz ise 300 tl ye kadar amfi olarak ne tavsiye edersiniz? (thx550 uyduları yakmayacak şekilde)
    3-başka bir öneriniz varsa ona da açığım

ilginiz için teşekkürler

ekleme: pc de creative x-fi titanium ses kartı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 10 Mayıs 2016; 21:46:23 >

• 2. receiver olarak giriş seviyesi hangisini tavsiye edersiniz iş görecek?

Pioneer vsx 323-k 450 tl
    Onkyo tx sr308 500 tl

Galiba pioneer da 4k desteği var değil mi? Teknolojileri de güncel sayılır. Benim amacım tv, uydu, ps3, pc yi bağlayıp tek merkezi yerden 5+1 ses almak. Bunların haricinde şunu alabilirsin dediğiniz ürün var mıdır?

Görüşleriniz nedir ?

Ekleme;
    Nette vsx 915, vsx 816s modelleri de var yakın fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 7 Mayıs 2016; 15:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rambetiko

Arkadaşlar aşağıdaki receiverler işimi görür mü?

Pioneer vsx 323-k 450 tl
    Onkyo tx sr308 500 tl

Galiba pioneer da 4k desteği var değil mi? Teknolojileri de güncel sayılır. Benim amacım tv, uydu, ps3, pc yi bağlayıp tek merkezi yerden 5+1 ses almak. Bunların haricinde şunu alabilirsin dediğiniz ürün var mıdır?

Görüşleriniz nedir ?

Ekleme;
    Nette vsx 915, vsx 816s modelleri de var yakın fiyata

323k da sub woofer pre-out yok diye hatırlıyorum.bir kontrol edin. 329 k da var pre out. pre out yoksa ileride upgrade yapmak isterseniz sisteme sorun olur.
    http://www.pioneer-latin.com/downloads/vsx-323-k_dlxe@130401lr.pdf

Bu AVR'yi alıp, bir de sub eklerseniz eldeki thx550 hoparlörlerini de değerlendirmiş olursunuz. Toplamda 800-1000 tl'ye işi çözmüş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD
  • vallahi ilginiz için teşekkür ederim. kendi kendime konuşmaya devam edecektim yoksa :)

turuncu arkadaşım bende tam o şekilde bir sistem kurmayı düşünüyorum. şimdilik bu şekilde giriş yapayım dedim. bütçem de kısıtlı maalesef. sessiz bir sistem olacağına iyi kötü bir şey olsun istedim. can arkadaşım 323k da sub pre out çıkışı var gözüküyor. onun için tercih ettim.

gerek desteklediği teknolojiler gerekse çıkış gücü anladığım kadarıyla yeterli. benim işimi hayli hayli görür. thx550 nin pasif subu var. onu aktife çevirebilsem kullanabilirim de çok masraflı olacağını okudum.

istanbulda bu ürünleri ucuza bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? gezmeye gerek var mı? yoksa internet üzerinden bulabileceğim kişilerden mi alayım?

elimde beyerdynamic dt 770 premium 32ohm kulaklık var. bunu satabilsem biraz rahatlayacağım aslında

@can-can-can @turuncu55

• 450 TL ye pioneer vsx 323 k receiveri aldım. şimdi de aktif sub araştırıyorum
    Oyun için 4K TV tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.