Şimdi Ara

Amfi ve subwoofer eve kurmak YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende evime sistem kurmak istiyorum küçük ses sistemleri artık zevk vermiyo
    Elimde:
    -JBL 1000Watt Subwoofer
    -EDİSON ED-404a Amfi
    -2 Adet JAMESON 150 veya 200watt emin değilim
    Birde Philips SPA1302 20W RMS 2+1 var bunu parçaladım şu an bunun amfisi ile hepsini çalıştırıyorum
    Yapmak istediğim phlips in amfisini çıkarıp yerine Edison u koymak verimli bi ses almak
    Subwoofer ve jamesonları bir kabinde birleştirdim.
    Amfiye çıkış nasıl yapılıcağını biliyorum fakat amfi girişini nasıl bir soket ile takıcağımı bilmiyorum
    Birde amfi power i direk 240w dan mı bağlıyıcam yoksa adaptör ile daha düşük güç ilemi bağlayıcam
    Kısacası bana amfi power ve giriş nasıl bağlanır anlatabilirmisiniz

Video:

• Anfiyi çalıştırmak için 12v 20A DC kaynağa ihtiyacınız var.. Bunuda en basit şekilde PC power suply ile yapabilirsiniz, 2. el 400w-450w pc poweri işinizi görecektir.
    Anfinin B+ REM ve GND besleme uçları var, bunlardan B+ ve RAM girişini köprüleyip, Güç kaynağının sarı +12v kablosuna bağlıyacaksınız.
    GND ucunu ise siyah kablolara bağlıyacaksınız.

Anfi için bir ucu dişi, diğer 2 ucu erkek Y kablo alacaksınız. 2 adet. (iki kablo ile 4 çıkışın çalışması için).

1 tanede birucu kırmızı-beyaz diğer ucu stereo (bilgisayar için)jacklı kablo almanız gerekiyor.http://www.depodijital.com/2RCA-35MM-STEREO-ARA-KABLO-5MT,PR-707.html

Anfinin 2 çıkışına ovalleri, tek çıkışına ise brıdgemoddawoofırı bağlayacaksınız. Bitti..
    Güç kaynağının kendi başına çalışması için, yeşil kabloyu, herhangi siyah kabloya bağlamalısınız.. Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 11 Mayıs 2013; 15:09:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Anfiyi çalıştırmak için 12v 20A DC kaynağa ihtiyacınız var.. Bunuda en basit şekilde PC power suply ile yapabilirsiniz, 2. el 400w-450w pc poweri işinizi görecektir.
    Anfinin B+ REM ve GND besleme uçları var, bunlardan B+ ve RAM girişini köprüleyip, Güç kaynağının sarı +12v kablosuna bağlıyacaksınız.
    GND ucunu ise siyah kablolara bağlıyacaksınız.

Anfi için bir ucu dişi, diğer 2 ucu erkek Y kablo alacaksınız. 2 adet. (iki kablo ile 4 çıkışın çalışması için).

1 tanede birucu kırmızı-beyaz diğer ucu stereo (bilgisayar için)jacklı kablo almanız gerekiyor.http://www.depodijital.com/2RCA-35MM-STEREO-ARA-KABLO-5MT,PR-707.html

Anfinin 2 çıkışına ovalleri, tek çıkışına ise brıdgemoddawoofırı bağlayacaksınız. Bitti..
    Güç kaynağının kendi başına çalışması için, yeşil kabloyu, herhangi siyah kabloya bağlamalısınız.. Kolay Gelsin.

Elimde bir adet power supply mevcut üstünde REGULAR 230W-PEAK 280W Yazıyor bu iş görürmü ve bu supply den çıkan hgangi kabloyu bağlıyıcam amfiye

• Ayrıca amfimin üstünde GND, +12 ve REM bulunmakta B+ göremiyorum
  • http://www.depodijital.com/2RCA-35MM-STEREO-ARA-KABLO-5MT,PR-707.html Bu kablo yerine
    Elimdeki
    bu uçları
    Bu kabloya bağlayarak istenilen kabloyu yapabilirmiyim
     Amfi ve subwoofer eve kurmak YARDIM! Amfi ve subwoofer eve kurmak YARDIM!

• Powersuply; +12v için; Sarı kablolar. Eksi için (gnd) siyah kablolar. Powerin drekt çalışması için yeşi+siyah.
    Kablolar, Olur olmaz değil,, kablonuz çok zayıf. temassızlık, eklemede yalnışlık falan sorun çıkartır.. şuan denemek için olabilir..
    B+ ile +12v aynı... B+=battery+ +12v= battery+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 11 Mayıs 2013; 21:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Powersuply; +12v için; Sarı kablolar. Eksi için (gnd) siyah kablolar. Powerin drekt çalışması için yeşi+siyah.
    Kablolar, Olur olmaz değil,, kablonuz çok zayıf. temassızlık, eklemede yalnışlık falan sorun çıkartır.. şuan denemek için olabilir..
    B+ ile +12v aynı... B+=battery+ +12v= battery+

Teşekkürler başka bir konuda yardım istemiştim sorunumu çözdüler Hepinizin emeğine sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.