Selamlar bugün aracıma Jameson Usa-460 4000 Watt amfi ile buffer taktırdım elektirikcinin orda bi sıkıntı yok eve geldim Ses gitti..nedendir die bakıştırırken amfinin kırmızı yandıgını gördüm akü kutup başını söktüm vs ses gelmedi kabloları oynattım yok.. ses gelmiyor Amfi üzerinde sigorta gördüm onu çıkarttım yanıkmı die oda sağlam ama geri taktım ses geldi Sesi çok az açıyorum geri kırmızıya düşüyor amfi sigortayı cıkartıp tekrar taktıgımda düzeliyor sesi yine az acınca geri gidior nedendir acaba ? Çok fazla takıntılıyım gece uyuyamam yemnle :/ bilgi sahibi arkadaşlar bi bilgilendirirmi acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amasyax05 -- 9 Ağustos 2022; 22:13:44 > |
Amfi Sigortası hakkında

-
-
Jameson Usa-460 amfi 4000 Watt falan değil. O uyduruk bir rakam.
Gücü 4 x 60W@ 4 ohm. Zaten modelin adı üzerinde...
Kanallar ikişer olarak köprülenirse 2 x 180W veriyor.
"Buffer" diye yanlış yazdığınız kelime herhalde sub-woofer olacak...
Montajı yapan elektrikçi muhtemelen iki kanalı köprüledi ve subwoofer'ı onunla besliyor.
Subwoofer'ınız 2x4 ohm çift sargılı ise muhtemelen onları paralel bağladı ve 2 ohm elde etti.
Amfi zayıf yapılı olduğundan köprülenmiş çıkışta muhtemelen 2 ohm kaldıramıyor olabilir.
-
Okadar ayrıntılı bilmiyorum malesef yazanı söyledim anlamadıgım için :)
yorumun için teşekkür Ederim Sıkıntı meşhur ,bilindik Elektirikci die gittigimiz usta sağolsun - Şase midir nedir onun vidasını sıkmamasıyla alakalıymış onu sıkınca sıkıntı düzeldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X