Şimdi Ara

Amfi -Ses Kartı-Elektro Gitar Bağlantısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektro gitara yeni başladım, elektro gitar amfi ve ses kartı arasındaki bağlantıyı sağlıklı yapamadım.

Amacım şu youtube dan falan backing trck açıp sesi amfiden alıp üzerine gitarımla çalmak istiyorum.

Ses kartımın girişine elektro gitar bağlı,ses kartının kulaklık çıkışını amfinin gitar girişine bağladım gitarın sesi fena değil ama bilgisayardan (youtube dan açtığım backingtruck lar) düzgün gelmiyor. Dolayısıyla düzgün bir kayıt alamıyorum.Amfi modu metal modda.

Bilgisayarımın ayarlarında bir değişiklik yapmam lazımmı?

Amfi kullanmadan direk ses kartını kullanırsam drive tonlarını nasıl alacağım?

Mala anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim. 

Ses kartım focusrite 2i4

amfi line 6 sipeder IV 15w

• Yaptığınız bağlantı yanlış olduğu için sesi düzgün alamıyorsunuz. Bir ucu rca, diğer ucu 3.5mm olan bir kablo alıp rca ucu ses kartının arkasındaki çıkışlara (1, 2), 3.5mm ucu da amfinin cd/mp3 girişine takmanız gerekiyor. Ses kartı output olarak line seviyesi sinyal gönderir. Siz amfinin gitar girişine bağladığınızda enstrüman seviyesinde sinyal isteyen bir girişe line seviyesi göndermiş oluyorsunuz. Sorun oradan kaynaklanıyor. Cd/mp3 yazan yer line in girişi oluyor. Dediğim gibi line seviyesi sinyali line seviyesi isteyen bir girişe taşımanız lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar amfisi ses gelmiyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.