Şimdi Ara

amfi seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar woofer yerine arka pandizota alpine nın 100 rms lik oval hoparlörünü almak istiyorum.bunun içinde ya kanal başına 100 rms verebilen soundmagus ya da 60 rms veren pioneer veya onun kalitesinde bi amfi düşünüyorum.ama yüksek rms yerine kaliteli amfi al, gerçek gücünü verir diyenler var.sizce hangisini alayım.ayrıca köprülenebilen amfi taraftarıyım.

Bütcen ne bilmiyorum kendim kicker 650.4 kullanıyorum dün hertz esk165 aldım malesef kapı önlerim 13cm oldugundan takamadım sadece deneme amaclı seyyar bi şekilde bağladım harike besledi 100rms lik bir kompenatı.Alt yapım filanda sağlam değil ona ragmen harikaydı.
    Kickeri tavsiye ederim sound magus da olabilir bütçe meselesi..
  • herzaman bas la sesı ayırma taraftarıyım jbl 7001 ı jbl gt5-12 ye ucuz yollu bı jameson 4 kanalıda 4 tane piooner 6993 e bagladım kafa rahat ettı jbl kendi işini yapıyor jameson kendi işini yapıyor tahammülüm yok bass vurunca ses gitmelerine :D eve kurdugum zaman setı sadece teybe baglıyorum cokta guzel ses verıyor onuda soyleyım evde kullanacaksan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jblciiii -- 13 Temmuz 2012; 17:46:24 >
  • basla diğer frenkansları ayırmak mantıklı tabikide ama; benim bagaja ihtiyacım var; wooferla kapatamayacağım için böyle bişe düşündüm :) birde amfilerin koak hoparlörleri yaktığı filan söylenince dedim 60 rms yeter ama arkadaş yetmez yazmış.o zaman yüksek rms li bi amfi bakayım :)

ayrıca hiçbir coax subwofer in tadını vermez. bagaj çok önemli ise pandizot üstü yani freeair bas kullanabilirsin.
    aslında bu tip en verimsiz baslar da olsa coax lardan iyi olacağı kesindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stereo amfi ile 5+1 amfi bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler; ama o tip bas modeli bilmiyorum
  • pioneer 1000 watt var sanırım freeair 100 lira civarında geçen yıl cıkmıstı ya kalitesiz bi amfiyse yakar abi kalite bi amfiyse yanmaz merak etme güçten yanmıyor hoparlorler sana baglı sesın bozulmayacagı bı volumde yanmaz ama bazı apaçiler son sese asılıyor ses birbirine giriyor bellı hoparlor can cekısıyor ama zaten oyle baglar baglamaz hop yandı olmaz
  • benim diğer bir korkumda hoparlörden ya da amfiden yangın çıkması :( yani hoparlör yanmasından yangın çıkar mı ? ayrıca alpine nın 4x100 W veren amfileri aşırı pahallı.soundmagus e bakıyorum ucuz.alpine gibi kaliteli ses veren köprülenebilir bi amfi var mı :) ya da diyorum arka pandizot yaptıracağıma kapı içlerindeki yerleri kullanayım bu sefer comp almak gerekecek gibi onların basları koaksiyellerden daha mı iyi kötü mü acaba

akünün çıkışına sigorta bağlatırsan yangın durumu olmaz. yangın için çok yüksek amperler gerekir
    bu tip durumdada zaten sigorta atar.

ön kapılara orta seri bir comp örn.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-soundstream-pcc6n-picasso-seriesi-120-rms-kapida-ode-78350434/detay

bass olarakdahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-309f-kacaklarla-karistirmayin-80466113/detay

amfide şu işini görürhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-soundmagus-vs-160rms-2-yil-garantili-kredi-kartina-taksit-74512189/detay

amfinin rms gücü yüksek doğal olarak gainleri kısacaksın buda thd değerini düşürür ve gayet kaliteli bir ses alırsın amfiden.

• amfi güzel birşeye benziyor biraz pahalı gıbı geldı ama bana
    Lakin amfiden 130-140 watt rms e kadar güç çekerseniz thd epey düşüyor ve gayet kaliteli ses alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jamesonda 150 liraya 2000 3000 watt amfi veriyorum diyor yani açıkcası ben bu markaların değerlerinden şüpheli ses kalitesinden ve tonlamasının kötü oldugundan da eminim kullanan arkadaslarım vardı çünkü 300 lirada bakıldıgında az bi para degil bilmiyorum sizin orda fiyatlar nasıl ama ben burda o 300 ün üstüne biraz daha zorlasam jblın bass amfisiyle ses amfisini alırım ilanda verdiğin sitede 575 liraya satılan jbl 7001 i ben 300 liraya aldım ilanın verildiği tarihte neredeyse jameson 505 e bile 250 lira fiyat koymuslar ilk çıktıgı ay almsıtım ben 150 liraya tabi bu bizim buranın fiyatları arkadas alırsa hayırlı olması dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

sizin ora nere ?

adana bişey alacagın zaman ordan sor bende gıdım sorım ısıne yararsa yardımcı olurum
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.