Şimdi Ara

Amfi mi Ses Kartı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar çalmaya yeni başlayacağım. Apartmanda oturuyorum ve laptop kullanıyorum. Amfi ile başlamak en mantıklısı diyen de oldu ses kartı al ve rahat et diyen de oldu. Sizce hangisini almalıyım? Ve evet gecenin 2'sinde 3'ünde gitar çaldığım zamanlar olacak.

• amfi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses karti hic denemedim ama youtubede ses kartiyla kayit yapan channellerde gitarin sesi muhtesem geliyor. 1000 tl nin altinda alacagin amfiler ses olarak pek ic acici olmayacaktir. Karl golden adli kanali izleyip ses kartinin nasil ses verdigini inceleyebilirsin. Ama alacagin amfi pahali birsey olacaksa olur derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepboy kullanıcısına yanıt
    Alacağım amfi Ibanez IBZ10G. Yani ucuz bir amfi. Daha çalmayı öğreneceğim için çok teferruata girmedim. Apartman olayı ve ses kartına bağlayıp pc'de çok oynama yapabileceğim için arasında kararsız kaldım
  • Ucuz bir amfi almaktansa ses karti tercih ederim. Ucuz 10 wattlik amfiler berbat ses veriyor. Ses karti herturlu alir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taturto T kullanıcısına yanıt
    Bu amfi yerine Blackstar idcore 10 modelini tercih edebilirsiniz.
  • Ses kartı ses vermez. Ses kartı sadece sinyali işler. Laptop hoperlörlerinden, bildiğimiz kulak içi kulaklıklardan yada normal logitech philips stereo pc hoperlörlerinden falan ses almayı planlıyorsanız gidip ses kartı almanın en ufak bir mantığı yoktur...

Piyasada sıfır veya ikinci el olarak 1000 TL'nin altına veya o civarlara alınabilecek onlarca çok güzel amfi var.

Blackstar HT-5
    JetCity JCA20
    Orange Tiny Terror
    Vox Night Train
    Laney Cub12
    Vox AC4TV
    Mooer Little Monster
    Randall RD5
    Ibanez TSA15
    Orange Micro Dark
    Bugera G5
    Marshall Class 5
    Hughes & Kettner TubeMeister 5
    Marsahll DSL15

vs.
    vs.
    vs.

Şu fiyattan yukarısı iyidir, şu fiyattan aşağısı kötüdür kör cehaletin ortaya attığı şeylerdir. Günümüzde insanların bilgisi youtube videolarıyla sınırlı. Denemedim, bilmiyorum yorum yapmam doğru olmaz deyin geçin ayıp değil. Hiçbi mantığı olmayan saçmalıklarla insanları yanlış yönlendirmekten iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 8 Temmuz 2016; 17:42:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.