Şimdi Ara

amfi köprüleme evde oto ses sitemi için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben oto ses sistemini pc ye uyğulamakistiyorum.öncelikle bi kaç sorum olacak

1)tek kanaldan 600 watt veren 4 kanalı bir anfiye max kaç watt subwoofer bağlayabilirim?

2)amfiye subwoofer bağlamak için köprüleme nasıl oluyor 4 kanalı bir anfiyi köprülersem bana kaç kanal kalır?

3)en az kaç amper bir güç kaynağı almam gerekiyor?

• yardım için sagol bende en az 40 amper düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kanaldan gerçekte 600watt veren anfi masa büyüklüğünde oluyor. sizinkinin gerçek değerleri değildir. anfi marka modeli verirsen. sana yardımcı oluruz. ayrıca anfi üzerinde sigortalar var(tekte olabilir) onun üzerinde yazan değeri söylersen yaklaşık anfi kaç watt ne kadar güç çeker max. söyleyebiliriz.

Orijinalden alıntı: Elektrox

tek kanaldan gerçekte 600watt veren anfi masa büyüklüğünde oluyor. sizinkinin gerçek değerleri değildir. anfi marka modeli verirsen. sana yardımcı oluruz. ayrıca anfi üzerinde sigortalar var(tekte olabilir) onun üzerinde yazan değeri söylersen yaklaşık anfi kaç watt ne kadar güç çeker max. söyleyebiliriz.

Piranha Shockpower S Type 4 Kanallı 800 Watt veya sizn 200 tl ye kadar önere bileceginiz kaliteli bir anfi amfi markaları konusun da pek iyi degilimdirde
    samet--sirin@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

evdemi kullanacaksın. hoparlörlerin varmı. yoksa hiçbir şeyin yok evde yüksek sesle müzik dinlemek için anfi + adaptör + hoparlörler mi toplamak istiyorsun.

aynen evde yapacam bu işi elimde sadece 500 watt sunny hoparlör var o kadar
    Oto Amfi ses sistemi önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genççocuk G kullanıcısına yanıt
    git power sup al ordan bağlamasını öğren yaparsın ;)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.