Şimdi Ara

Amfi+hazır 5.1 sistem+divx player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an elimde philips hazır 5.1sistem bulunmakta eski olduğu için divx oynatamıyor.Ben şimdi bir divx player+Amfi(sony STR-DG510) alsam,divx player ve hazır sistemi amfiye bağlayıp divx playerda çalıştırdığım dts filmlerden hazır sistemin hoparlörü ile ses alabilrmiyim?Eğer şimdilik böyle olursa çok iyi olur çünkü ilerde yavaş yavaş sistem kurmak istiyorum.Ya da yukarıda yazdığım amfi için önerebileceğiniz sony'nin hazır sistemleri gibi görünen bir hoparlör seti var mı 500ytl civarı?Biras karışık oldu galiba .

Edit : Ayrıca amfiye de daha karar vermedim 600ytl'ye kadar amfi(siyah olursa iyi olur)önerileride kabulümdür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 7 Kasım 2007; 7:11:01 >

• slm biraz değil karman karışık oldu galiba tam olarak ne arıyorsun ama anladığım senin elinde tutacağın sadece 5.1 hop tk. var doğrumu ?
    o zaman senin bir adet dvd ve rec. ihtiyacın var yamaha rx-v 361 av receiver ve yine dvd-s 661 çok ideal bir takım olur
  • Elimdeki philips 5.1hazır sistem--> dvd player+5.1hoparlör.Bu hoparlörler sadece kendi dvd player'ına takılabiliyor.Demek istediğim bu komple sistemi amfiye bağlayıp bide ek olarak amfiye divx player bağlayıp hop.leri kullanabilirmiyim?
  • sony amfi yerine yamaha 361 alsan çok daha mutlu olursun.
  • slm şimdi anladım 5.1 kolon takımın aynı zamanda receiver görevide görüyor yani dvd ni sub a giriyorsun demi eğer evet diyorsan sen o sistemin kolonlarınıda bir av receiver da kullanamazsın o senin elindeki çok amatör bir sistem normal cihazlara o sistemini adapte edemezsin ya bir adet dvd alıp devam edeceksin yada o sistemini komple değiştireceksin
  • Sağol spidr zati bende hiç umutlu değildim :) biras sonra doğubanka gidip hop.+amfi fiyatlarına bakıcam.Heralde en uygun orada bulabilirim dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.