amerikalılara bakıyorum bu ara nüfustan şikayet ediyorlar iş gücü açığı da var 5 milyon Türk 5m Kürt 5m Arab vatandaşımızı yollamalıyız oraya 5m istanbuldan 2 ankaradan 1 izmirden 1 bursadan 1 adana 1 urfa 1 gazi antep 1 diyarbekir kalanı da diğer illerden karıştırıp yollamalıyız bu proje ile 1 amerikada iş gücü açığı kapanacak 2 buradaki işsizlik bitecek 3 şehirler rahatlayacak 4 altyapı yatırımları yeterli olmaya başlayacak 5 ciddi bir diasporamız olacak amerikada win win win |
AMERİKAYA 15 MİLYON NÜFUS İHRAC EDİLMELİDİR

-
-
Suriyelileri afganları malum ırkları ihraç edelim birde daha yetenekli yöneticiler gelirse devleti başına bu ülkeyi terketmeye gerek yoktur hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hamza işin başına sen ben o şu bu otursa işsizliği bitiricek politikalar zaten söz konusu, çok imkansız şey değil bi şeyleri düzeltmek. ama oturamıyoruz yoksa evet dediğin olur, veya başka bi şey olur yani politika kurulur o koltuklarda hadli birileri oturacak olsa
-
deliler devlet işini +50 işi sandığı için zihni hür +25ler evde otuzbir çekiyo, 50 yaşındaki android telefonuna facebook kuramayan dayı yeni dünyayı ne kadar sağlıklı değerlendirebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 23 Aralık 2021; 14:11:26 > -
Araplar Amerika ülkesine asla yollanmamalı. Sonucu veya kazancı ne olursa olsun Araplar AMERİKA ülkesini gram hak etmiyor.
Gidecek olan Türkler ve Kürtler donanımlı olmak zorunda. Felsefeye bilime ilgi duymaları şart. Aynı zamanda TEMEL bile olsa Amerika üzerinde bulunan politikacılara aşina olmalılar. Amerika üzerine gittiğinde Trumpçı ya da Bidencı olmak zorundasın direk çünkü dışlanma ihtimalini azaltmak için bir topluluğa gruba girmen şart. Amerika ülkesine asimile olmak zorundalar gidecek kişiler. Amerika üzerinde hakaret özgürlüğü vardır ve bu ülkede yaşayıp hakaret özgürlüğünü desteklemeyenler asla Amerika ülkesine gitmemeli. Akp veya Mhpye oy atan kişiler tespit edilip gitmeleri yasaklanacak. Madem iktidardan memnunlar böyle devam etsin istiyorlar Amerika haklarını kaybedecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 23 Aralık 2021; 14:18:6 > -
Anti mülteciyim zafer partisinin söylediklerini bile yumuşak buluyorum artık mültecilerin hepsi defolup gitmeli
-
Ben direkt zafere bascam Ümit hoca da eminim zihnen çok sert düşünüyordur ama bu kadar ifade edebiliyor
Tanju baskan ve o haric multecilere karşı kimse yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
180 binlik ilçede bile insan kalabalığından şikayet ediyorum.
Yolda yürürken sürekli kaldırımdan kaldırıma geçmek yoruyor
Zaten deli gibi motor ve araba var. Bir de bisikletliler de ekleniyor.
Bazen cinnet geçiresim geliyor OMG
-
Dusun milyonluk şehirleri hocam
İnsan nüfusu çok yoğun ulkemizde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika'nın bundan haberi var mı?
-
20 milyon yetermiş bize nüfus tabiiki bunu hiç kimseyle derdi olmayan bir ülke olsaydık diye düşündüm
-
Ümit bey bu denli yumuşak açıklamasına rağmen çoğu kişi Ümit beyin üzerine öyle bir saldırdı ki ırkçı dediler zalim dediler ağzım açık kaldı bu yumuşak söylemlere rağmen bazıları böyle kin ve nefret güttü adama yahu ben siyasetçi olsam neler neler yapardım neler neler derdim demek ben siyasetçi olsam bu halk beni idam edecek
-
bizim millet kendini seveni sevmez
-
Eğer ileride başbakan olursam bu projeyi öncelikli olarak Amerikan başkanı ile görüşüp gerçekleştireceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X