Şimdi Ara

Amerikan vatandaşlığı & askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuyu açmaktaki sebebim (yanlış anlaşılmaması için) bu ülkenin artık beni fazlasıyla germeye başlamalısıdır. sırf bu ülkede yaşadığım için (başka etkenlerde mevcut,başka şeylerde yaşadım) 2 psikiyatrik rahatsızlık geçirdim. bu 3. oluyor,dayanamıyorum.

Hayatımın başından beri hep asker olmak istemiştim. ama maalesef türkiyede asker olamam. çünkü orduya beni almayacaklarını Çok iyi biliyorum. ve girmeyi daha önce denemedim de değil. herneyse uzatmıyayım.

Nasıl Amerikan vatandaşı olabilir,nasıl Amerikan Özel Kuvvetlerine katılabilirim? bu konu hakkında bilgisi olan DH üyelerinin gerekenleri maddeler halinde anlaşılır bir dil ile sıralamasını rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.

HA BİRDE!

lütfen ama lütfen, "Ergen" "Çocuk" gibi yakıştırmalarda bulunmayın,ve rica ediyorum dalga geçmeyin.

Çünkü artık bu devlette yaşıyamam.

• Daha Turk askeri olamiyorsan ABD de siradan er bile olamassin. Ozel tim falan hayal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye ile amerikadaki askerlik şartlarına bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız.

türkiye resmen terminatör istiyor.
  • Kesin bir bilgim olmasada yabancı bir ülkede asker,polis,savcı falan olmanın zor olduğunu düşünüyorum.Sonuçta bunlar toplumun yapısını koruyan meslekler ve sen bu yapı içinde büyümedin.Tamamiylen farklı bir yerde büyüdün ve ajan olma ihtimalini falan göz önünde bulundurarak mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Tabi bunlar benim bilgim olmadan şahsi kanaatlerim.Belki orda genelkurmay başkanı olma imkanın bile vardır bilemiyorum.Ama bunları ben düşündüysem onlar çoktan düşünmüştür.
  • Yurt dışında asker olmak çok daha kolay.

Misal: Fransız Lejyonluğu. başvurduğun gibi alıyorlar.
  • Moruk amerika ozel kuvvetlerinin gorev sahalarinimaz bucuk biliyondur herhalde , irak afganistan somali falan iyi dusun ama 5 yillik aktif gorevden sonra cokda kesin bir bilgi olmamakla birlikde fbi de falan is tekliflero yapiiyor ve omur boyu oturma ve calism izni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararımı verdim,olacağım,ancak neler gerektiğini bilmiyorum. param yok,mesleğim umarım olacak,ancak sorunum amerikan vatandaşı olmakta,çünkü duyduğuma göre sen zaten o vatandaşlığı kazandığında amerika sana işini kalacak yerini vs. veriyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırakın bu işleri artık ya

• Kafa yoruyor ancak insan merakta ediyor. hayali asker olmak olunca dahada merak ediyor.
  • abdye gidip askeri okula gir önce
  • Her sene green card kurası oluyor tahmini türkiyeden 3 bin kişi alıyorlar başvurcan takip etcen
    özet : lazım olanlar

1.Green card

2.Green cardın olunca vatadan olmuyorsun ama abd askeri olabiliyorsun 3 sene içindede vatandaşlığa başvurabiliyorsun tabi gitcen ev tutcan ing ögrencen vs vs vs gittinde kalacak yerin olmicak nasıl üstesinden gelecen :D

bide fransanın askeri birimi var dil bilmene gerek yok vatandaşı olmana gerek yok fransız lejyonları diye arat bulursun bilgileri forumda
  • Abd asker olmak icin en az green card lazim, security clearance vermiyorlar baskalarina

• bulunmayan kullanıcısına yanıt
    Ama ne bileyim,amerika daha psikopat ve güçlü geliyor bana. "fransa" denince aklıma gelen ateş etmeyi yeni öğrenen bir erkek çocuğu.
  • green card al abd ' ye git olm tutan yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Off saçma saçma konular, 2 savaş filmi izleyip gaza mı geldin naptın, Amerikan vatandaşı olacakmış da üstüne asker olacakmış da özel kuvvetlere katılacakmış. Bide gelmiş ergen çocuk demeyin diyor, ne diyelim sana şimdi

+12311111111111111111111111153
    43525423534542534444
    43551455
    755
    678585
    6
    785
    8
    7
    878
    695
    56
    959569
    659
    5789
    57
    8
    t0
    785
    9568
    7456r
    754
    67
    4

ciddiye almak istedim özellikle psikolojik sorun falan geçirdim demişsin anlamaya çalıştım ama bu ne be kardeşim yok amerika daha sayko yok fransa daha pasif..

• Delta Force,efbiay,siayey jey jey okaça
    Fire fire,milletin hayallere bak.

• ABD'de askerlik gönüllülük ilkesine dayanır. Başvurunuz sonucunda mülakata girersiniz ve uygun görülürseniz orduya alınırsınız. Vatandaşlık işlemleri bir sorun teşkil etmez. Bunu Türkiye'den yapmanız mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: thesniper248

Türkiye ile amerikadaki askerlik şartlarına bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız.

türkiye resmen terminatör istiyor.

Terminator degil sağlam torpil ariyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başını veriyor :D

sen öyle san

ülkeye girerken bankada bu kadar param var diye belli bi miktar göstermen lazım havalimanından indikden sonra abd ve sen başbaşa kalıon
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesniper248

Öncelikle merhabalar.

Bu konuyu açmaktaki sebebim (yanlış anlaşılmaması için) bu ülkenin artık beni fazlasıyla germeye başlamalısıdır. sırf bu ülkede yaşadığım için (başka etkenlerde mevcut,başka şeylerde yaşadım) 2 psikiyatrik rahatsızlık geçirdim. bu 3. oluyor,dayanamıyorum.

Hayatımın başından beri hep asker olmak istemiştim. ama maalesef türkiyede asker olamam. çünkü orduya beni almayacaklarını Çok iyi biliyorum. ve girmeyi daha önce denemedim de değil. herneyse uzatmıyayım.

Nasıl Amerikan vatandaşı olabilir,nasıl Amerikan Özel Kuvvetlerine katılabilirim? bu konu hakkında bilgisi olan DH üyelerinin gerekenleri maddeler halinde anlaşılır bir dil ile sıralamasını rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.

HA BİRDE!

lütfen ama lütfen, "Ergen" "Çocuk" gibi yakıştırmalarda bulunmayın,ve rica ediyorum dalga geçmeyin.

Çünkü artık bu devlette yaşıyamam.

Senin ihtiyacın olan ABD vatandaşlığı değil, Fransız lejyonerlerini bir araştır istersen .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.