Bildirim
Amerikan universitelerine basvuruyorum, sorulari alayim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kızılderili mi olacaksın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishArcher
Kızılderili mi olacaksın
Evet her gun ates suyu icecegim -
Yere düşen üniversiteleri ne yapıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: underground
Yere düşen üniversiteleri ne yapıyorsunuz?
Kapitalizmde yere dusene yardim edilmez -
SAT puanını öğrenebilir miyim? Bir de yıllık yaklaşık ücreti ne kadar tercih ettiklerinin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Feagty
SAT puanını öğrenebilir miyim? Bir de yıllık yaklaşık ücreti ne kadar tercih ettiklerinin?
2000 civari, ama ekimde yeniden alacagim, 100-200puan arttiritim herhalde. Ucretler 45 bin dolar civari, 15 bin falan burs alip 30 binde kendim verip gitmeyi dusunuyorum. Ama harvard falan girersem direk iyi bir burs alirim.
Başvurmanın şartları neler? Bide hangi bölümleri kabul ediyor?İngilizce hangi seviyede olması gerekiyor? Açıköğretim kabul ediyorlar mı (Son soru meraktan benle alakası yok )
@The Outsider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balıklama Dalan Adam -- 25 Eylül 2014; 9:49:16 > -
syracuse ve cornell ünilerinede başvursaydın, sağlam üniler, ayrıca şehirleride güzel -
Nasıl basvuruyorsun ? Yuksek lisans falan mi yoksa ne yani. Ben de bu sene deu dan mezun olucam. Ben de gidebilir miyim bu sekilde?
Hangi bölümü okumayı düşünüyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan
Hangi bölümü okumayı düşünüyorsun ?
Her bolume basvurabilirsin, sart olarak cok iyi ingilizce bilmek, not ortalamasinin yuksek olmasi vs. Acikogretim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: DonhanımNaber
syracuse ve cornell ünilerinede başvursaydın, sağlam üniler, ayrıca şehirleride güzel
Syracuse burs vermiyor international ogrencilere, 60 bin veresim yok acikcasi yilda.
quote:
Orijinalden alıntı: __OsKi__
Nasıl basvuruyorsun ? Yuksek lisans falan mi yoksa ne yani. Ben de bu sene deu dan mezun olucam. Ben de gidebilir miyim bu sekilde?
Normal basvuruyorum iste. Lisans icin. Ingilizcen iyiyse ve not ortalaman en az 3,5/4 falansa yuksek lisansa basvurmayi deneyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan
Hangi bölümü okumayı düşünüyorsun ?
Ekonomi isletme cift anadal yapip wall street gitmeyi dusunuyorum. Hic olmazsa hukuk okurum lisanstan sonra
-
kac yasındasın? Ygs lys girdin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Turks123
Yas 17, yoo. Ama Turkiyede universite girmek istesem sinavsiz giris hakkim var liseyi amerikada okudugum icin -
quote:
Orijinalden alıntı: The Outsider
quote:
Yas 17, yoo. Ama Turkiyede universite girmek istesem sinavsiz giris hakkim var liseyi amerikada okudugum icin
Amerikada nasıl okudun
quote:
Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek
quote:
Orijinalden alıntı: The Outsider
quote:
Yas 17, yoo. Ama Turkiyede universite girmek istesem sinavsiz giris hakkim var liseyi amerikada okudugum icin
Amerikada nasıl okudun
Bildigin okudum ozel okulda burda
-
tabi babada para olduktan sonra her turlu okursun. ing bilmek zaten yil olmus 2014 haliyle cok kolay, ben evde dizi-film izleyerek kulak asinaligi kazandim internetten buldugum kisilerle konusarak ta speaking olayini gelistirdim turistlerle konusabiliyorum. durumumuz abd de okumama yetecek kadar olsaydi bende okurdum tabi ama biz bastan sansiz dogmusuz yapacak bir sey yok. tabi bu hayatimin berbat olacagi anlamina gelmiyor, planlarim var elbette.
konuyu acan arkadasada bol sanslar. -
Hassas disler icin Colgate Uni oneriyorlar, siz ne dusunuyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo
Hassas disler icin Colgate Uni oneriyorlar, siz ne dusunuyorsunuz?
Aslinda bayagi iyi bir okul -
o zaman yolun açık olsun kardeş başarılar dilerim ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X