Şimdi Ara

Amerikan tarzı pick uplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikan tarzı pickup lara ne deniyordu ?

Yani demek istediğim büyük lastikler, tepeden çıkan egzozlar, stickerlar falan ne dediğimi anlatabilmişimdir umarım:) bu şekil dizayn edilen pick uplara bir şey deniyordu arattım bulamadım buraya sordum.

Bir de pick upların MTV'si Arazi Taşıtı üzerinden mi alınıyor yoksa Kamyonet diye mi? Yani şu aracın mesela;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-tam-otomotiv-den-2012-ford-ranger-xlt-4x2-at-gumus-gri-135069718/detay

• big foot
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

big foot

big foot car diye arattım da çok abartı geldi ya benim bahsettiğim böyle bir şey bunların egzozlarından da baya duman çıkıyor Amerika'dayken görmüştüm konvoyunu da, bunlar da mı bigfoot diye geçiyor ?
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    Arkadan itişli modeller ticari kamyonet diye işletip düşük vergiyle alınabiliyor. 4 çekerse normal vergi veriliyor.

Full-size pick-up deniyor aradığınız tipte araçlara.
  • Amerikan raconu ile alakası yok o aracın.

Tamamen Türk usulü...

Jip alaya işletmeye paramız yok ozaman bundan alalım hesabı bir şey...

Amerikan yarım toncuları veya 2.5 toncuları, bizim binici dediğimiz zihniyette adamlardır. Adamların çiftliği efendim sanayide mekanı en kötü teknesi falan vardır ondan alırlar bu araçları. At başı araba ford f-150 dir...
  • Bunların pek Amerikanlıkla alakası yok, sıkça görülebilir Türkiyedede. Amerikan tarzı olanlar 6.5 motorluk gmcler,chevroletler falan. Adlarını unuttum şimdi ama daha geçen gün forumda konusu vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Amerikan raconu ile alakası yok o aracın.

Tamamen Türk usulü...

Jip alaya işletmeye paramız yok ozaman bundan alalım hesabı bir şey...

Amerikan yarım toncuları veya 2.5 toncuları, bizim binici dediğimiz zihniyette adamlardır. Adamların çiftliği efendim sanayide mekanı en kötü teknesi falan vardır ondan alırlar bu araçları. At başı araba ford f-150 dir...

yok zaten ilandaki araç için demedim amerikan stili diye. sonraki koyduğum fotoğrafa bakmamışsınız herhalde.

Hayır öyle tekne çekmek için alınan pickuplardan bahsetmiyorum amerikadayken konvoyunu görmüştüm, hepsi böyle ford f350 dodge ram tarzı araçlar, egzozlar bağırtılı dumanlı yerden yükseltilmiş arkalarında komple ses sistemi var, stickerlar alevler falan onlardan bahsediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monster pick-up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bildiğim kadarıyla ford özel siparişle getiriyor bazı galerilerde getiriyor ama çok tuzlularda birde onlara yakıt parası yetişmez @Beamer
  • amerikada kamyon yada kamyonet olarak adlandırılıyorlar..
    çiftçiler kendilerine göre modifiye ederek kendi aralarında çekme yarışları bile düzenliyorlar..

genel olarak çoğunluğu 4x4tür...4,0dan aşşağı motor bulamazsınız...diğer adları "MAZOT CANAVARI"dır

başlıca modelleri:
    *ford f serisi(f650 hariç)
    *dodge ram
    *chevrolet silverado
    *toyota tundra

bakınız..

Amerikan tarzı pick uplar Amerikan tarzı pick uplar Amerikan tarzı pick uplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 14 Eylül 2013; 19:02:59 >

• Aklıma gelen ilk cevap heavy duty oldu.
  • @falken34

ohh tam istediğim modelleri koymuşsun hocam sağ ol :)

özellikle şu kırmızı dodge aynen veriyoruz değiştirmek istediğin bişiy var mı deseler yok derim

türkiyede o tarz dizayn edebileceğimiz pickup modelleri var mı? biliyor musunuz? yoksa amerikanlara bakıp iç mi çekeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 15 Eylül 2013; 0:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

@falken34

ohh tam istediğim modelleri koymuşsun hocam sağ ol :)

özellikle şu kırmızı dodge aynen veriyoruz değiştirmek istediğin bişiy var mı deseler yok derim

türkiyede o tarz dizayn edebileceğimiz pickup modelleri var mı? biliyor musunuz? yoksa amerikanlara bakıp iç mi çekeceğiz

Amerikada kamyonet geçen , extra duty ve heavy duty araçlar türkiyede yersiz pahalı . Normal bir pick up alarak görüntüsünü bulnlara benzetebilirsiniz. Bunların bir boy ufağı gibi dururlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

benim bildğim 4X4 ise arazi aracı(otomobil) 4X2 ise kamyonet(ticari) üzerinden vergilendiriliyor ve muayeneye tabi tutuluyor.
  • VW Amarok bu tarz modifiyelere yatkın gibi sanki
  •  Amerikan tarzı pick uplar

Truck derler filan filmlerde.
    Hocam TR şartlarında Dodge RAM, Chevy Silverado vs. alıp bu hale getirmek hayal.Galeriler bi araba parası komisyon talep ediyor.

Kaldı ki bu araçlar kamyon sınıfında diye biliyorum, en azından Ford F350 öyle.Takografıydı ehliyetiydi adama "Lanet olsun." dedirtir.

Para sıkıntısı yoksa, ehliyetimi alırım, takografla oynarım, cezası neyse veririz diyorsanız en mantıklısı F150 SVT Raptor alıp orijinal binmek;

Ama bu parayı bağlamam derseniz de, yapacağınız en iyi iş bütçenize göre Tahoe Sport bulup üzerine eklemeler yapmak olur;

• http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_80/tm.htm

bu konuda sana göre bi L200 modeli var...kırmızı olan ...amerikan extra duytler kadar iri olmasa da iş görür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.