Şimdi Ara

Amerikan Pazarı--Ankara--Yardım--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buradaki parfumlerin ve elektronik eşyaların bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir.
    Kaçak getiriyorlar diceksin peki o zaman garanti belgesi falan nasıl verebiliyorlar?

• parfümler sahte şu yerde satanlardan farkı yok alayının içi su zati..elektronikten kastın nedir bilmem..mesela hafıza kartlarıda sahtedir.bi yerde foto makineleri çok ucuz ama ne hikmmettir bende bilmiyorum..
  • Parfumler sahte değil hocam ne yaptın?? Hangi parfumun sahtesi 100 YTL'ye satılıyor..
    Yerde satılan parfumlere 5YTL veririm dediğin zaman, adam satıyor..

Adamlar diş macunu satıyorlar mesala, adını duymadığımız ihtal markalar hepsi..
    Elektronikten kastım ise, mp3 player, discman, digital fotoğraf makinesi vs..
  • Elektronikler bavul ticaretiyle geliyor. Kaçak mallar yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Elektronikler bavul ticaretiyle geliyor. Kaçak mallar yani.

Aynen öyle...ama mesela traş makinesi alıcam, adam garanti belgesinide veriyor..bunu nasıl başardığını anlamıyorum..

Sadece elektorinkler değil, parfumler ilaçlar, geciktirici spreyler vs..hepsi o şekilde..
  • up
  • Verdiği garanti avrupa garantisidir, her yerde geçerlidir. Sonuçta ordan orj bi şekilde malı alıp, vergisiz burada satıo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir toyota alımı yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım, teşekkürler..
  • wevet parfümler orjinal olması lazım.. çünkü fiyatlar 70 den aşağı değil.. bu arada ordaki adamlar pek güven vermyio.. mümkün old. unca almamaya çalışıyorum..

ama geçen 10 ytl ye güzel bi sustalı aldım o iyi denk geldi.. bide eğer normalde zor bulunca şeyler orda satılıyo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.