Şimdi Ara

Amerikan Otoyükleyici - Şarjörlüler ( X tier )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün nette gezerken Amerikalıların da Fransız AMX'lerden tanığımız şarjörlü otomatik yüklemeli sistemli deneysel tanklarının olduğunu gördüm. T69, T54 ve T42, T69'u biliyordum zaten de T42 ve T54'ün varlığından haberim yoktu. Feci bir alet. Geçmişi ise, 2 farklı T54 var, biri normal turret'lı diğeri ise T54E1 modeli olan otomatik yüklemeli osicalated turret. Ağırlık 49,5 ton, 810 beygirlik motor ve 43.2 km/s hız ve 105 mm T140-E2 silahı var. Şarjor sistemi 9 mermilik 4 tane yuvarlak şarjörden oluşuyor, toplamda 36 mermi. Dizaynda düşünülen dakikada maksimum ateşleme ise 36 adet. Amerikan medium ağacının son dalı için en iyi aday bence.
    T69 ve T42'de bu sisteme sahip light tanklar. Bu arada diğer bir otomatik yüklemeli tank T-22, klasik yapıda fakat yükleyicisi oto.

T42

T69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 3 Mart 2012; 21:32:02 >

• M103'ün 120lik topunun şarjörlü olacağı konusunda bir dedikodu vardı bir aralar.
  • Böyle giderse her tankı şarjörlü yapmak zorunda kalacak adamlar. Fransızların hız dışında fazla bir artısı kalmaz başka şarjörlü tanklar gelirse.
  • Tier 10 amerikan tankı nerede ben göremedim.
  • T54E1 olsun isterim ben medium X tier, keyfi:) Autoloader durumu ruslarada T64 ile gelebilir, ama farklı kartuş yöntemi var.
    T64 içinde atış ve sonrası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

T54E1 olsun isterim ben medium X tier, keyfi:) Autoloader durumu ruslarada T64 ile gelebilir, ama farklı kartuş yöntemi var.
    T64 içinde atış ve sonrası :)
    http://www.youtube.com/watch?v=B4B4Yd6q-zg&feature=

atıştan sonra içeri dolan dumanı nasıl tahliye ediyolar ki? Göz gözü görmüyor. Gerçi ilk atıştan sonra üstteki açık kapağıda çekiyor kamera ama genede yetersiz havaladırma var gibi. Modern tanklarda da durum böyle mi?

• Modern tanklarda yok hocam, muzzle brake denen namlunun ucundaki ateşi gizleyen ve duman geri tepmesi engelleyen parça yoktur, birde tank silahının üstünde zehirli gaz emici bir parça var, bore evaculator diye geçer, T54'de filan vardır, o parçada olmayabilir, tabi tankın o anki durumunu bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Patatesten çekmeseler daha iyi olurmuş :)

Oyunda 'rammer'in ayrı olarak satılması para gözlük bildiğimiz.
  • Ve işte bir klasik,gerçekmiş.
  • ve bu da Panther II veya E-50 şasesine yerleştirlimiş oscilatting turret.Fransızlar alman medium şasesi de düşünmüşler ama uygulayamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 8 Haziran 2012; 12:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Modern tanklarda yok hocam, muzzle brake denen namlunun ucundaki ateşi gizleyen ve duman geri tepmesi engelleyen parça yoktur, birde tank silahının üstünde zehirli gaz emici bir parça var, bore evaculator diye geçer, T54'de filan vardır, o parçada olmayabilir, tabi tankın o anki durumunu bilemiyorum.

bore evaculator varmış ama hasarlıymış sadece training için kullanıyorlarmış tankı (O yüzden sallayan yok herhalde). Bu arada topçu eleman taş çatlasa 18 gibi ülkemizde de tüysüz çocuklara tank kullandırtıyorlar ama dıştan o tankları izlerken insanın hiç aklına gelmiyor içinde çocuk olacağı

• Bu fransız tanklarının taret tasarımını anlamış değilim.Tareti 2 tane yerden birleştirmişler ordan isabet alsa taret kontrolünı kaybedersin.Hiçmi alman amerikan rus tanklarını bakmımışlar.Sanki uzaydan gelmış tanklar
  • Birleşim yerleri kısa mesefeli değildir, bir miktar daha altına doğru inmiştir, tam destek yerinden vurmak da zor, vurulursan da yapacak birşey yok, zira savaş bu, aslında paletlerini kırar,sıkıştırırsan çok daha tehlikeye düşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.