Şimdi Ara

!!!amerikan mallarını BOYKOT EDELİM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARTIK UZUN ZAMANDAN BERİ YAPMAMIZ GEREKEN ŞEYİ YAPMALIYIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    ACE - ALDAYS - ALGİDA - ALO - ALORKO - ARİEL - AXE - BALLERİNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE - CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF - CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE - DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELİDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR - KOMİLİ - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS - LEVER - LİPTON - LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO - MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MİS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANİCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT - PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RİNSO - SALEM - SANA - SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SİGNAL - SOLERO - SPRITE - SUAVE - TANG - TIMOTE - TURKUAZ - UNIPRO - VAKKO - VARTA - VİECNETTA - VİM - WINDOWS - WINSTON - YUMOŞ
    BU MARKALARIN ÜRÜNLERİNİ ALMAYIN ALDIRMAYIN
    AYRICA MCDONALDS,BURGER KİNG,STARBUCKS,GLORİA JEAN'S VB. YERLERE GİTMEYİN LÜTFEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 12 Ekim 2007; 11:13:30 >

• en fazla 3 ay bu konu herkesin aklında olur 3 ay sonra unutulur önceki örnekler gibi

örn: italya, fransa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHuN -- 11 Ekim 2007; 18:58:53 >
  • Bence amerikan mallarını boykot etmekle kalmayalım onların mal olduğunu onlara hatırlatalım.
  • Tamam hemen arabamı yakıyorum, Coca Cola yerinede zemzem cola alıyorum..
  • hadi incirliği kapatalım...
  • Yanlız konuyu açan adama bakın.. Converse fun kılapın bir üyesi.

Komiksin dostum.. İşe önce kendinden başla derim.
  • emperyalizmin kölesi olmuş bir ülkede boykot etsen nolur etmesen nolur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HI TABİ ARKADAŞIM GEÇENLERDE FRANSIZ MALLARINI BOYKOT EDİYORDUK NE OLDU ŞİMDİ UNUTULDU GİTTİ. ABD'DE EN AZINDAN RESMİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ YOK BU YASANIN.ARTIK 3-5 ERMENİ OYU İÇİN BÜTÜN AVRUPA BUNU YAPAR
  • Windows'ta var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

Yanlız konuyu açan adama bakın.. Converse fun kılapın bir üyesi.

• Koçaryan:

"Fransa' da Ermeni Soykırımı yasalaştığı zaman Türkler Fransız mallarını boykot etmişlerdi. Kısa sürdü. Şimdi Türkiye-Fransa dış ticaret hacmi 1.5 kat arttı."
  • eğer boykot edersen hayat durur
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

Yanlız konuyu açan adama bakın.. Converse fun kılapın bir üyesi.

converse fan gılab üyesi aynı zamanda amerikan mallarını boykot eden genç

fıkra gibi yaa..

ayrıca nokia-finlandiya, carrefour-loreal fransız markaları...

birçok ülke markalarını bir arada yazıp amerikan markası diosun bize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 11 Ekim 2007; 19:16:42 >

• Listede neden Microsoft,AMD,Intel yok ????

Eğer boykot edecekseniz ilk önce kullandığınız bilgisayardan başlamalısınız...
  • bunların çoğu Amerikan malı değil ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Listede neden Microsoft,AMD,Intel yok ????

Eğer boykot edecekseniz ilk önce kullandığınız bilgisayardan başlamalısınız...

Kaldırıp çöpe atalım tam olsun.
    F-16 lar uçmasın hava savunma olmasın vs. vs..
  • Amerikan malı mı değil mi yi geçtim, öyle boykot ederek falan olmaz bu işler. adam gibi çalışıp kaliteli Türk mallarını üreteceğiz, yoksa bunlara muhtacız...
  • adam harbi komedi ya
  • Bu ülkede boykot edilmez.Örnekleri görüldü.Tv kanalları haberlerde boykot edin diye yırtınıyo kendisi markaları gösterirken adlarını sansürlüyor.Herkes boykot etti mallar zarara uğradı diyor ertesi gün o alışveriş merkezleri full dolu.ayrıca boykot yapana salak salak bakılıyor.bizzat ben boykot yaptım diye neredeyse küfür edeceklerdi.bugün coşarlar boykot ediyoz diye yarın giyerler bayramlık aldıkları "konversleri","naykları" vb...
  • ne yazıkki herşeyin 3 günde unutulduğu bir ülkede nasıl yapmayı planlıyorsunuz ? zaten boykot edecem diyenden korkacaksın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.