Şimdi Ara

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL KURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birde memnun musunuz ?

Amerikan kültüre iyi diyorlar sanırım buraya yazılacağım..

Ankaradayım.

Ha birde bu kitapları kayıt olduğumuzda veriyorlar mı yoksa kendimiz mi alıyoruz?

Birde son olarak bu sınavlar nasıl yapılıyor biraz çalışayımda 3.kurdan falan başlayım.

• ben gecen yaz gittim a1 a2 b1 b2 c1 c2 olarak 6 kur var.sınavda sozlu sınav yaptılar o sordu cevapladım cevaplarken yes no falan kullanma birseyler ekle.

kitapları kendileri veriyorlar
  • Fiyatlar ne durumda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

ben gecen yaz gittim a1 a2 b1 b2 c1 c2 olarak 6 kur var.sınavda sozlu sınav yaptılar o sordu cevapladım cevaplarken yes no falan kullanma birseyler ekle.

kitapları kendileri veriyorlar

Hadi yaaaa 6 kur çok iyi.Uzun sürmüyor oh allahım.Yaşasın.İlk ingilizce sonra almanca sonra fransızca ve ispanyolca sonra rusça.

Sonra isteyen gelip bana bedava çeviri yaptırtabilir.

O yeaa men ! O yee.

ayrıca evet 1 kur ne kadar?
  • Ben gidiyorum level 3 teyim kitaplarini kendileri veriyorlar. Memnunum ama pek zaman harcayamadıgımda hemde hiç pek bisi adam gibi öğrenemedim. Cok zaman harciyacagina inaniyorsan gitmelisin. Bir cok etütleri var onlara katilirsin. Ben 4 kura 2 milyar 800 kadar bir para ödedim geçen sene. Bu sene arkadasim yazildi 6 kuruna 3 milyar verdi fiyatlari degisiyor
  • beş para etmez. callan method uygulanan bir kursa gidin.
  • cellan method nedir ?

@s.u.i nasıl yani pek iyi değil mi ? neden öğrenemedin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Avustralya dil okulları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CALLAN METHOD NEDİR?

Callan Method, öğrencinin anlayabilme ve konuşabilme kabiliyetini, zevkli fakat yoğun bir atmosferde arttıran yada başka bir deyişle geliştirmesini sağlayan, kesin sonuçlara ulaşmış İngiliz patentli, bilimsel bir 'yabancı dil öğretim' tekniğidir.

Soru-cevap içerikli ders, öğrencinin İngilizce'yi hızlı bir devinim içerisinde duymaya ve etkin bir şekilde konuşmaya zorlar.

Callan Öğretmeni, dersi süratli bir şekilde sürdürerek, öğrencinin İngilizce'yi doğal hızında konuşulurken anlamasını ve konuşmasını sağlar.(Doğal Öğrenim)

Ders esnasında tahtayı kullanmaz, not tutturmaz, boşlukları doldurtmaz, kaset-cd çalışmaları yaptırmaz ve dili bilgisayarlarla öğretmez.

Yakın bir ifadeyle, İngilizce'yi ilk günden itibaren, "anadilimizi öğrendiğimiz şekilde" yani konuşarak öğretir.

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL KURSU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.