Şimdi Ara

AMERİKAN- İNGİLİZ - İTALYAN -JAPON- ALMAN Savaşı! ZR1 - MP412C - 458 - LFA - SLS Amg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sizce düzde ve pistte hangisi en iyi? Fikirleri alalım...

Aslında Corvette ZR-1'in tamda bu 2 aracın gerisinde ( 458 ve MP4-12C ) olduğunu düşünüyordum ki, Ring süresini 7.19'a çekmesi kafamı karıştırdı. Onun için karşılaştırmaya ekledim. Zaten ZR-1'in alt yapısı listedeki tüm araçlardan eski...

Ek: Lexus LFA ve SLS Amg'de eklendi...

Chevrolet Corvette ZR-1

AMERİKAN- İNGİLİZ - İTALYAN -JAPON- ALMAN Savaşı! ZR1 - MP412C - 458 - LFA - SLS Amg

Motor: 6.2 Litre, Kompresör, OHV 16 Valf V8 Önde

Maksimum Güç : 647 Ps

Maksimum Tork: 819 Nm

Şanzıman: 6 İleri Düz

0-100: 3.3 saniye

0-400 metre: 10.7 saniye @ 212 Km/s

Maksimum Hız: 330 Km/s

Boş Ağırlık: 1520 kg

ABD fiyatı : $110.000

Mclaren MP4-12C

Motor: 3.8 Litre , Çift Turbo, Dohc 32 Valf V8 Ortada

Maksimum Güç: 600 Ps

Maksimum Tork: 600 Nm

Şanzıman: 7 İleri Çift Kavrama

0-100: 3.3 saniye

0-400 metre: 10.8 saniye 214 km/s

Maksimum Hız: 330 Km/s

Boş Ağırlık: 1300 Kg

ABD Fiyatı: $229.000

Ferrari 458 ITALIA

Motor: 4.5 Litre, Atmosferik, Dohc 32 Valf V8 Ortada

Maksimum Güç: 570 Ps

Maksimum Tork: 540 Nm

Şanzıman: 7 İleri Çift Kavrama

0-100: 3.4 saniye

0-400 metre: 11 saniye @ 212 Km/s

Maksimum Hız: 325 Km/s

Boş Ağırlık: 1485 Kg

ABD Fiyatı: $225.000

Lexus LFA

Motor: 4.8 Litre , Atmosferik, Dohc 40 Valf V10 Önde

Maksimum Güç: 560 Ps

Maksimum Tork: 480 Nm

Şanzıman : Sıralı 6 İleri Otomatik

0-100: 3.7 saniye

0-400 metre: 11.6 saniye @ 200 Km/s

Maksimum Hız: 325 Km/s

Boş Ağırlık : 1480-1580 Kg

ABD Fiyatı: $375.000

Mercedes SLS AMG

Motor: 6.3 Litre , Atmosferik , Dohc 32 Valf V8 Önde

Maksimum Güç: 570 Ps

Maksimum Tork: 650 Nm

Şanzıman: 7 ileri çift kavrama

0-100: 3.8 saniye

0-400 metre: 11.7 saniye@ 201 km/s

Maksimum Hız: 317 Km/s ( Elektronik Olarak Sınırlandırılmış )

Boş Ağırlık : 1620 Kg

ABD Fiyatı: $183.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 17 Temmuz 2011; 14:36:47 >

• Almanı amerikanı italyanı yazmışsın.Rica etsem listeye birde lexus LFA koysan Japoncu felan değilim hatta alman otomobilleri her zaman tercihim olur ancak daha detaylı güzel bir konu olur :)

Edit : Fiyatlarınıda yazarsan memnun kalırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 17 Temmuz 2011; 14:06:23 >
  • Ferrari'nin tasarımları neden bu kadar kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Almanı amerikanı italyanı yazmışsın.Rica etsem listeye birde lexus LFA koysan Japoncu felan değilim hatta alman otomobilleri her zaman tercihim olur ancak daha detaylı güzel bir konu olur :)

Hocam Lexus LFA'nın fiyatıyla 4 Tane ZR-1, 2 tane 458 Italia yada MP4-12C alabiliyorsun yaklaşık olarak. Ama genede ekleyeyim...

• çılgın torkuyla , amerikan . yol tutuşu en iyi olan amerikan olduğu için çok ilginç şeyler çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

Almanı amerikanı italyanı yazmışsın.Rica etsem listeye birde lexus LFA koysan Japoncu felan değilim hatta alman otomobilleri her zaman tercihim olur ancak daha detaylı güzel bir konu olur :)

Hocam Lexus LFA'nın fiyatıyla 4 Tane ZR-1, 2 tane 458 Italia yada MP4-12C alabiliyorsun yaklaşık olarak. Ama genede ekleyeyim...

Teşekkürler

Evet baya pahalı bir otomobil ancak içiyle dışıyla sesiyle bence çok farklı.Superspor klasmanında bir adım önde bence.Nurburgring pistinde çoğu aracı silip süpürdü resmen 10. sıraya oturdu.Az buz birşey değil

Ve asıl çekici yapan şey ; ortalıkta pek gözükmüyor.Sır gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 17 Temmuz 2011; 14:20:35 >

• Lexus LFA'nın üretimi az evet, Ring'de 7.22 süresi var. ( Ama galiba Ring edition'du bu, stok değil setuplu yani ), ama genede çok başarılı.

Fakat fiyat bence genede yüksek. Çünkü o paranın biraz yukarısına Lamroghini Aventador var, 700 Ps. Şasesi felan Murci'ye göre oldukça iyi, o arabadan 7.20 civarı Ring bekliyorum hatta daha düşük bile yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Porsche Macan Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mclaren'i alman diye biliyordum
  • quote:

Mclaren'i alman diye biliyordum

Mclaren İngiliz...
  • 458.

LFA neden bu kadar pahalı?
  • LFA en özeli.
  • Bu sıralarda forumda çok uçuyoruz dikkatinizi çekti değil mi ?

F sınıfı araçları karşılaştırmalar, superspor araçları karşılaştırmalar falan..

Başlığı açan arkadaş yanlış anlamasın, sadece şaka yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

Bu sıralarda forumda çok uçuyoruz dikkatinizi çekti değil mi ?

F sınıfı araçları karşılaştırmalar, superspor araçları karşılaştırmalar falan..

Başlığı açan arkadaş yanlış anlamasın, sadece şaka yapıyorum.

Vw-Renault-Dacia tartışmaları görmekten bıktı forum ahalisi.

Hele Doğuş Otomotiv'in fiyat politikaları...( Gerçi diğer markalarda uçtu ama 6 ay sıra olayı yok en azından )

Valla o adamların bazı çektiği salak saçma fiyatlara içim acıyor, fakat gel görki şu süpersporlara çektikleri fiyat bana dokunmuyor. Çok para olup olmamasıylada ilgili bir durum değil bu, başka bir şey...( Gerçi TR fiyatları bunun 3 katı ama olsun... )

quote:

458.

LFA neden bu kadar pahalı?

Lexus lüks bir araç olduğu için böyle bir fiyat politikası uygulamış. Kadranları felan çok hoş özellikle, ayarlaması felan ama genede Aventador varken bu paraya düşündürüyor.

Mercedes SLS Amg'de epey lüks diğerlerine göre, donanım olarak epey dolu fakat bu malesef boş ağırlığa ve performansa yansımış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 17 Temmuz 2011; 15:11:10 >

• Bence LFA.

Çok özel bir otomobil.

Hele sesi...

Ama LFA olmasa o listede ZR-1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

LFA en özeli.

Hay ağzın bal yesin Benim gibi düşünen biri çıktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

LFA en özeli.

Hay ağzın bal yesin Benim gibi düşünen biri çıktı

1 hafta ban yiyeceğiz ama bu yüzden

• Reyizi koymamışsınız ben ekleyim

• Sese göre mi 1. liği belirliyorsunuz.O zaman hayabusa diyorum bende.Böyle bir mantık olur mu?

Yahu 458 orada varken diğerleri sadece diğerleri olarak kalır...En özel araçta 458 dir orada herşeyiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLVR61

Sese göre mi 1. liği belirliyorsunuz.O zaman hayabusa diyorum bende.Böyle bir mantık olur mu?

Yahu 458 orada varken diğerleri sadece diğerleri olarak kalır...En özel araçta 458 dir orada herşeyiyle...

Arkadaşım okudun mu sen benim mesajımı?

Tekrar yazıp birlikte geçelim üstünden

Bence LFA.

Çok özel bir otomobil.

Hele sesi...

Ne demişim?

Bence LFA demişim. Yani benim otomobil zevkime daha uygun anlamında.

Çok özel bir otomobil demişim.

Hele sesi...

Yani şu mesajda, bu otomobil diğerlerinden daha iyi çünkü sesi hepsinden daha güzel mi demişim?

Hayır.

Demek ki, bu mesajdan o anlamı çıkaran mantıkta bir hata var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

quote:

Orijinalden alıntı: SLVR61

Sese göre mi 1. liği belirliyorsunuz.O zaman hayabusa diyorum bende.Böyle bir mantık olur mu?

Arkadaşım okudun mu sen benim mesajımı?

Tekrar yazıp birlikte geçelim üstünden

Bence LFA.

Çok özel bir otomobil.

Hele sesi...

Ne demişim?

Bence LFA demişim. Yani benim otomobil zevkime daha uygun anlamında.

Çok özel bir otomobil demişim.

Hele sesi...

Yani şu mesajda, bu otomobil diğerlerinden daha iyi çünkü sesi hepsinden daha güzel mi demişim?

Hayır.

Demek ki, bu mesajdan o anlamı çıkaran mantıkta bir hata var.

Ben size herhangi bir cevap verdiğimi hatırlamıyorum.ÜStünüze neden alındınız ki?Genel bir kanı var forumda hemen sesinden bahsediyorlar araçların.Birkerede lfa nın performansı şöyle tasarımı göyle diyen birini görmedim.Şu lfa nın diğerlerininden üstün bir yanı konuşulduğunu görsem gam yemeyeceğim.Yok da zaten gerçi

Sen istediğin arabayı seçebilirsin ona tabiiki birşey diyemeyiz.Fakat bende lfa olmaz 458 bence diyebilme özgürlüğüm var.Bu yüzden no problem

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.