Goldberg yok arkadaşlar yüklerken gözüküyodu oyunda onu seçemiyorum
Aynı sorun bende psp de var galiba kilitli açtıklarımın arasındada yok sırf onu açmak için oynuyorum.
ne kilidi?
Goldberg ölmedimi gerçekte?Yoksa o Bambam mıydı?
quote:
Orjinalden alıntı: Feel Me
Goldberg ölmedimi gerçekte?Yoksa o Bambam mıydı?
bambam idi.
niye öldü bambam?
ya yok lebron james sene 2009 hala goldberk diyor ya 50 kere dedik içipiçip girmeyin şu foruma
quote:
Orjinalden alıntı: aRsiz.
Goldberg yok arkadaşlar yüklerken gözüküyodu oyunda onu seçemiyorum
Smackdown vs Raw 2009'da tabiki Goldberg olmaz 2005'de mi ne bıraktı. O resim oylesinedir.
quote:
Orjinalden alıntı: milyoner
niye öldü bambam?
19 Ocak 2007 cuma günü evde ölü olarak kız arkadaşı tarafından bulunmuş ölümünün nedeni belli değilmiş :S
goldberg nasıl ölmedi ben onu merak ediorum. abuk subuk ataklar yapıp sakatlıyodu kendini manyak hele bi kere kime karşı yapmıştı hatırlamıyorum ama gidi karnına kafa atmıştıda adamın tişörtün altından çelik yelek çıktıydı yerde kıvrandıydı baya goldberg
quote:
Orjinalden alıntı: designr
goldberg nasıl ölmedi ben onu merak ediorum. abuk subuk ataklar yapıp sakatlıyodu kendini manyak hele bi kere kime karşı yapmıştı hatırlamıyorum ama gidi karnına kafa atmıştıda adamın tişörtün altından çelik yelek çıktıydı yerde kıvrandıydı baya goldberg
Muhahhaa süper fikir koptum walla
oyunun psp deki orjinal adı ne acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme