Bildirim
Amerikan Filmleri Türklerin Elinde...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
photoshoptanmı yaptın?yoksa (ç) alıntımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz. -- 20 Eylül 2007; 2:15:13 >_____________________________ -
(ç)aLıntıdır...benden böle çalışma çıkmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet K. -- 20 Eylül 2007; 2:17:11 >_____________________________ İlginç Siteler Mazda 3 | W805 | OnePlus 5T | H6410 | RX90 | -
ya photoshop dediğiniz şey paint değilmi? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: By_Pokemoncu
ya photoshop dediğiniz şey paint değilmi?
Hayır.En gelişmiş grafik fotoğraf düzenleme yapım programıdır._____________________________ -
turkish psycho ya koptum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadgetfurky -- 20 Eylül 2007; 3:47:43 >_____________________________ -
Bir ekleme de benden olsun. Zamanında Borlu bir arkadaş için kendim yapmıştım.

_____________________________ Lifetime Error! -
Jaws Telekom' a Karşı çok matrakmış. 

_____________________________ -
Güzel olmuş en güzeli Jaws Telekoma karşı
Matrix'deki emrah resmine bittim
_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
Çoşkun abi tam oturmuş
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
hahaha ankara organize sanayi bölgesi süper yaaa _____________________________ -
Jaws

Bu da güzel,gerçi yapılalı yıllar oldu ama._____________________________
RQ7Trivela & RabonaRicardo Andrade Quaresma Bernardo
| Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|
Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥ -
quote:
Orjinalden alıntı: darkdarkprince

Bu da güzel,gerçi yapılalı yıllar oldu ama.

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sürekli borç isteyen arkadaş
- puzzle çerçevesi yapımı
- eğlencesine tarot bakmak günah mı
- bahçelievler fizik tedavi hastanesi hangi metrobüs durağında
- johnny sins penis boyu
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- bim para sayma makinesi
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- black friday
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler