Şimdi Ara

Amerikalıların 'deprem' silahı. İddialara ne diyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen İranlı bir arkadaşım ile konuşurken bana şunları dedi, İran da nükleer santralin inşaa edildiği bölge deprem kuşağında değilmiş ve santral öncesi hiç deprem olmuyormuş. Nükleer santral inşaa edildikten sonra o bölgede düzenli depremler başgöstermeye başlamış. Kendisinin o bölgenin yakınlarında oturduğunu ve nükleer santral ile bu depremlerin doğrudan bağlantısı olduğunu dile getirdi. İlave etti, depremleri Amerika'nın deprem silahı yapıyor diye...

Bana biraz mantıklı gelen bu iddiayı sizlerle paylaşmak istedim. Birçeşit dalga ile yerkürenin parselleri tetiklenip depremler oluşturulması pek de mantıksız değil...

• Mitden bir arkadaşımda buna benzer söylentilerden bahsetmişti (doğa silahları)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslanın deprem makinesi üzerinde çalışmaları vardı. HAARP üzerinde de. HAARP in onlarin elinde oldugunu dusunursek mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cia den bir arkadaşımda bana aynısını dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Teslanın deprem makinesi üzerinde çalışmaları vardı. HAARP üzerinde de. HAARP in onlarin elinde oldugunu dusunursek mantıklı.

Hocam valla çocuk da Haarp isimli birşeylerden bahsetti, yabancı kaldım...
  • H.A.A.R.P dı sanırsam ismi. Nikola Tesla'nın ölümünden sonra CİA tarafından çalınan günlüğünde bulunan bir silahtır. Ayrıca ışınlanma makinesi ile ilgili çalışmaları da bu günlük içerisindedir. Kim bilir başka neler vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 27 Haziran 2014; 21:02:06 >
  • Psikolojik olarak baskı altına alabilmek için söylenen bişey olduğunu düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kocaman bir YAV HE HE diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackosmanco

quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Teslanın deprem makinesi üzerinde çalışmaları vardı. HAARP üzerinde de. HAARP in onlarin elinde oldugunu dusunursek mantıklı.

Hocam valla çocuk da Haarp isimli birşeylerden bahsetti, yabancı kaldım...

HAARP teslanın çalışmasıydı bildiğim kadarıyla. Ve benim bilgime gore butun icatlari ve aletleri vs hukumet el koydu. Deprem makinasini da deniyordu tesla. Bir maddenin titresimiyle ayni frekansta titresim gonderilirse yikici olabiliyormus.

• İnternette yıllardır tartışılan,üzerine komplo teorileri oluşturulan ve insanların paranoyakça yorumlar yaptıkları bir olay bu.
    Hatta '99 depremi ile bağdaştıranlar oldu.Zaten beklenen büyük depremin,bu makinenin yardımıyla fay hattını kırması ve küçük depremle atlatılması planlanıyormuş(muş).
    Bunu yaparken de Amerika makinenin testi yapmış olacakmış vs vs.Ama işler ters gitmiş.Diye komplo teorileri dahi üretildi.İlluminatiye bağlandı.

Makinenin sadece deprem değil,farklı doğa olaylarının da manipüle edilmesinde kullanılabileceği/kullanıldığı iddia ediliyordu.
    Artık tüm bu olay ve iddialar ergen arkadaşların ve komplo teorisyenlerinin eğlencesi ve/ve ya paranoyası mıdır,gerçeklik payı var mıdır bilinmez.
    Ayrıntılı bilgi için HAARP diye internette aratabilirsiniz.

https://eksisozluk.com/haarp--74928

• vay be
  • Pentagon'da bu konu hk. bana email atmıştıda okuyamamıştım. Çok spam maiil gönderiyorlar ya. Yok obamaya suiikast. yok işte giizli dünya düzeni. illüminati ilee olan ilişkiiler. banane kardeşiim bunlardan GGÖNDERMEYİİN EMAİL FİLAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Pentagon'da bu konu hk. bana email atmıştıda okuyamamıştım. Çok spam maiil gönderiyorlar ya. Yok obamaya suiikast. yok işte giizli dünya düzeni. illüminati ilee olan ilişkiiler. banane kardeşiim bunlardan GGÖNDERMEYİİN EMAİL FİLAN

Hocam nickiniz ile çok özdeşiyorsunuz :) siz bitkisel hayatınıza devam edin
  • geçenm gün FBI daki kuzenim aramış anlatmıştı yav he he demiştim bunada yav he he
  • Arkadaşın ergen dimi?
  • Yalancıyı dürtmüyorlar ya at yalanı dürteyim inananı...
  • Haarp teknolıjisi vardır güçlüdür fakat tek başına hiç bir deprem yada doğa olayı yapabilicek bir etkiye sahip değildir.

Ha olasılıkları arttırır kopyalama yöntemiyle ihtimalleri arttırır sadece buna etki eder.

Hatırlıyanlar bilir bi ara yağmur bombası vardı 94 de istanbul belediyesi kullanıyordu bulut clonlama tekniğiydi 1 - 2 bölgeye tiri viri yağış oldu sonra ses çıkmadı bu uygulamadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Arkadaşın ergen dimi?

28 yaşında Türkyiyede astro fizik okuyor.
  • quote:

quote:

Pentagon'da bu konu hk. bana email atmıştıda okuyamamıştım. Çok spam maiil gönderiyorlar ya. Yok obamaya suiikast. yok işte giizli dünya düzeni. illüminati ilee olan ilişkiiler. banane kardeşiim bunlardan GGÖNDERMEYİİN EMAİL FİLAN

/>

• quote:

quote:

quote:

/>

u too

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.