Şimdi Ara

Amerikalılar MoH'da 'Taliban' Olmak İstemiyor! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

şuraya bak adamlar ne derse çiddiye alınıyor.

aa çünkü oyunları da bu ülke yapıyor gene ? o yüzden ciddiye alınıyo olabilirlermi ? veya o yüzden müslim vs amerika olayları çok ciddi bir konu olduğundan tepki gösteriyo olabilirlermi ? new yorkta yaşayan biriyim herifler hala kıllanıyo paranoyaklar 11 eylül olayı yüzünden yapıcak bişey yok bilinç altlarına kazındı olay tırsıyolar nefret ediyolar tiksiniyolar ve onlar gibi olmak istemiyolar durum bu yapıcak bişey yok.
  • Ohhhh yeahhhh rahatladımmmm
  • ben olurum taliban onlar amerikan askeri olsun mp de :)
  • 11 eylül saldırısı;Americalı yazar ve düşünürler tarafından açıklandı. Müslümanların tek başına yapabilceği 1 saldırı değil ,FBI CIA gibi istibarat örgütü haberi olmadan Uçakları kaldırıp nasıl USA askeri üssü olan Pentagon ve İkiz kulelere ucakları gömüceksin ?

America amacı MÜSLÜMANları dünya'ya hedef göstermek ,İsrailin FİLİSTİNde yaptıgı katliamda haklı çıkarmak ve en önemlisi Orta Doğuda Petrolu almak
  • lütfen konuyu siyasi boyuta taşımayalım isteyen oynar,istemeyen oynamaz kimse kimseyi zorlamıyor.
  • Altı üstü bir oyun, gerçek dünya ile karıştırmaya gerek yok.
  • Oyunu almamayı düşünüyordum fakat Crysis 2 nin ertelendiğini görünce Assassin's Creed Brotherhood ile birlikte bu haber yüzünden MoH'u da almaya karar verdim taliban olup hepsini öldürücem !! :D:D
  • Siyaseti ben yapmıyorum ,Haberi tam okumadınız sanırım.

(Bu arada pardon ama, bu bir oyun değil mi? Neden sadece oyunun tadına bakmıyor ve politik vurgulara kaçıyorsunuz sayın Amerika vatandaşları? Şimdiye kadar çıkarılan çoğu oyunda Amerika'nın zaferlerini bizlere mecburiyetten oynatıp izlettirdiğinizde biz neden şikayet etmiyorduk?...)

Anlamanıza yarımcı olmuşumdur umarım..!!!
  • Önemli değil.

Biz Taliban olup Amerikalılara büyük bir zevkle kurşun sıkarız. :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 9 Ağustos 2010; 17:01:35 >
  • o zmn biz oluruz taliban
  • Taliban diye bişey yok onlarda amerikanın uydurukları "@coolmaniac" ın dediği gibi.
  • bu açıklama benim oyun hakkındaki görüşümü azda olsa olumlu biçime yönlendirmeyi başardı(propaganda olmayacağı yönünde)
  • Onların karakter seçimi için iyiyi kötüyümü ayırt mı? edecegız fark yapmaz ben oyuna bakarım aga polıtıka uzak bu konuda bana
  • biz oyunlarda yıllardır amerikalı olup müslümanları öldürüyoruz .. birazda siz kendinize sıkın bencil herifler ..
  • O zaman hepsi Amerikalı olsun birbirlerini vursunlar.
    Zamanında Almanları, Vietnamlıları, Japonları, Rusları, Arap askerlerini oynarken akılları nerelerdeydi acaba.
  • Bİ OYUN ÇIKSA TÜRK ASKERLERİNİ CANLANDIRIP PKK LILARA SALDIRSAK NE GÜZEL OLURDU
  • Taliban terör örgütünün lideri değilmi burada bazı arkadaşlar bu teröristlerin müslüman olmalarından dolayı savunmasını yapıyorda garibime gitti. Adamlar diğer saydığınız ülkelere garezleri yok belki ama savaş halinde bulundukları bir terör örgütünede tavırlarını koyarlar tabi siz olsanız PKK'nın olmasını istermiydiniz oyunda? Biraz düşünün sonra yorum yazın hemen lap diye bunlar bizim müslüman kardeşlermiz falan olayına girmeyin terör örgütüyse bu sizde tepkinizi gösterin bunlara karşı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.