Bildirim
Amerikalara gidiyoruz; Ipad alsam mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Maddi durumunuz iyiyse alabilirsiniz.apple ürünlerinin kullanım kolaylığına ve rahatlığına alışınca elinizden bırakamayabilirsiniz:)) -
Keyif icin adam 100.000€luk araba aliyor, ipad mi alinmaz:) -
iPad zaten bir keyif aleti oldugu icin, almak dogru bir karar olacaktir :) -
aldıktan sonra zaten keyfinize ne kadar düşkün olduğunuzu anlayacaksınız.. -
Her türlü alınırr -
keyfi olucaksa,bütçe sıkıntısı yoksa neden alınmasınki? -
tek bir olumsuz yorum bile olmadığına göre karar verilmiştir..
sağolun arkadaşlar.. ilk fırsatta buralardayım Ipad geldikten sonra. -
quote:
Orijinalden alıntı: NovariX
tek bir olumsuz yorum bile olmadığına göre karar verilmiştir..
sağolun arkadaşlar.. ilk fırsatta buralardayım Ipad geldikten sonra.
lg nin gslate adlı tablet bilgisayarına da bak derim -
Mutlaka al derim, beğenmezsen en kötü ihtimalle aldığın paraya saniyesinde satabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
Mutlaka al derim, beğenmezsen en kötü ihtimalle aldığın paraya saniyesinde satabilirsin.
Kesinlikle katılıyorum aldığın paraya değil üstüne kar bile edebilirsin
Ama beğenmeyeceğini düşünmüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: cihan.ozkan
quote:
Mutlaka al derim, beğenmezsen en kötü ihtimalle aldığın paraya saniyesinde satabilirsin.
Ama beğenmeyeceğini düşünmüyorum
zaten şimdiye kadar böyle diyerek ipad aldırdığım hiçkimse satamadı
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cihan.ozkan
quote:
Ama beğenmeyeceğini düşünmüyorum
zaten şimdiye kadar böyle diyerek ipad aldırdığım hiçkimse satamadı
-
quote:
Arkadaşlar, kardeşim ay sonu Amerika'ya gidiyor. 2 hafta falan orada olacak. Kendisine bir Ipad2 alacak. Halihazırda laptop kullanıyorum ama içimden de yavaş yavaş şu apple ürünlerine bulaşmak geçmiyor değil.. Ne dersiniz? Şu saatten sonra sırf keyif için Ipad 2 alınır mı?
arkadasim kardesin bana oralardan itunes gift card alsa bide . :)) ben verecem parasini. su kartlari bulamadim yahu Bulamadim ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikkat!!İPad kullanıcıları genç yaşta bağımlı olur! -
quote:
Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar
quote:
Arkadaşlar, kardeşim ay sonu Amerika'ya gidiyor. 2 hafta falan orada olacak. Kendisine bir Ipad2 alacak. Halihazırda laptop kullanıyorum ama içimden de yavaş yavaş şu apple ürünlerine bulaşmak geçmiyor değil.. Ne dersiniz? Şu saatten sonra sırf keyif için Ipad 2 alınır mı?
arkadasim kardesin bana oralardan itunes gift card alsa bide . :)) ben verecem parasini. su kartlari bulamadim yahu Bulamadim ..
Tum apple storlarda varmı bu karttan? Varsa alabilir, neden olmasın.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar
quote:
Tum apple storlarda varmı bu karttan? Varsa alabilir, neden olmasın..
evet,tüm apple store larda var yani ben gittiğim 4 apple storeda da görmüştüm,hatta büyük marketlerde bile satılıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
evet,tüm apple store larda var yani ben gittiğim 4 apple storeda da görmüştüm,hatta büyük marketlerde bile satılıyor
Ne kadarlık birşey bu? Çok pahalı değilse kapsın getirsin gelirken!
Eylül 18 gibi dönecek, haberin olsun. -
25 veya 50 dolarlik olanlardan ikisi de olabilir fark etmez. getirebilirse cok sevinirim. ben sizin hesabiniza havale yaparim karttan cikan kodu email ile bana yollarsiniz. bunu ayarlayabilirseniz cok sevinirim. ne zamandir ariyorum bu kartlari. ben email imi vereyim tankut_6666@hotmail.com sizden haber bekliyorum kardesiniz kabul ederse neden olmasin :)) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Ne kadarlık birşey bu? Çok pahalı değilse kapsın getirsin gelirken!
Eylül 18 gibi dönecek, haberin olsun.
miktari siz belirliyorsunuz 5 dolardan basliyor kartlar
Benzer içerikler
- iphone arabaya bağlayınca ses gelmiyor
- ipad pil sağlığı öğrenme
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- gittigidiyor cover
- ipad mi macbook mu
- ipad air 6. nesil ne zaman çıktı
- apple sahibi
- en iyi tablet markaları
- en pahalı tablet
- parolalar iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X