Şimdi Ara

Amerikadayim, kulaklik alicam, lutfen yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar

    Forumda yazilan bircok basligi okumama ragmen, hala karar verememis bulunmaktayim.
    Daha once forum tavsiyelerini dinleyerek Cowon D2+, Ipod Classic cihazlarimla CX300, K324p, EX300SL eskittim (hepsi magazadan alinmaydi, dolayisiyla orjinal) ve son derece memnun kaldim. (Ozellikle D2+ K324p ikilisinden)

    Artik Amerikadayim ve alacagim kulakligi iPhone4 ile kullanicam (yanimda mp3 player tasimaktan biktigimdan)
    Aslinda kafaustu kulaklik da alicam ama forumda zaten boyle bi baslik oldugundan tekrar yeni baslik acma geregi duymadim (Audio Techinca M50'de karar kildim, hem fiyatinin uygunlugu hem de her amaca hizmet etmesi acisindan, eger yaniliyorsam ya da farkli onerileriniz varsa duymaya acigim)

    Kulakliga ABD fiyatlari ile 170$ dan fazla vermeyi dusunmuyorum, her tarz muzik dinlerim, sahne ve detay benim icin cok onemli olmakla beraber alacagim kulakligin 30$ lik kulaklardan kotu bas-tiz-mid e sahip olmasini da istemem, ayrica cok flat bi kulaklik olmasin azicik renkli ve yumusak ses tonuna sahip olmasi son derece guzel olur,
    Hangi sitelerden hangi urunu alabilecegim ile ilgili yorumlarinizi, tavsiye ve yardimlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.

    Benim suan dusundugum modeller;

    Monster Turbine (agirligi ve boyasinin hemen sokulmesi ile ilgili kotu yorumlardan oturu ikilemdeyim, bu arada Amazon.com da sahte urun olma ihtimali var midir merak ediyorum)
    http://www.amazon.com/Monster-Turbine-High-Performance-In-Ear-Speakers/dp/B001LNO722/ref=pd_cp_e_1

    Audio Technica CKS90
    http://www.accessoryjack.com/-strse-1759/Audio-dsh-Technica-ATH-dsh-CKS90-CKS90-Dynamic/Detail.bok

    Audio Technica CKS70 (fiyati CKS90 ve Turbine'in yarisi, arada cok ucurum farklar yoksa dusunebilirim)
    http://www.accessoryjack.com/-strse-1407/Audio-dsh-Technica-ATH-dsh-CKS70-CKS70-Dynamic/Detail.bok

    Klipsch Image S4i (Ses karakteristigi ile ilgili hicbir fikrim yok)
    http://www.amazon.com/gp/product/B00264GYMG/ref=cm_cr_asin_lnk

    UE superFi 5vi (tasarimi,fiyati ve iPhone uyumlu mikrofonu olmasindan oturu ses kalitesi en az K324p kadar varsa ilk tercihim olabilir)
    http://www.amazon.com/Ultimate-Ears-Isolating-Earphones-Microphone/dp/B001DERZK0

    Vibe II (fiyati cok uygun, f/p olarak digerlerinden cok geride degilse dusunebilirim)
    http://www.amazon.com/V-MODA-Earbud-Headset-Microphone-Compatible/dp/B001NABXXE

    Simdiden cok tesekkurler.. Cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_se -- 30 Kasım 2010; 9:44:43 >







  • Kafaüstü düşünüyorsanız biraz daha kasıp Audio Technica ESW9 alın. M50ye göre daha iyi, daha şık ve daha taşınabilirdir.

    IEM düşünüyorsanız da, oturuşu ve görünüş garipliği problem olmazsa Ultimate Ears Triple.Fi 10 alabilirsiniz.
  • bence paraya kıyıp monster gold turbine alın. hepsini ezer geçer
  • Hasan mesajı okurken benim de aklıma ilk olarak UE t.fi10 gelmişti, aşağı inip senin mesajını okuyunca şöyle bir gülümsedim: (Aha böyle)

    Benim de oyum Ultimate Ears'a... İkinci sırada, eğer ilginizi çekerse, Fischer Audio Dba-02 de önerebilirim. Forumda şu an incelemesi mevcut, görmüşünüzdür belki. Satın alma konusuna gelicne, Kanada menşeli bir siteden (Bugden Audio) alabilirsiniz, tabi stokta bulabilirseniz.
  • Vibeii iphone 4 de dogru calismiyor onu hemen eliyebilirsin fiyat performans olarak vibe remix remote u tavsiye ederim iphone 4 ile tam uyumlu ve fiyat performans olarak beni Ie8 den daha fazla mutlu ediyor. Ebayde 128headphones dan alabilirsin best offer secenegiyle 35 dolar civarina mal oluyordu yanlis hatirlamiyorsam
  • H.: Kafaustu icin ESW9 ile M50 arasindaki ses performansi (kafaustunu evde kullanacagimdan gorunus ve tasinabilirlik pek onemli degil benim icin) $100 edecek bir fark mi?
    Soon: Monster Turbine Gold belirledigim fiyatin uzerinde,
    H., freedom36: UE t.fi10 ve Fischer Audio Dba-02 hem harcamayi dusundugum fiyati asmakta, hem de muhtemelen alacagim $100 civari kafaustu $300'a kadar olan bicok kulakliktan daha iyi ses kalitesine sahip olacagindan: disarda kullancagim kulakici kulakligin biraz da fashionable ve hos durmasi adina ses kalitesinden cok olmamak kaydiyla odun verebilecegimden bu urunlere de sicak bakmiyorum.

    Bu noktada; (Devlet raporu gibi oldu mesajim farkindayim )

    serhasb : vibe remix remote cok mantikli geldi bana, ie8 fiyat/performans olarak daha asagida sonucunu cikardim mesajindan, bu vibe modelinin karakteristigi nasil biraz bahseder misin diger vibe'lar gibi bas on planda mi? Sen bu saticidan mi aldin? (128headphones) urunleri fake olma ihitmali var mi?

    Bir de biraz mevzu disi ama Amazon.com sahte urun satar mi? ne kadar guvenebilirim?

    Herkese cok tesekkurler..




  • Satici orjinal satiyor o yonden korkun olmasin remix vibeii den daha iyi ses olarak cx300 kullanmistin sanirim biraz ona benzemekle beraber daha temiz ve berrak.ayrica ue sfi5 de almayi dusunuyordun sanirim mikrofonlu modelini ,ben mikrofonsuz modelini aldim lakin hala elime ulasmadi eger acelen yoksa ve beklersen remix mi ue sfi 5 mi daha iyi soyleyebilirim birde 3gs e uyumlu kulakliklar illaki 4 ede uyacak diye bir kaide yok maalesef tipik vibeii de oldugu gibi bu xuzden uesfi 5 vi alacaksan saticiya yada ue eposta atip uyumluluk konusunu sormanda fayda var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 1 Aralık 2010; 21:50:28 >
  • o zaman bu vibe remix muhtemelen k324p'nin baslari daha yogun olani diyebiliriz sanirim. UE sfi 5 ile V-moda remix karsilastirmana gore almam cok mantikli olur aslinda ama UE Sfi 5'in tasarimi cok hosuma gitti, seni bekleyemeyebilirim.. Bu vibe'larda yalitimin azligindan mi olsa gerek bilmiyorum ama basiklik hissi pek olmuyo, sahnesi iyiydi bildigim kadariyla.. off ikisi arasinda fena kaldim..
  • 20 gun oldu ben alali bugun yarin elime gecer bir aksilik olmazsa o zamana kadar bence sabret yanyana resimlerinide ceker koyarim goruntu olarak karsilastirirsin ayrica mikrofonlu vi modelini alicaksan iphone 4 e uyumlulumu diye mutlaka sormalisin
  • peki dostum senin incelemene ve yorumlarina gore alicam bende benimkini, sabirsizlikla bekliyorum kulakligin eline gecmesini
  • ue superfi 5 elimde vibe ii dende remixdende cx dende bence daha iyi bunlar icinde kesinlikle 1. sirada
  • Ultimate ears triple fi 10 noel nedeniyle yeniden indirime girdi. 149$ a alabiliyosun böyle bi fırsat gelmişken kaçırma. Ama ulaşım tarihleri 25 inde o zamana kadar bekliceksin. Ama değer
  • Evet arkadaslar uzun bi aradan sonra tekrar merhabalar

    Kulaklik secimimi uzun sure onceden yaptim ve uzun suredir kullaniyorum, tevsiyede bulunan arkadaslara (ozellikle serhatsb'ye) cok tesekkurler. Uzun suredir Amerika ici is amacli seyahatlerde bulundugumdan ancak cevap yazma firsati bulabildim tekrar ozur

    1 Kulakici kulakliga yuksek miktarlar bayilmaktansa canim sikildikca ve amaclarim farklilastikca kullanabilecegim 3 adet kulaklik almis bulunuyorum (Kulakici, Portatif Kafaustu, Monitor Kafaustu)

    1. Kulakici olarak tercihim; Klipsch Image S4i oldu.

    Nedenleri; iPhone 3GS & 4G %100 uyumlu remote kumandasi, fiyati ($80), her ne kadar kistas olmasi cok dogru olmasa da marka bilinirligi oldu.
    Kulaklik ilk elime gectiginde de cok guzel geldi kulagima ancak Comply T100 kopukler ve burn in sonucunda bas-tiz-mid-sahne her anlamda %100 tatmin oldugum bir kulaklik oldu. (tabii ki nirvanaya ulastim demiyorum cunku bu nitekim imkansiza yakin ve cok daha basarili kulakliklar var biliyorum ancak dinledigim sure icinde-2 aydir- asla keske su soyle olsaydi dedigim bi yani olmadi bu kulakligin) Ozellikle bas ve tizleri cok basarili tane tane ve dolgun.

    2. Portable Kafaustu: Sennheiser HD228

    Bu kulakligi ucakta ,seyahatlerde ve evde hobi amacli kullanmak icin aldim, kutudan ilk cikardigimda tam bir hayal kirikligi idi diyebilirim rahatlikla. Nedeni ses yuksekligi idi. Yuksek seste muzik dinlemeyi sevmememe ragmen iPhone son seste olmasina ragmen hic tatmin edici olmuyordu, yaptigim Fiio E3 takviyesi nokta atisi gibi oldu. Kulaklik ses yuksekligi olarak olmasi gereken seviyede baslar ise kulakligi fiziksel olarak yerinden oynatacak kadar guclu. Yogun ve derin demiyorum ancak bunlar da yeterli seviyede ancak baslarin miktari bass headleri hayliyle tatmin edecektir. Ayrica kulakligin kapali tasarimindan dolayi dis sesleri cok iyi izole ettigini, kulakta cok rahat durdugunu, fiyatina gore ($50) beni fazlasiyla tatmin ettigini soyleyebilirim.

    3. Kafaustu Monitor : Sony MDR 7506 Proffessional Studio Monitor Series
    Evet kabul ediyorum bu bir Sony. Cok buyuk risk aldim. Forumda incelemesi hicbirseyi yoktu, Ancak yabanci sitelerden aldigim bilgiler isiginda bu secimi yaptim (AKG M50 ile bunun arasinda cok kaldim) Ancak bu konuda cok fazla yorum yapip urun reklami yapiyor havasina burunmek istemiyorum. Kisaca ozetliycem; Yabanci forumlarda arastirdiginizda da goreceginiz gibi kalitesini kanitlamis reklama ihtiyaci olmayan bi kulaklik. Beni her anlamda tatmin etti. (Home studiomda kayit amacli kullaniyorum ancak muzik dinlerken de kafamda buluyorum ilginc bir sekilde). Gercek sesler, dogru miktarlar, konfor, super malzeme kalitesi (cushionlari kalitesiz denilmis eskirse degistirilebiliyor). Tek eksisi kulakliklara giden kablonun disardan gozukmesi bu da old school tasarimindan oturu bana hos geliyor ama dikkat etmek gerekli yine de.

    Tesekkurler, Yorumlarinizi esirgemeyin lutfen.
    Iyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_se -- 22 Ocak 2011; 10:30:18 >




  • Eyvallah, güle güle kullan...
  • Güzel seçimler,hayırlı olsun. Zaten bir kulaklıkla olmuyo bu iş 1 tane alacağına combo yapman daha güzel olmuş. Güle güle kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.