Şimdi Ara

Amerikadayim iphone alsammı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yaz sonuna kadar amerikadayim ve de
    Iphone alma gibi bir dusuncem var, ama apple store lara gidip sordugumda at&t anlasma yapmak zorundasiniz diyo, anlasmasiz fiyat ne diyorum ole bi opsiyon yok diyo,
    yorumlari okuyorum herkes cok rahat ben amerikadan getirtcem diyo,
    peki kolay mi unlock yapmak(burda amigolar unlock satiyolar ama gayet 500 dolar civarinda), ve de sozlesmesiz nasil aliyosunuz???

Bu soruya cevap aradim ama bulamadim valla yardimci olursaniz sevinirim, şimdiden cok tesekkurler..

• bana sorarsan amerika dan iphone almadan dönülmez ama tabi sen bilirsin yinede...eğer tanıdık varsa orda ebayden bitane al o adrese yollat...sonra burda kayıt edersin paşa paşa kullanırsın...
  • hatta bana da getirirsen çok ii olur iphone siz bir yaz düşünülemez
  • orda olupta iphone almamak hata olur
  • Kesinlikle almalısın
  • peki şuan abd de 1.nesil jelatini dahi açılmamış sıfır iphone bulmak mümkün mü alacak olsan ne kadar bi para istiyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGuxXx* -- 30 Haziran 2008; 12:10:00 >
  • mağazalarda yok bildiğim kadarıyla ama ebay de satıyolar jelatinli sıfır kutusunda...öyle uçuk fiyatı yok hatırladığım kadarıyla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlar cok düştü..

http://cgi.ebay.com/Newest-kind-of-them-all-even-IPHONE-THIS-IS-16-GB_W0QQitemZ130234248509QQihZ003QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Az önce 16 gb, unlocked, kullanılmamış telefon teklifi sonlandı..

Fiyat olarak 399$ demiş, düşünsenize apple bu telefonu 399$ + 40$ Tax ile satıyordu. Yani neredeyse orjinal fiyatından daha ucuz.. Ama gelin görün ki bir kişi bile teklif vermemiş. 0 teklif ile kapanmıs. Suan herkes iPhone 3G bekliyor, piyasadaki durgunlugun ve fiyatların bu kadar düşmesinin sebebi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert007 -- 30 Haziran 2008; 12:38:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: qwert007

Fiyatlar cok düştü..

http://cgi.ebay.com/Newest-kind-of-them-all-even-IPHONE-THIS-IS-16-GB_W0QQitemZ130234248509QQihZ003QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Fiyat olarak 399$ demiş, düşünsenize apple bu telefonu 399$ + 40$ Tax ile satıyordu. Yani neredeyse orjinal fiyatından daha ucuz.. Ama gelin görün ki bir kişi bile teklif vermemiş. 0 teklif ile kapanmıs. Suan herkes iPhone 3G bekliyor, piyasadaki durgunlugun ve fiyatların bu kadar düşmesinin sebebi bu.

Ben amerikadan arkadaşımla iphone getirtmeden önce ebay'den çok takip ettim ve hiçbir zaman orjinal fiyatının altında alma imkanı olmadığını gördüm. En ucuz bulduğum nokta 474$'dı ki daha bunun 80$ kargosu vardı üstüne... Adamlar başka accountlarla girip fiyat yükseltiyorlar bu bilinen klasik numaraları. En ucuz apple'dan alabilrisiniz . Ayrıca refurbished'leri de sıfır diye sattıklarını duydum amerikadaki arkladaşımdan aklınızda olsun...

• Haklısın Tomeytos,

Ancak muhtemelen sen amerikadan arkadaşınla iphone getirdiğin sırada henüz iPhone 3g kesin olarak açıklanmamıştı ve fiyatı da henüz belli değildi.

Suan takdir edersin ki durum farklı..

http://catalog.ebay.com/Apple-iPhone-AT-T_W0QQ_fclsZ1QQ_fifptsZ1QQ_pidZ61205801QQ_tabZ2

Bu linkte iphone 8gb diye arattım.. Genel olarak fiyatlara bakarsan fiyatların eski duruma göre cok düşük oldugunu farkedersin.

Hatta henüz bir-iki gün önce bu forumdan biri elindeki telefonu 500 ytl ye satmıstı.

Refurbished'leri sıfır diye satma iddiası hakkında ise birşey diyemem. Cunku bu hususta detaylı bilgim yok.

Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Tomeytos

Ben amerikadan arkadaşımla iphone getirtmeden önce ebay'den çok takip ettim ve hiçbir zaman orjinal fiyatının altında alma imkanı olmadığını gördüm. En ucuz bulduğum nokta 474$'dı ki daha bunun 80$ kargosu vardı üstüne... Adamlar başka accountlarla girip fiyat yükseltiyorlar bu bilinen klasik numaraları. En ucuz apple'dan alabilrisiniz . Ayrıca refurbished'leri de sıfır diye sattıklarını duydum amerikadaki arkladaşımdan aklınızda olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert007 -- 30 Haziran 2008; 13:47:59 >

• arkadaşım bugun abd de bırıncı nesıl ıphone bulabılırmı acaba apple store dan kendısı dallasta sanırım
  • adam nasıl alacağını soruyor aslında, ama alması pek mümkün görünmüyor şu aşamada. sözleşmesiz satış yok deniyor.
  • az önce arkadaşa iphone alındı 1.100ytl gercekten tr de baya cıkmıs 3g muhabbetıne ve ımalatının bıtmesıne
  • bencede almadan gelmek hata olur
  • Şartlar oluşursa tabi ki almadan gelme.Hatta birkaç tane birden al ki telefonunu beleşe getirmiş olursun.
    Ama sözleşmesiz satmazlarsa da yapacak bi şey yok.Almanın bir esprisi olmaz. Hayırlısı bizler de sizler gibi bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwert007

Fiyatlar cok düştü..

Farkındamısın bilmiyorum ama verdiğin linkteki iphone fake. Resimler bir yana, sadece özelliklerine bile bakarak bu anlaşılıyor

• bence de almaya çalış
  • Uyarın için teşekkür ederim sylargray,

Fake oldugunu anlamamıstım, tıpkısının aynısı yapmıslar desene
  • alabilecek lüxdeysen al derim
  • cevap veren herkes cok saolun, su an icin at&t storlarda zaten ilk generation iphonelar var fiyatını da bi daha gittiimde sorarim, ancak almanın otesinde aldiktan sonra turkiyede kullanacbilicekmiyim o onemli?? bi de sozlesmesiz satis yok dediler apple storeda alan arkdaslar nasil aliyo bende anlamadim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.