Sence Türkiye'de kullanılamayacaksa yukarıda mesaj yazan 7-8 kişi neden ısrarla al diyor?
Veya iPhone kullanan binlerce insan var, sence onlar turkiye'de nasıl kullanıyor?
Elbetteki satın aldıgında Turkiye'de kullanabilirsin.
Foruma kısacık bir göz atsaydın onlarca konunun sadece bu husustan bahsettiğini görebilirdin ve böyle bir soru sormana gerek kalmazdı.
Selamlar.
quote:
Original Message xenon39
ancak almanın otesinde aldiktan sonra turkiyede kullanacbilicekmiyim o onemli?
Peki daha detayli bir sekilde sorayim, bu binlerce insan sozlesme imzalamadan nasil iphone almiş?? ya da turkiye ye at&t geldi de benim mi haberim yok?
Selamlar.
Eger e-bay dan alacaksan zaten sorun yok.
Apple Online Store'dan alacaksan -ki artık satısı durdurdular- yine sorun yok telefonunu USA adresine gönderiyorlar.
Eger Apple Store'dan alacaksan -ki artik dükkanlarda urun olmadıgı soyleniyor- sozlesme yapmanız gerekıyor dediklerinde "ben bu telefonu bir arkadasa hediye olarak alıyorum, dolayısıyla sözleşmeyi kendisi daha sonra yapar" gibisinden bir bahane öne sürüp sözleşme imzalamaya gerek kalmadan iphone alıp cıkıyorsun..
Tabi bu durum birinci nesil iphone içindi.. iPhone 3G için sözleşme imzalamadan telefonu magazadan dısarı cıkaramayacaksın diyorlar. Bekleyip gorecegiz.
Selamlar.
iki hafta önce geldim tr ye apple store larda 1 ay dan beri iphone yok satılmıo e-baydakilerin çoğu refurbished adam kutusunu değiştirio içine refurbished koyuyo bunları gördüm bence ikinci nesil i bekle baklaım ne olcak zaten yaz sonuna kadar oradaymışın beklemekten bi zarar gelmez ikinci nesil çıkmdan bence gidip sakın birinci nesil alma ayrıca eyalet olarak NY de isen broadway dan iphone alabilirsin apple storelarda yok ama broadway de vardı en son iphone.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme