Şimdi Ara

Amerikadayim iphone almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Unlock almam lazim nelere dikkat edeyim?
    Bazi konularda fabrika unlocklu almak icin 100 dolar ekstra vermemiz gerekiyor gibi okudum var mi boyle bisey?
    Tr ye geri dondugumde turkcell hattimi kullanabilecekmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten apple store'dan alacaksan unlock'lu cihaz alirsin, turkcell hattinla kullanabilirsin, Turkiye'ye geldiginde 115 lira harc odeyip telefonu da pasaportunun uzerine kaydettirebilirsin, yalniz geldikten sonra 30 gun gecmeden yapman lazim bu islemi yoksa pasaport hakkin doluyor, ikinci olarak pasaportuna iki sene icerisinde telefon kaydetmemis olman lazim, son olarak da e-devlet uzerinden telefon kaydini gerceklestir gidip te turkcell e 30-40 bayilma, e-devlet sifren yoksa 2 liraya Ptt'den alabilirsin.
    Onun disinda oradan alacagin cihazin garantisi 1 yil uluslararasi apple garantili olacak ancak turkiye'de herhangi reseller bir servis dahi olsa sana telefon garantisinde yardimci olmaz, kasim ayi gibi apple store acilacak Turkiye'yede o zamandan itibaren garantisi Turkiye'de de gecerli olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 11 Ağustos 2013; 8:43:19 >
  • Eyvallah ama bi forumda bi unlock var bide fabrika unlock var diye okudum onun icinde 100 dolar ekstra veriyormusuz dogrumu bu?
    Bide vergi iadesi icin bi kagit almam gerekiyor mu?

• Amerikadan geri donuslerde vergi iadesi alamazsin... Eyalete gore degisen sales tax'i odeyeceksin mecburen...

Bildigim kadariyla Apple store'da bir tek "unlock" model var zaten... Senin dedigin terimler fabrikadan unlock cikmis veya sonrada unlock edilmis telefonlara ait ama Apple'dan aldigin tek tip olacak zaten. Sorun etme...

Iyi alisverisler ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

Eyvallah ama bi forumda bi unlock var bide fabrika unlock var diye okudum onun icinde 100 dolar ekstra veriyormusuz dogrumu bu?

Fabrika unlock'u olmuyor operator araciligi ile kontratli alirsan aliyor o kardesim, bir de alintilayarak yazarsan daha kolay yardimci olabiliriz sana

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

Eyvallah ama bi forumda bi unlock var bide fabrika unlock var diye okudum onun icinde 100 dolar ekstra veriyormusuz dogrumu bu?

Fabrika unlock'u olmuyor operator araciligi ile kontratli alirsan aliyor o kardesim, bir de alintilayarak yazarsan daha kolay yardimci olabiliriz sana

Tesekkur ederim su an telefonu aldim
    1429 aldim bakalim tr de basima bisey gelmez herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    13 yıl önce açıldı
    Eski Macbook almak.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güle güle kullan bişey olmaz için rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende almak istiyrum ama acaba yeni iphone için neler yapmak lazim kaç gün önce siraya girmeliyiz falan bir türlü bulamadim. yardim edebilecek olan var mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.