Şimdi Ara

amerikadan toshiba laptop recovery ve vista cd yok ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ev arkadasıma arkadası amerikadan toshiba A505d laptop almıs ama recovery bolumu yok galiba d die bi bolumu yok cunku.. sadece c sürücüsü var cd ve hiç bişey yok laptopun arkasında miktosoftun product keyi var sistem wista home premium ve orjinal ne yapmam lazım bitane home premium cd si cekip arkasındaki product kodumu gircem kurulumda yoksa kurtarması varda ben mi bulamadım..

Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

• Belki de bir sürücü sadece recovery için ayrılmışta olabilir,ama yani vista home cd sinden de kurup laptop un key ini girsende sorun olacağını sanmam, tabi driver vs. ler vardır umarm.
  • Herhangibir orjinal home premium DVD kopyası bulursanız laptop un key ini kullanarak yasal bir bişimde windowsu kullanabilirsiniz, bu konuda bir sıkıntı yok. Kurtarma partitonu vardır diye düşünüyorum, bilgisayarımda gözükmüyor olabilir ancak bilgisayarım sağ tık yönet disk yönetiminde gözükebilir. Kurtarma DVD si yapmak için bir programda yüklenmiş olabilir. ACER ve HP lerde var.
  • peki arkadaşlar bende laptopun arkasındaki key suan kurulu olan vista home ingilizce için degilmi ?
    Türkçe home premium a uyucakmı ?

yada bu key tüm vista home premiuma uyarmı ?

internetten indiricem artık bitane siz ok derseniz keyim var home premium yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarians -- 5 Şubat 2009; 22:19:58 >
  • Uymaz dostum yüklü işletim sistemi ney ise onu tüklemen lazım ve key sorunu oluşursa ki oluşur aynı işletim sistemini bulsanda ararsın microsoft türkiyeyi aktivasyonu 2 dakkada halledersin sorun olmaz lakin dediğim gibi aynı işletim sistemi olması lazım.

Buna istinaden toshibaların kurtarma konsolu vardır f12 veya f11 dir bir dene bunlardan da sonuç alamazsan toshiba recovery tools diye bir bölüm vardır bir flash disk tak önce kurtarma diski oluştur daha sonra makineyi kapat aç f2 ye bas orada sana toshibanın bios u çıkacak konsolu yani oradan cd rom, usb disk v.s. seçenekler çıkacak uygun olanı seçip usb diskinden oluşturduğun kurtarmayı tekrar yükleyeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.