Şimdi Ara

AMERIKADAN SIPARISLER TEKRAR ACILDI 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
9
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Tekrardan selamlar ilk yazdiklarima alinanlar olmus bi ceki duzen veriyim yine kimse yanlis anlamasin :) Simdi biraz daha basitlestirerek anlaticam olaylari surekli nasil olucagini ilk defa siparis vericekler soruyor. Simdi siparisini vericeginiz urunu oncelikle amazon,ebay,newegg veya benzeri sitelerden belirleyip bana link aticaksiniz ve bende size komisyon olarak ne kadar istedigimi belirticem. Tekrardan soyliyim belli bi komisyon orani yok onun icin surekli ayni sorular geliyor kesin bise yok yani. Komisyonda anlasirsak eger siparisi siz verip kredi kartiniz ile benim amerikadaki adresime gonderiyorsunuz ve ben geldigimde siz komisyonu banka hesabima yatiriyorsunuz. Gelmeden bi gun once olmasi isleri hizlandirir geldigim gibi ertesi gun kargoya veririm. Istanbul ici elden almak isteyen arkadaslar olursa basaksehir,tuzla,kadikoy cevresinde elden verebilirim. Eger sorusu olan varsa direk mesajdan veya mail adresimden ulasabilir. Vericeginiz siparisler lutfen cok buyuk olmasin beni de dusunurseniz iyi olur yani cantandan buyuk seyler gelmesi zor biraz. Ama thy ile gelinicegi icin 2 tane bagaj ve 1 tane el cantasi hakkim var doldurmaya calisicam. Siparis verebileceginiz urunler :fotograf makinasi, lens, go pro, kamera, ssd, harddisk, kulaklik,ipad,iphone,telefon urunleri, elektronik urunler, vs danisabilirsiniz urun hakkinda. Bu arada laptop icin sormaniza gerek yok coktan yer ayirtildi.

DONUS TARIHI 22 NISAN.

Mail adresi: ertem_ishak@hotmail.com

EDIT : mesajlara derslerden dolayi cok bakamadigimdan telefon numarami birakiyorum whatsapp imessage viber tarzi yerlerden yazabilirsiniz. +7138856795
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrUFO -- 17 Mart 2014; 2:02:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mesajım bulunsun iso
  • MrUFO kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle kolay gelsin.

benim sorum şu ki, 2-3 tişört siparişi ve urban outfittersdan küçük bir iki parça sipariş versem sana, yani ödemeyi buradan yapıp kargoyu senin abd adresine gönderiyorum, bu durumda senin istediğin komisyon ücreti nedir ?
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    cevaplandi

• mesajım bulunsun ;)
  • önlerden yerimizi ayırtalım.
  • Amerika'dan dönüşte istediğiniz kadar elektonik cihaz telefon vs. getirebiliyor musunuz ki gümrükte sıkıntı olmuyor mu fazla elektronik cihaz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trybskts T kullanıcısına yanıt
    istediginiz kadar diye bisey yok herkes istedigi urunden 1 tane istiyor sonucta ayni urunden 5 tane getirirsen sorun yaratir tabi hatta 2 taneden sonrasi yaratabiliyor bazen.

• Hayırlı satışlar. Pm yollandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 13 Şubat 2014; 21:05:05 >
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    Tesekur ederim cevaplandi.

• mesaj dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrUFO

Tekrardan selamlar ilk yazdiklarima alinanlar olmus bi ceki duzen veriyim yine kimse yanlis anlamasin :) Simdi biraz daha basitlestirerek anlaticam olaylari surekli nasil olucagini ilk defa siparis vericekler soruyor. Simdi siparisini vericeginiz urunu oncelikle amazon,ebay,newegg veya benzeri sitelerden belirleyip bana link aticaksiniz ve bende size komisyon olarak ne kadar istedigimi belirticem. Tekrardan soyliyim belli bi komisyon orani yok onun icin surekli ayni sorular geliyor kesin bise yok yani. Komisyonda anlasirsak eger siparisi siz verip kredi kartiniz ile benim amerikadaki adresime gonderiyorsunuz ve ben geldigimde siz komisyonu banka hesabima yatiriyorsunuz. Gelmeden bi gun once olmasi isleri hizlandirir geldigim gibi ertesi gun kargoya veririm. Istanbul ici elden almak isteyen arkadaslar olursa basaksehir,tuzla,kadikoy cevresinde elden verebilirim. Eger sorusu olan varsa direk mesajdan veya mail adresimden ulasabilir. Vericeginiz siparisler lutfen cok buyuk olmasin beni de dusunurseniz iyi olur yani cantandan buyuk seyler gelmesi zor biraz. Ama thy ile gelinicegi icin 2 tane bagaj ve 1 tane el cantasi hakkim var doldurmaya calisicam. Siparis verebileceginiz urunler :fotograf makinasi, lens, go pro, kamera, ssd, harddisk, kulaklik,ipad,iphone,telefon urunleri, elektronik urunler, vs danisabilirsiniz urun hakkinda. Bu arada laptop icin sormaniza gerek yok coktan yer ayirtildi.

DONUS TARIHI 22 NISAN.

Mail adresi: ertem_ishak@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

PM

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    cevaplandi

• Msjımız olsun.
  • Rayban 3025 orjinal gunes gozlugu ne kadar olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    cevaplandi

• Cocuk oto koltuğu ne kadar olur acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • goldenlight17 kullanıcısına yanıt
    aradaki farki ben veriyim siz ordan alin o kadar beklemeyin. cocugunuzdan degerli degildir sonucta.

• Elbette haklisiniz suan icin kullandığımız bi ürün var ancak küçük kaliyor artik yenilemek şart fakat fiyatlari incelediğimizde romer cybex britax aradaki farklari verip almak insani düşündürüyor ilginiz icin teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.