Şimdi Ara

Amerikadan Siparis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Amerikadan Siparis

Merhaba arkadaşlar,

Amerika'da yasiyorum. Ailem ziyaretime geldi, 20 Mayis'ta Turkiye'ye donecekler.

Satın alınmasını istediğiniz eşyayı alıp, eşyanın maliyeti + taşıma ücreti karşılığı elden ya da kargoyla ulasmasini sağlayabilirim. Fiyatta anlasirsak genelde %10 gibi bir kapora rica ediyorum, kalanini urunu alirken oduyorsunuz. Kargo istediginiz durumda kargoyu karsi odemeli istediginiz firmadan gondertirim ancak kargolama oncesi ucretin tamamini isterim.

Taşıma ücretlerini alınmasını istediğiniz spesifik eşya üzerinden hacmi, agirligi ve fiyatina bagli olarak belirliyorum.

Telefon getirmek istemiyorum.

Daha önce böyle bir seyi iki defa forum donanimhaber uzerinden yaptim, sikintisiz oldu.

Özel mesaj atarsanız sizinle ismimi, email adresimi, telefon numaramı paylaşabilirim.

Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selamlar, dostum forumu cok aktif olarak kullanmiyorum. Dolayisiyla pm ozelligini kapatmisim ama acamadim su anda. İhtiyacim olan bi’ urun var eger wp uzerinden ulasabilirsen bi’ gorusmek isterim. Telefon numaram +90 545 587 96 23

Teşekür ederim, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.