Şimdi Ara

AMERİKADAN NINTENDO WII GETIRTMIŞ YADA GETIRTCEK OLAN BAKMADAN GEÇMESİN PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar arkadaşlar amerikandan nintendo wii getirten yada getirtcek olan varmı? Galiba amerika versiyonunun burada çalışmama olasılığı var kablo vs.. çıkışları yüzünden. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Amerikadan gelen nintendo will gönül rahatlığıyla türkiyede çalışırmı? yada kablo vs ile ilgili herhangi bir sorunu olurmu? adaptör vs.. syagılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperatto -- 21 Mayıs 2007; 8:59:09 >

• Abd den gelecek olan wii 110 volt olacaktir, bir tane cevirici alman lazim . Ayrica ntsc destekleyen bir tv ye sahip olman gerekir, yoksa siyah-beyaz oynarsin oyunlari. Buradan alacagin orj. oyunlarida oynatmayacaktir dogal olarak. Yurtdisindan getirtmen gerekir
  • ayrıca makinayı ordan getirtim oynican ama ucuz diye oradan getirttiğin makinanın birde 50yada 60dolar kargosu vardı haırlaıyorsam daha fazlada olabilir onun yerine burdan birtane alabilirsin kampanyadan kazanıpta 500e falan satan çok insan var

http://wiicini.forumlari.org/index.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemcahit

ayrıca makinayı ordan getirtim oynican ama ucuz diye oradan getirttiğin makinanın birde 50yada 60dolar kargosu vardı haırlaıyorsam daha fazlada olabilir onun yerine burdan birtane alabilirsin kampanyadan kazanıpta 500e falan satan çok insan var

tamamda tanidikla getiriyorsa hic birsey odemez mesela ben 3 nintendo wii 20 tanede wiimote ile nunchuk getiricem onumuzdeki hafta bizim arkadaslara (avrupadan)

Orjinalden alıntı: Basarrrr

quote:

Orjinalden alıntı: gizemcahit

ayrıca makinayı ordan getirtim oynican ama ucuz diye oradan getirttiğin makinanın birde 50yada 60dolar kargosu vardı haırlaıyorsam daha fazlada olabilir onun yerine burdan birtane alabilirsin kampanyadan kazanıpta 500e falan satan çok insan var

tamamda tanidikla getiriyorsa hic birsey odemez mesela ben 3 nintendo wii 20 tanede wiimote ile nunchuk getiricem onumuzdeki hafta bizim arkadaslara (avrupadan)

hmm ozaman doğru dostum o şekilde olursa baya avantajlı olur hatta uygun fiyata getirdiklerinin üstüne çüzi bir kar koyarak burda satabilirsinde mesela 500e falan satarsan burda peynir ekmek gibi gelir zaten artık insanlar orjinal oyunlardan yavaş yavaş vazgeçiyor malum çip olayı :D çip olduncada korsan oyun pal ntsc seçmez

http://wiicini.forumlari.org/index.php

• şimdi şu var ben diyelimki bi psp getirttim volt çeviriciyle beraber. direk televizyona takıp oynayabilirmiyim? şu siyah beyaz olayı nedir? onun için ne yapmam gerekiyor?

Orjinalden alıntı: Desperatto

şimdi şu var ben diyelimki bi psp getirttim volt çeviriciyle beraber. direk televizyona takıp oynayabilirmiyim? şu siyah beyaz olayı nedir? onun için ne yapmam gerekiyor?

Psp televizyona bağlanabiliyor muydu? Gerçi bağlanıyor ama bayağı zahmetli bir yöntemi vardı hatırladığım kadarıyla. Ama aparatlar olduktan sonra psp amerikadan gelmiş avrupadan gelmiş fazla farketmez.

hem buradan ntsc oyun da alabilirsin(siteden)

ntsc destekleyen çok tv var tr de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 23 Mayıs 2007; 16:51:29 >
  • Arkadaşlar sizlerden bir ricam var. Bana başlıca avrupa ülkeleri italya fransa vb. nde wii nin ne kadar oldugunu bulabılırmısınız yada bulmam ıcın nereye bakacagımı soylermısınız. Kendim avrupaya gidip alacağım yanı daha dogrusu seyahat için gidersem wii almadan dönmem herhalde . Avrupadakiler PAL mı ?

ve ben pal mı almalıyım ntsc mı arada ne fark var. çok sağolun
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.