Şimdi Ara

Amerikadan Msi GS70 STEALTH PRO-003 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu laptobu amazon.com dan bir süredir takip ediyorum.

Link: http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEALTH-PRO-003-9S7-177314-003/dp/B00O65HR6A

Başlıca Özellikler: GTX970M, 2.5 GHz Intel Core i7, 16 Gb RAM, 17.3-inch , 256GB mSATA , 1 TB HDD

Amerikada bi tanıdığım var yazın gelecek, bu laptobu 1900 dolar civarı olarak almamı tavsiye eder misiniz? Yoksa bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı ?
    Türkiyede bu özelliklere sahip bi laptop en az 6 bin lira oluyo , aynı modeli de bulamadım Türkiye de.. Dolar da artıyo laptop almanın pek zamanı değil fakat inşallah seneye üniversiteli olup, bilgisayar mühendisliği okumayı hedefliyorum. Yıllardır oyun oynamışlığım yok elimde 5 yıllık bir Dell laptop var. Fakat bi gta 5 ultra oynayasım var, elimdeki laptopla age of empires 2 falan oynamışımdır ancak.. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• alınır arkadaşın teslim alınca kesin test etsin öyle getirsin türkiyede arıza yaparda değişim kararı verilirse abd ye bida gitme sıkıntı yaratabilir.
  • Peki burada geçen 256GB mSATA ne anlama geliyor? Bildiğimiz SSD den farkı ne? Bunun yerine SSD'li bir model mi tercih etmeliyim? (Laptop inceleme videosunda 8 saniyede açılıyodu, bu yüzden heralde normal ssd den çok farklı bişey değil gibi? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.Murat

Peki burada geçen 256GB mSATA ne anlama geliyor? Bildiğimiz SSD den farkı ne? Bunun yerine SSD'li bir model mi tercih etmeliyim? (Laptop inceleme videosunda 8 saniyede açılıyodu, bu yüzden heralde normal ssd den çok farklı bişey değil gibi? )

Msata küçücük bir şeydir hocam tek fark bu.micro bir şeydir yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Başka bi sorum yok sanırım.
  • Msata normal hdd arayüzü kullanmaz ve boyutları çok düşüktür. o yüzden genelde 1 normal 2.5" lik hdd ve birden çok m.sata slotu olur. Performans olarak modelden modele göre değişmekle beraber normal sddlere yakın oluyo.
  • TR Garantisi olmayan bir ürünü almak ne kadar mantıklı olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu laptobu amazon.com dan bir süredir takip ediyorum.

Link: http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEALTH-PRO-003-9S7-177314-003/dp/B00O65HR6A

Başlıca Özellikler: GTX970M, 2.5 GHz Intel Core i7, 16 Gb RAM, 17.3-inch , 256GB mSATA , 1 TB HDD

Amerikada bi tanıdığım var yazın gelecek, bu laptobu 1900 dolar civarı olarak almamı tavsiye eder misiniz? Yoksa bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı ?
    Türkiyede bu özelliklere sahip bi laptop en az 6 bin lira oluyo , aynı modeli de bulamadım Türkiye de.. Dolar da artıyo laptop almanın pek zamanı değil fakat inşallah seneye üniversiteli olup, bilgisayar mühendisliği okumayı hedefliyorum. Yıllardır oyun oynamışlığım yok elimde 5 yıllık bir Dell laptop var. Fakat bi gta 5 ultra oynayasım var, elimdeki laptopla age of empires 2 falan oynamışımdır ancak.. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla MSI, yurtdışından alınan ürünlere Türkiye'de garanti vermiyor. Ucuz bile olsa 2000$ az bir para değil. İki gün sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsan ürünün garanti için yurtdışına gidip gelmesi çok fazla tutar.

• Çok riskli bi durum kafam karıştı açıkcası, bugüne kadar aldığım hiç bi teknolojik alette bozulup garantiye verme durumu olmadı. O yüzden şuan risk alasım var, başıma gelmeyecekmiş gibi.. ama o kadar parayı verip laptop elimde kalırsa çok kötü bi duruma düşerim. Yalnız şöyle bişey var Türkiyede yazın 860m ekran kartlı msi laptoplar 3400 civarında bi fiyattayken doların da yükselmesiyle şuanda 4 bini aşmışlar. O kadar para verip yine cok iyi olmayan bi laptop almakta cazip gelmiyor.
  • ilk olarak Msatayı birdaha açıklıyacağım ssd nin dışındaki plastik olmadan sadece ssdnin kartı bilgisayarın içindeki msata slotuna takılıyor çok daha hafiftir ve performansları ssdlerle aynıdır tavsiye ederim
    Yurt dışından alabilirsin ama orda mutlaka denemesi lazım vede bir problem çıkarsa değiştirebilecek kadar süresi olması lazım yurtdışındaki arkadaşın sonra sırt çantasında getirebilir problem çıkmaz
    garanti olayıda trde garantili olmaz ancak durup dururken bir problemde çıkartmaz bilgisayarlar hor ve yanlış kullanmadığın sürece sorun çıkmaz düşürme çizilme filan zaten garanti kapsamına girmiyor orda tamamen deneyip oyunda oynayıp getirsin bence ben olsam alırdım dostum
  • quote:

Çok riskli bi durum kafam karıştı açıkcası, bugüne kadar aldığım hiç bi teknolojik alette bozulup garantiye verme durumu olmadı. O yüzden şuan risk alasım var, başıma gelmeyecekmiş gibi.. ama o kadar parayı verip laptop elimde kalırsa çok kötü bi duruma düşerim. Yalnız şöyle bişey var Türkiyede yazın 860m ekran kartlı msi laptoplar 3400 civarında bi fiyattayken doların da yükselmesiyle şuanda 4 bini aşmışlar. O kadar para verip yine cok iyi olmayan bi laptop almakta cazip gelmiyor.

Ben de gectigimiz yaz annem vasitasiyla ABD`den Gs60 modelini getirtmistim.Sizinde yapacaginiz gibi Amazon`dan alip ablamin yasadigi adrese gondertmis ve annem vasitasiyla tingir mingir memlekete getirtmistim.Nazar degmesin gayet guzel calisiyor.Sizinde gordugunuz gibi cok daha donanimli modeller bizim memlekete gore oldukca uygun.Bence bu sansinizi kullanarak istediginiz modeli getirtin.
    Selamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.